Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

huonomaku

Laphroaig 10 Year Old Single Malt Tämä osui ensimmäisen IK:n kommentoinnin kohteeksi. Lyhyesti, jos haluat kokeilla single maltia, aloita tällä. Ei ole liian konstikasta ja viski avautuu heti ensimmäisellä kerralla. Seuraavilla kerroilla saat irti entistä enemmän. Voimakaan turpeisen savuinen, hitaasti syttyvä rakkaussuhde, tai sitten et yksinkertaisesti tule koskaan sietämään tätä. Itse kuitenkin suosittelen ainakin kerran maistamaan.
Bombay Sapphire London Dry Gin Nuuhkittuna todella herkullinen ja raikas tuoksu, maku on pehmeä ja mausteisuus on kohdallaan. Kaunis pullo. Tästä syntyy loistava gin&tonic. Yksi suosikeistani.
Hendrick's Gin Kerran olen laivalla juonut gin&tonicin tästä kurkun kera. Ihan OK. Korkean hinnan vuoksi pullo ei ole päätynyt baarikaappiini koska ei mielestäni ole huikeasti parempaa kuin Bombay Sapphire.
Baileys Original Irish Cream 20 vuotta sitten tämä maistui paremmin, oli oikein herkkua jäiden kera. Nykyään tuntuu suussa liian imelältä ja tahmealta. Harvakseltaan nykyään tulee tätä siemaistua.
Kahlúa Herkullinen tuoksu. Tätä votkan sekaan. Sellaisenaan ei saa kyllä juotua. Yksi mustaryssä menee mutta enenmpi tätä alkaa heti tökkimään. Vähän liian makeaa.
Jameson Miellyttävä ja pehmeä tuoksu. Maku raakana aika tiukka ja viina lämmittää koko matka alas mahaan. Kannattaa ainakin kokeilla. Tästä tehdään Irish Coffee. Paljon muistoja.
Grant's Family Reserve Hankin vierasvaraksi ja cokiksella/jäillä pilattavaksi. Ensikokemus raakana, ei oikein vielä auennut. Olen blendien maistelussa keltanokka. Blandiksen kanssa varmaan menee ongelmitta.
Russian Standard Platinum Vodka Pakko antaa 10/10 koska parasta votkaa jota olen maistanut. Ei tuoksu oikeastaan yhtään, maku äärimmäisen puhdas ja miellyttävä. Tässä loistava vodka jokaisen baarikaappiin. Imperia on vielä testaamatta.
Bacardi Carta Blanca Talousrommi blandiksen kanssa. Ei tätä raakana kuulu juoda. Ei missään nimessä huono tuote mutta maultaan parempia on olemassa. Cokikseen sekoitettuna viinan maulla tai muillakaan piirteillä ei ole väliä. Kyllä se cokis on niin hirveää myrkkyä itsessään. Tätä pitää löytyä kaapista vierasvaraksi. Cuba libre!
Finlandia Vodka Vähän samat fiilikset jotka moni on jo ehtinyt aiemmin kertomaan. Omasta mielestäni tämän makuista ja hajuista tuotetta ei kenenkään uskoisi juovan. Ehkä markkinointi on ollut onnistunutta. Etenkin haju on etova. Maku ei ole niin paha blandiksen kanssa, onhan tätä baarissa päätynyt minunkin juomiin. Mutta baarikaappiini tämä ei päädy. On se jälkimaku niin puistattava.
Fuller's 1845 Aivan loistava olut Fullersilta. Parasta tässä on että näin erinomaista olutta saa ostaa lähimmästä Alkosta. Kärkikastia yhdessä ESB:n kanssa!
Fuller's ESB Extra Special Bitter Todella maukas britti! Poimi tämä koriisi seuraavan kerran asioidessasi. Saman panimon London Priden houkuttelemana aikoinaan päädyin maistamaan ESB:tä ja maailma ei ollut sen jälkeen entisellään.
Paulaner Hefe-Weissbier Omasta mielestäni Weihenstephanerin hefe vie tästä voiton mutta on silti erinomaista tämä Paulanerin näkemys kunnon vehniksestä.
Weihenstephaner Hefeweissbier Mitä tähän voisi muuta sanoa, kuin parasta vehnistä mitä olen maistanut. Ensitutustuminen Alpeilla eräänä kesänä teki lähtemättömän vaikutuksen. Nykyään vertailen kaikkia muita vehniksiä tämän makuun. Ja aina Weihenstephaner voittaa.
Chimay Blue Aivan loistava olut! Laivalla tätä tuli maistettua ja hyvää oli. Hiivoineen lasiin, herkkua!
Larsen VSOP Lahden takaa puolikas pullo pitkälti alle 20 €, ei voi kun kehua loistavaa hinta/laatusuhdetta!
Beefeater London Dry Gin Kyllä tästä hyvä GT syntyy, minulle ns. arki-gini. Litran leka lahden takaa alle 20 €. Edullista ja hyvää. Toki Bombay ja Hendricks silti tämän päihittää.
Havana Club Añejo 7 Años Petollisen hyvää. Aluksi siivuina lasista, sitten suoraan hörppyinä taskumatista. Seurauksena armoton jysäri. Maku loistava, tuoksu taivaallinen. Hyvä tuliainen tai lahja.
Tanqueray London Dry Gin Ei huono tämäkään. Ostin tätä reilulla parilla kympillä litran ja hinta/laatusuhde oli siinä kohdallaan. Ihan hyvä GT syntyi.
Kyrö Napue Gin Ei tämä missään tapauksessa huonoa ole. Hinta on vain sen verran kova etten tätä ostaisi kaappiin edes pullon mukavan ulkonäön vuoksi. Onhan se hienoa että kotimainen tuote menestyy jopa vientimarkkinoilla ja työllistää mutta en ihan ymmärrä tämän ympärillä ollutta hypetystä. Itse tuotteen ominaisuuksista se ei ainakaan johdu. Ei tämä nyt niin jumalten juomaa ole vaikka jostain lehtiylistyksistä voi sellaista luulla. Olen maistanut useamman kerran tätä siitä oikeaoppisesta lasista niillä oikeaoppisilla yrttiroskilla ja marjoilla. Ihan ok mutta todellakaan se kova hinta ei oikein perustele itseään.
Koskenkorva Viina Koska ohjeessa lukee että arvioi vain makua ei Kossulle voi antaa kahta pistettä enempää. Vaikka kuinka työllistäisi suomalaisia viljelijöitä ja viinankeittäjiä niin ei siltikään. Kun joku korkkaa Kossun haju on ihan kamala. Se ja tuttu metallikorkin narahdus on jäljittelemätöntä. Yhtä karmea on maku. Suussa tuntee halvan ja imelän teollisuusalkoholin maun. Käsittääkseni Kossuun lisätään ihan tavallista pussisokeria taittamaan luokattoman etanolin oksettava karvaus. Ei tämä mene raakana eikä sekoituksissakaan kun se lemu ja maku vaan sieltä nousee. Nousee se ylös herkästi muutoinkin. Pistävän makuista ja pahaa. Leijonakin on hyvää tähän verrattuna. Ei tätä baarikaappiin. Ikinä.
Leijona Viina Kuten todettu sopii glögin terästykseen. Laatuvodkan käyttö em. tarkoitukseen olisi tuhlausta. Eli jos tarvitset neutraalia ja kirkasta yleisalkoholia ota Leijona.
Jaloviina *** Hyväähän tämä on! Pelkillään lasista vähän siemaisten polttaa ja yskittää, mutta kyseessähän ei ole aivan poikasten mehu. Jaloa viinaa, todella.
Copyright © 2003–2019 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.