Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Käyttäjät

magezi ()

Asuinpaikka: Vitunperse
Syntymäaika: 1.1.2011
Lempijuoma: ei valittu
Äänestykset: 0.0/10 (0 ääntä)
Kommentit: 0 kpl (0)
Forum: 8 postausta, 0 ketjuta
Viinakaappi: tyhjää täynnä
Kuvaus: Eräänä päivänä sain mahtavan ajatuksen. Mitäpä jos kommentoisin jokaista Isokaato.comin juomaa. Täysin tuhoontuomittu idea tietenkin :-) Minulla oli jotain 260-280 kommenttia jo ennestään ja positiivisia palautteita yli 20.
No siinä räplätessä kommentteja alkoi yhtäkkia sataa negaa sellaiset parikymmentä yhellä kertaa. olin siis järkyttänyt toiminnallani jonkun herkkiä tunteita. No aloin siinä poistella "työni hedelmiä" ja aina negatiiviset poistettuani satoi samanverran lisää. Karpolla asiaa!
No ei vielä tuossa vaiheessa, mutta sitten kun olin nää uudet kommentit poistanut, niin sama meno jatkui ja negaa tuli aina vaan jo niille vanhoille kommenteillekin. Aloin epäillä erästä toista ahkeraa kommentoijaa ja negattelin sitten hälle turhautuneisuudessani. Tässä vaiheessa touhu oli jo tosi dorkaa. Ja dorkemmaksi vielä kävi tästäkin, koska touhua kesti kuukauskaupalla. Jossain vaiheessa tein itselleni alter-egon Kuu-ukon jolla annoin omalle nimimerkilleni plussia, koska olin kyllästynyt koko ajan poistelemaan kommenttejani ja lisäilemään niitä uudestaan. Laitoin siis vain sen verran plussa, kun minulle oli tullut miinuksia, eihän siinä uuten olisi mitään tolkkua!
No sekoilu jatkui vielä jonkin aikaa plussien ja miinusten sinne tänne lennellessä, kunne huomasin että joku ulkopuolinen käyttää myös kuu-ukkoa! antamani palautteet oli poistettua ja kuu-ukolla oli annettu minulle miinusta!
Mieleen tulee vaan, että kenelläköhän moiseen on mahdollisuus?
Tänä aamuna luulin kaiken jo rauhoittuneen, koska vähän aikaan ei palautteita ole tullut. No ei ollut palautteita, oli vaan kaikki kommenttipisteet pyyhitty pois!
Kysyn vaan, etä mitä ihmettä täällä tapahtuu?!?! Kuka moista touhua jaksaa tehdä??? Eikö ole parempaa tekemistä, kuin terrorisoida meikäläisen toimintaa??? Olisi kiva jos joku selittäisi....
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.