Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Hennessy VSOP

Senna
10
paras VSOP ,linnunmaitoa
+
Mr.Lagavulin
10
Erittäin pehmeä ja hyvän makuinen.Ei mene rahat hukkaan tässä tuotteessa.Maalinpoistoaineet kannattaa jättää suosiolla hyllyyn ja ostaa kunnon konjakkia.
+
Nessu
10
Mycket bra !
+
Knaabert
10
Top kolmeen
+
sahtikunkku
9
Kaveri osti mulle kerran tätä, ja hyvvee oli, vaikka tinttasin sen niinku limsapullon.
+
Olli Kuhta
8
Avan ylitamminen, miltei kuin bourbonia. Siltikin ihan tyylikäs ja hyvinkin laadukas. Tästä puuttuu kuitenkn raikkaus, turhan raskasta tavaraa.
+
janketorma
10
Tätä juon krapulaan joka sunnuntai kahvin aveccina
+
Reiska81
9
Erittäin hyvä pehmeä konu. Ei mene raha hukkaan kun tällaisen kaappiinsa hankkii
+
Svart
10
Suosikkikonjakkini. Sopivassa suhteessa iäkäs ja leikkisä, pehmeä ja aromikas. Täydellinen tasapaino ja loistava volyymi.
+
JayVonB
9
Kyllä tämä top 3 konjamiineissä on.
+
EnttenT
7
Tavara on kuulemma sekoitettu n. 60 eri tisleestä, jotka ovat 4-15 v. vanhoja. Siltä tämän juominen vaan tökkii, maku on jotenkin karvas ja liian hyökkäävä. Remyn VSOP:t (sekä vanha vihreä että uudempi kirkas pullo) ovat paljon miellyttävämpiä!
+
Pillunsyöjä
9
Oikein hyvä konjakki.
+
whiskyman
8
Useamman vuoden ajan olen tätä maistellut satunnaisesti. Tyhjään mahaan karvasta ja terävää kuraa, mutta ruuan päälle täyteen mahaan ihanan iätettyä ja kermaista nannaa. Eli todella leveä konjakki ja tilanteesta riippuva makuelämys. Lasin pohjalle kuivunut tilkka tuoksuu TODELLA hyvälle, erittäin iäkkälle ja vaniljaiselle! Meukow VSOP maistuu ittelle paremmin (kuivaa ja kaakaoista), mutta paljon yksiulotteisemmalle.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.