Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

tizzukka

Martini Bianco Oh yeah, otin neuvosta vaarin. Tätä ja Stolichnayaa, muah! Upeeta! Pelkästäänikin, noh, miksi ei!
Talisker 10 Year Old Single Malt Joku sanoi, ettei löydy tarpeeksi suolaisuutta. Itse täytyy olla eri mieltä, juuri sopiva suolaisuus mun makuun. Tuoksusta tulee mieleen laavutulet ja metsät, maku hyvän savuinen ja justiin aika pippurinen. Ainoana reippaampana miinuksena koen saman mitä veispe tossa puhui, että ekan lasin jälkeen maku ei ole jotenkin läheskään yhtän voimakas ja hyvä. Siitä huolimatta aikoo pullo löytää tiensä vielä joskus meikän hyllyyn uudestaan. Ja jos viski olisi kirja niin Talisker on yhtä kuin Muumipappa ja meri!
Laphroaig 10 Year Old Single Malt Itse tästä maistan kovasti (hyvällä tavalla) puun, tervaisen ja savuisen puun. Tosi vähän huomaan mitään suoranaista turpeen makua, mutta itselleni se on varmaan vaan pienoinen plussa. Ja selkeästi jakaa mielipiteitä, mutta onneksi putoan tänne positiivisemmalle puolelle! Antaisin täyden kympin mikäli olisi tarpeeksi muita vertailukohtia! Quarter Cask on myös pakko kokeilla.
Caol Ila 12 Year Old Single Malt Erinomaista, mutta tykkään enemmän kyllä kaikesta muusta single maltista, mitä vastaan on tullut (Talisker, Laphroaig). Plussana tosin tää omaa mukavan makean maun, juurikin vähän ehkä hedelmäinen ja savu menee kyllä ihan yks yhteen sen kanssa, mutta jotenkin tykkään vaan ehkä hiukan "tummemmista" mauista. Kuninkasta kuunnellen, tämä olis ollut tosi hyvä eka viski jolla aloittaa tämmösiin tutustuminen.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.