Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Russian Standard Vodka

ojakoski
9
Puhdas laatuvodka. Suosittelen kuitenkin Platinum-versiota, joka on hopealla suodatettu. Parilla eurolla saa hyvästä huipun. Plat. on Alkossa tilausvalikoimassa. Tavallinenkin voitti itselleni tehdyssä sokkotestissä Red Smirnoffin pehmeyden vuoksi. 9 pojoo, Platinum 10 pojoo.
+
ojakai
10
Erinomainen vodka! Jos et ole maistanut niin suosittelen. Hyvän vodkanhan tunnistaa etenkin seuraavana aamuna - hyvästä ei tule kanuunaa.
+
reiska
10
Pietarin junassa tutustuin ja sitten sitä juotiin koko reissu. Paras vodka.
+
ladis
10
platinumia tarttu mukaan saksan reissulta ja perhanan hyvältä maistui kotosuomessa. 10 points
+
Siimaleikkuri
10
Paras vodka mitä olen maistanut. pehmeän makuinen, ei maistu viinalle.
+
kippis
9
Sanoisin että hyvää on, mutta ei sovi opiskelijan pussille.
+
Plati
9
Piti testata, kun niin on kehuttu. Hyvää oli, en pettynyt. Täydet pisteet. Ostan joskus toistekkin.
+
Bonham
10
Suosittelen epäilijöille testiä, juokaa päivän aikana sama määrä esimerkiksi koskenkorvaa, ja seuraavalla kerralla sama määrä Russian Standardia. Tästä ei tule ainakaan minulle krapulaa. Todellinen laatuvodka, kristallinkirkasta puhtautta ja pehmeyttä.
+
eki1
9
Kirkasta makua myöten. Tämän jälkeen alkavat kotimaiset maistua jotenkin tunkkaiselle ja väkevälle. Platinium-malliin kannattaa kyllä satsata!
+
kelan_tuilla
10
Erinomaista vodkaa, Platinum on vielä aavistuksen parempi. kippis: Ei pidä paikkaansa.
+
vinkelslipare
9
Tästä se ei enää viina paljon parane. Tätä kun kerran erehtyy juomaan niin ei tule ei enää mieleenkään ostaa mitään kotimaista kitkerää paskaa.
+
nixmet
10
Hyvää vodkaa. Pehmeän makuista, eikä suuhun jää kitkerää jälkimakua.
+
vodka
10
Parasta viinaa mitä on, varsinkin platinum. Vituttaa ankarasti kun en tuonnut Venäjältä enempää. Suomessa siis 22,50e normaalia standartii 0,7l!!! Jumalauta, ostin litran platinumii 10,50 eurolla.
+
OlutLoordi
10
Todella hyvää vodkaa. Maku todella pehmeä, ei epämiellyttävää jälkimakua, ja mikä parasta ei aiheuta minkäänlaista krapulaa!
+
Tslash
9
en uskonut että raakana huomaa mitään eroa tämän ja finlandian välillä. olin väärässä.
+
hthamalainen
9
Arvio Russky Standart Platinumista. Suodatettu kvatsikristallisuodattimen läpi. Russky Standart on hyvä vodka. Täysin kirkas. Maku alkaa makeahkona ja mietona, suutuntuma on pehmeä, jälkimaussa on havaittavissa vähäistä viljan kirpeyttä. Hyvin neutraali, mutta helposti juotava ja miellyttää vodka.
+
Rauta-airo
10
On hyvä, oon tekstannu. Ota siitä pullo
+
Dokso
10
Loistava Vodka, samoin Imperia.
+
pikku-nilkki
10
Käväisimpä hiljattain Tallinnassa pyörähtämässä ja tarttu mm. Russky Standard Platinum mukaan. Ai mahoton miten hyvälle maistu! Mitään näin puhdasta ja pehmeää vodkaa ei oo vielä tullu vastaan. Veti kyllä miehen hiljaiseksi ku oli niin hyvvää :D
+
heppimies
8
Ei ollut niin hienoa kuin kehuttiin... Ja mitä puhtauteen tulee, Kova krapula tuli.
+
Timppe
10
Nyt ylitettiin edellisen suosikkini Stochnayan taso selvästi. Venäjällä osataan vodkan teko. Valitettavasti kotimaiset yritelmät jäävät raskaasti toiseksi. Tuotekehittelyä tarvitaan täällä melkoisesti. Arvio oli platinum versiosta, aivan järkyttävän pehmeää.
+
Shadowseer
10
Parasta vodkaa. Taidolla tehty ja sopii melkein kaiken kanssa. Parempaa vodkaa ei ole.
+
Eräjorma
10
Nimi osuu todellakin naulan kantaan, asettaa riman kaikille vodkatekeleille. Perusversio on omilla listoillani tasoissa Stolin kanssa, mutta Platinum keikkuu vodkakuninkaana ylhäisessä yksinäisyydessään. Pullo Platinumia tarttuu mukaan aina Venäjän reissulta.
+
takaju
10
näkö tai kännit....
+
Sasu21
7
Ihan hyvää, mutta suosin enemmän perinteisempiä Moskovskajaa ja Stolitšnajaa.
+
BottomsUP
9
Hieno vodka erinomaisen maukasta perunavelliä!
+
kooma
10
Tämä se on - platinum kumma jäätyy pakkasessa ????
+
roke
10
parasta
+
salmiboy
10
hyvää!
+
Kettunen
10
Huippuluokan vodka. Loistava esimerkki venäläisten premiumvodkan osaamisesta. Juokoot idiootit bensaa ja kossua - minä nautin laadukasta vodkaa.
+
Jantune
9
Yks parhaista mitä olen maistanu. Krapula oli vaa sietämätön :D
+
Rausku
9
Vodka on (parhaimmillaan) pelkkää etanolia ja vettä. Tästä ei mitään makuelämyksiä saa, mutta puhdasta tämä kieltämättä on. Pehmeää, ei lainkaan terävää kuten halpisvastineensa. Nautitaan raakana snapsilaseista joko hyvässä seurassa tai hapankaalin ja suolakurkun kera.
+
kaljaveikko
9
erittäin hyvää vodkaa rajan takaa. tätä kannattaa ostaa jos haluaa juoda OIKEATA vodkaa
+
Junkkeli
9
Laivalla maistoin tavallista Standardia, oli kyllä hyvää. Mutta ostin mukaan "vahingossa" Platinumia, siellä se maksoi 1l 18e, (piti ostaa tavallista koska se oli tarjouksessa) mutta toivottavasti tein hyvän vahingon, tätä maistelen huolella enkä lantraa mihinkään paskaan.
+
Mehtäläinen
10
Parasta vodkaa ja yleensäkin kirkasta mitä Suomesta saa. Erittäin puhdas maku ensikosketuksesta jälkimaun loppuun asti. Stolichnaya on mielestäni ehkä hieman pehmeämpi, mutta kyllä tämä kuitenkin vie voiton. Ehdottomasti raakana nautittava, tämän sotkeminen millään muulla nesteellä on suorastaan rikollista. Platiniumia kun vielä pääsisi maistamaan...
+
Vekku
8
kirkasta ja kirpakkaa. hyvää votkaa
+
masa84
9
Laivalta Litran pullo 23.90€.Hyvää Vodkaa.Kyllä tämä on ykköspaikkansa ansainnut!Ei kauaa pullo jääkaapissa homehtunut.Vodka kuuluu säilyttää 5-7 asteisena.Ei siis pakastimessa.
+
Laherry
10
Ostin Suomenlahden toiselta puolelta litran pullon Russian standardia. Viime lauantaina sitten korkkasin pullon ja otin vodkan jäillä. Heti ensimmäisen hörpyn jälkeen pystyin toteamaan vain: "wau...". Miten voikin olla kirkas viina näin pehmeää. En taida enää muuta vodkaa ostaakaan kuin Russian standardia, sillä tämä kyseinen juoma on kyllä jumalten juomaa
+
Munkki
10
Ostin virosta litran Russian Standard Platiniumia (!). Ei voi edes sanoin kuvailla miten hyvä juoma on kyseessä. Kristallinkirkasta, erittäin menevää ja maukasta. Vain idiootit blandaavat ruskia. Ei helvetti. Seuraavan kerran taitaa tarttua useampi pullo mukaan.
+
Mastahc
9
Kyllä tämä viinat voittaa 6 - 0
+
monni
10
todella laadukasta
+
Julma
10
Munkkia kompaten, vain idiootti blandaa tätä. Maku ei ole kitkerä tai pistävä mitenkään, loistavaa vodkaa. Henkilökohtaisesti maistamistani paras.
+
pilhaus
10
Vodkien Mersu! ;)
+
013
10
tämä vodka on hyvää suoraan pullosta alkon portailla.
+
Porkkis
10
Uskomattoman hyvää
+
Squirrel
10
Paras vodka mitä on Alkon perusvalikoimissa. Tilauvalikoimista löytyy saman valmistajan Imperia Vodka, joka on jo aivan tähtitieellisen hyvää. Platinium oli sen sijaan pettymys; olihan sekin hyvää muttei niin hyvää kuin tämä Orginal-versio
+
Dunderdon
7
Todellinen pettymys, kova maku.
+
hanndan
10
Tästä ei vodka paljoa parane! Tätä jumalten juomaa ei sitten pilata blandaamalla ;)
+
masi
8
Yliarvostettu. Finlandia vie voiton helposti tästä! Juotava kyll...
+
Pretzel
7
Ainoa viina, joka on aiheuttanut täydellisen muistikatkon. Petollista tavaraa; uutena vuotena meni kyllä helposti alas, mutta häivytti seuraavat tunnit mielestä melkoisen täydellisesti. Tiedän, että tätä kovasti kehutaan, mutta mielestäni Stolichnaya vie voiton.
+
Tenukepukka
9
Laadukasta kamaa ja vaikka pullollisen tempaisee illalla, ei aamulla krapulaa. Kyllä tällä kännit rakentelee.
+
ronski
10
erittäin hyvää. tähän mennessä parasta vodkaa mitä tullut maistettua
+
AK
9
En oikein vodkamies ole ikinä ollut,tätäkin ostin ja maistoin vasta suosittelujen jälkeen.Yllätyin kyllä positiivisesti,todella pehmeä ja hieno juoma.Pakko tätä baarikaappiin hankkia!
+
Paska-aasi
7
Tätä juo ja votkaahan tämäkin, mutta pizzat saattaa lentää kavereilla naapurin puskaan.
+
arvonherra
8
Kyllähän tätä ennen pehmeäksi luuli mutta nykyään olen jo huomannut että ei tämä ole pehmeimmästä päästä. Samalla tasolla kuin Saksan halpisvodkat esim Gorbatschow ja Boris Jelzin. Viina maistuu kuten vodkassa kai kuuluukin... Jos halvalla saa esim Tax Freestä niin kyllähän tätä sitten drinkkeihin sotkee.
+
sahtikunkku
10
Sametinpehmeä, paras vodka, tätä on juonu ni huomaa millasta kusivettä on suomalaiset viinat.
+
Old_Smokey
9
Tästä on viinan makua vaikea parantaa, samettisen pehmeä eikä aiheuta irvistys reaktiota. Urbaani legenda kertoo että krapulaa ei muka tulisi, se nyt ei vaan pidä paikkaansa jos liikaa juo :D
+
Mies vm68
10
aku, rehevän wodkainen. Nostan juoman suosikkien joukkoon!
+
Olli Kuhta
8
http://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM
+
Setä JJ
10
paras votka
+
stounedi
9
Pirun hyvä vodka. Shoteiksi valintani on poikkeuksetta joko Russian Standard tai Finlandia. Kaippa RS:n "eksoottisuus" kiehtoi ekaa kertaa tätä maistellessa. Melkein ainoa vodka, jota en tuhlaisi drinkkeihin. Menisi drinkkinä täysin hukkaan. Uskomattoman neutraali maku.
+
jallumies
9
Parasta vodkaa! En erota tätä Stolichnayasta, molemmat yhtä hyviä!
+
Isokaato
8
Tämä on myös Isokaadon mieleen. Olen huomannut, ettei kankkusta tule lainkaan, jos korkkia ei avaa.
+
Draco
10
Eihän tätä parempaa löydäkään
+
Meta
9
Loistava venäläinen votka, eikä premium votkaksi edes kovin kallis. Vain jotkin kalliit erikois votkat voittavat tämän.
+
Punikki
9
Kuin samettia kielellä, ihana pullo, parasta mitä itänaapurista on tullut sitten vuoden 1939
+
Adukka
9
Itse en oikeen väkevistä välitä, mutta tämä on kyllä niin puhtaan makuista, Platinum versio on vielä parempaa 10+.
+
carexs
8
Hyvä pehmeä vodka, medium voimakas maku, mutta venäjältä markkinoilta löytyy vieläkin parempia. Yksi parhaimmista mitä Alkosta saa.
+
paha_insinööri
10
Alkon paras votka. Ei enempää eikä vähempää.
+
dodfreakki
10
aina halunnut ostaa tätä mutta lompakko huutaa hinnalle
+
highland
7
Voittaa Koskenkorva Viinan 6-0. Pehmeä maku, alkoholi maistuu hyvin vähän. Tästä tulee hyvin selkeä ja puhdas humalatila.
+
VIINAPAA
10
tästä todellakin huomaa LAADUN! jos ei väkevästä viinan mausta tykkää niin tää on se oikea! kallis mutta sen arvoinen! ei ole mitään valittamista! ERINOMAINEN! ja uusi suosikkini!
+
Amis
10
Käsittämättömän hyvää. Ei pistävää makua, ei sitten lainkaan.
+
Pöytäkemisti
3
Tässä maksaa ilmeisesti pelkkä nimi. Ei normaalia viinaa kummempaa, vai liekkö jo makuaisti mennyt..
+
raakalainen
10
Kyllä ne venäjällä osaa.
+
torVi
8
Nyt kun pääsi Platinum-versiota maistamaan niin perus-Standardin hohto hiipui. Onhan tämäkin pehmeää ja pesee esim. Finlandian mennen tuleen. Mutta Platinumista kannattaa maksaa extrahinta jos meinaa vodkaa raakana juoda.
+
Haki
8
Pehmeän helpon makuista. Eikä aiheuta krapulaa.
+
Ondo
9
Alkon paras vodka. Ei tarvi shotin jälkee paljo irvistellä tai yskiä.
+
Dur4c3l
10
Heräsin joskus muinoin kaameassa olotilassa vieraasta talosta ja eikä ollut muistikuvaa juuri mitään edellisestä illasta. No silmäni avattua ensimmäinen asia minkä näin vieressä lattialla maatessani Russian Standard. Mitään ajattelematta otin pullon käteeni avasin korkin, päätäni särki aivan julmetusti mutta kun nuuhkaisin tuota jumalten juomaa tunsin hyvän hengen tunkeutuvan pääkoppaani, päänsärky helpotti välittömästi. Ei mennyt edes silmänräpäystä kun pullo oli jo huulilla, otin hennon suullisen ja purskuttelin sitä suussani ja se maistui paremmalle kuin koskaan aiemmin. 5 minuttia tapahtuneen jälkeen olin paremmassa kunnossa kuin koskaan eläessäni. Suosittelen kaikille tätä herkullista juomaa 5/5
+
TO/PO
8
Ei missään tapauksessa huono vodka, mutta omasta mielestäni finlandia pikkusen parempaa. Parempaa tämä ehdottomasti on verrattuna halpoihin. Hintaa sen verran, ettei suomesta tule ostettua. Seuraavaksi täytyy platinumia kokeille olisiko parempaa.
+
HCBB2013
9
On kyllä hyvää, ei kaduta että ostin kalliin pullon. Shotin jälkeen ei minkäänlaista pistävää jälkimakua. Todellakin laatuvodkaa.
+
ysäri tatsi
10
Kyllä ne venäläiset tietää alkoholin salaisuudet. Shotit ilman blandaustakin maistuivat hyvältä, huonopuoli tässähän on vaan se, että menee kuin vettä vaan. Mutta muisti ei lähteny kun koko pullon joi eikä aamulla ollut krapulaa.
+
abpaper
9
Pari vuotta siinä meni, ennen kuin sain putelin käsiini. Hommasin heti 1,5 litraa virosta, ja on kyllä kaikkien kehujen arvoista tavaraa. Vertaa vaikka suomalaisiin viinoihin niin tästä puuttuu se "irvistys", eli helppoa juotavaa.
+
Ismo
8
Hyvä pehmeähkö jokapaikan vodka. Jos tätä hankkii ei voi mennä hirveästi pieleen. Toimii.
+
isopacka
9
Männöö alas kuin vesi. Hieman lämmittää ja voi juoda erittäin helposti taskulämpimänä. Kerrassaan hyvä juoma! Muistuttaa Xorochija vodkaa joka tulee ukrainasta, mutta tässä Russianissa ei ole kyllä mitään sivumakuja. Suosittelen jokaiseeen illanviettoon!Toimii kuin tonni kolmesatanen Lada-ei jätä tielle eikä tarvii säätää!
+
Mr. Teetotaler
6
Kovasti kehuttua mutta mielestäni keskinkertaista.
+
kmjuha
10
Parhaimman makuinen vodka mitä olen juonut. Sain työkeikasta 20€ lahjakortin alkoon ja ajattelin, että on viimeinkin aika kokeilla tätä kovin kehuttua vodkaa. Juotiin kaverin kanssa shotteja leffoja katsellessa ja ensivaikutelma oli käsittämätön. Pehmeää, hyvää, kirkasta ja laadukasta. Ei etanolin jälkipotkuja eikä huonojen viinojen yökötysoloja. Kun pullon sisältö hupeni, en enää niin innokkaasti tarjoillut tästä shotteja; aamullakin otin pullon mukaan kotiini, jotta voisin itsekseni nautiskella. Aivan loistava valinta vodka-aloittelijoille. Ei kannata ostaa lantrailuun, koska niissä menee jo Dry Vodkakin tai vaikka Leijona. Russian Standard on tosimiesten vodka, mutta miksei naistenkin.
+
Pontte91
8
En ole oikein vodkan/viinan ystäviä enää mutta tämä on vodkan aatelia. Sopii hyvin mehujen kanssa sekä vodkameloonin tekemiseen. Noin vain juotavaksi pelkästään parina paukkuna.
+
terssintemput
8
Hyvä ja puhdas vodka, ei kuitenkaan niin hyvä kuin Wodka Gorbatschow, mutta sitä vodkaa ei Suomesta kyllä saakaan.
+
Zhigul
9
En ole kirkkaiden ystävä, mutta tämä on niin laadukasta että tätä soljahtaa kurkusta alas paukku jos toinenkin jos tarjotaan. En ole vielä, ikävä kyllä, päässyt maistamaan platinum- versiota tästä.
+
Constantine
5
Tärpätti litkuja olen viskin kuluttaja, Tästä Lautapinnalle kyytiä ;)
+
jii
10
Menihän siinä kymmeniä vuosia ennen kuin tajusin että viinoissa on eroja. Tämä on selkeästi laatu-vodkaa, eikä mitään halpaa rähinäviinaa! Maku on pehmeä ja samoin juoman aiheuttama känni. Tämä on juoma, jota olen aina kaivannut!
+
JuuJaaJoo
9
Pehmeä ja Puhdas. Viinoista tuttu jälkipoltto häviää suusta melkein samointein.
+
tatar
8
Jep. Erinomainen hinta laatusuhde. Tätäkin parempaa vodkaa on kyllä Beluga niminen, mutta sitä ei saa suomesta. Tallinnasta sitä jo löytyy. Hinta n. 50€/L Joskus sitä näkee tarjouksessa edullisemmin. Hinta hieman aina hirvittää, mutta on sitä aina ostettava kun näkee. Beluga on ainoa, varsinainen viina jota pystyn raakana nappaamaan ihan huonelämpimänä kovaankin krapulaan. Heti auttaa, eikä ole koskaan ylös tullut :) Belugaan käytetty vesi muuten nostetaan 2 kilometrin syvyydestä. ei siis mihinkään hanaveteen tehtyä tavaraa!
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.