Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

rocknroll

Long John Halpa hinta minutkin sai tähän pulloon tarttumaan, eikä pettymyksiä, mutta ei myöskään suuria makuelämyksiä.
Koskenkorva Salmiakki Hyväähän tämä on.
Chymos Café Sivariaikoina tuli ostettua tätä aina junamatkoille, sittemmin olen lopettanut juomisen makeuden tähden. Aamukahvin kanssa ihan hyvää myös.
Koskenkorva Viina Raakana kurkusta alas.
Johnnie Walker Red Label On validi monen juoman suhteen, mutta sanottakoon sen tämän yhteydessä: Kun tätä juo pullon, tulee hyvä olo.
Karhu III En pidä suuremmin vaaleasta oluesta, mutta tämä on usein valintani elintarvikkeiden lähikaupassa.
Smirnoff Vodka Pidän tästä! Kirkkaiden kuninkaallisesta en tiedä, vaikka Englannista onkin. Oikeastaan ensimmäisiä tuttavuuksiani vodkan parissa Finlandian ohella ja päädyn tähän usein, kun haluan vodkaa osittain sopivan pullokoon ja hinnan perusteella. Prosentithan tässä onkin kohdillaan, niin kuin kirkkaassa pitääkin olla! Tykkään juoda juomat yleensä raakana, mutta myös Spriten ja kokiksen kanssa olen tätä sekoitellut, ja nekin toimii ihan mukavasti.
Koskenkorva Vodka 40 % Smirnoffia arvioineena miksen tätäkin arvioisi? Maku on miellyttävä, ja tueten kotimaista juometeollisuutta ostan joskus taskuun menevän pullon tätä.
Saaremaa Vodka Tutkimusmatkani vodkien maailmassa jatkui ostettuani tätä ja etsien vertailukohdetta lähinnä suuremmasta virolaisesta kilpailijasta. Ei ole yleensä ostoslistallani puotiin mentäessäni, makumieltymykset on toisaalla. Toisaalta kyllä tätäkin juo, jos ei muuta ole tarjolla.
Terva Jos halaa maistella tervaa, tämä voisi olla sopiva juoma, jos ei halua tupakkaa polttaa tervan maun kokemiseksi? En pidä makeista juomista, ja tämä jos mikä on makeaa. Lopputuloksena oikeastaan ainoa positiivinen asia, mitä tästä juomasta jää, on tervan maku. Valintani osuu muihin juomiin.
Leijona Viina Parempaa kirkasta, kuin Suomi - viina, ja hintakin on kohdallaan, mitä tulee kirkkaisiin.
Suomi Viina Ostin kokeeksi puolen litran pullon tätä, ja blandiksena kokikseen. Puolen litran pullo hupeni, kuin itsestään.
Saunalahden Viina 27 % Jos on tottunut viinamies, jälkimaussa maistaa hivenen viljanmaun, mikä paljastuikin vehnäksi. Halvempaa kuin Kossu, joka on valmistettu ohrasta, ja kyllä nyt tätäkin juo.
Silver Dry Gin Ostin pitkästä aikaa Giniä Gordon's dry giniin tottuneena. Leijonaa olen viime aikoina ostanut, ja katajan maku oli positiivista vaihtelua tässä. Raakana näitä juon. Sain täältä Isokaadosta vinkin kokeilla greippimehun tai jaffan kanssa.
Imperial VSOP Hinta-laatusuhde kohdallaan. Tamminen maku ja jälkiaromina jopa vivahteikasta paahteisuutta, kahvia, vai kenties pähkinää? Muistin Viskipullon hinnan väärin, joten päädyin tähän, ja ostan myös seuraavaksi tätä.
The Highland Way Omastanikin mielestä tämä on perusskotti-blended, mutta hinta on ihan sellainen, että tämä on pienen budjetin skottiblended-valintani. Yksi myydyimmistä hintaluokkansa viskeistä mielestäni Turun Pää-Alkossa.
Tapio Viina Virkistävää vaihtelua Leijona-viinalle, joka sekin kotimainen toisin, kun Suomi-viina, joka on valmistettu Ranskalaisesta vehnästä.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.