Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

persearska

Vat 69 Mukavan savuisa perus viski. tykkään! Hinta luokassaan harvinaisen hyvä
Johnnie Walker Red Label voittaa "laadukkaammat" viskitkin. omaan suuhuni parasta mitä olen tähän mennessä löytänyt. ehdottomasti suosikki viskini. makuasia sanoi koira kun munaansa nuoli!
Zundert Trappist Yllättävän hyvä hintalaatu suhde, kinuski ja kuivahedelmä aromit karkeloi kielenpäällä ensipuraisussa.
Hankey Bannister erittäin hyvä perus viski ja hintalaatu suhde on kohdallaan
Hiisi Iku Turso Hillittömän hyvä börsta, hipoo täydellisyyttä. Oluen juominen muuttui harrastukseksi maistettuani ekan stoutin ja oli muuten omatekoinen, siitä asti stout on ollut oluisa rakkain, en keksi mitään moitittavaa, loisto yksilö!
Chivas Regal 12 Years Old kallis hinta/laatu suhde.
Label 5 Hyvä perus viski. Monesti lähtee mukaan 2d leka pokerin seuraks. Pari jääpalaa sekaan nii on kyllä mukavan raikas ja hedelmäisen aromikas iltapala.
Jägermeister Kyllä tällä on paikka minun sydämmessä. Aikoinani kun vaelsin sinkkuna baareissa pimperon perässä aloitin aamut jekku-kahvilla, Starttaa päivän käyntiin paremmin kuin berocca. Persoonallinen maku joko tykkää tai ei.
Chimay Blue Erinomainen trappist. En keksi mitään moitittavaa jos oisin nauttinut toisessa paikassa toiseen aikaan oisin ehkä saanut sen ahaa elämyksen niin kuin eka stout mutta mutta. Hyvää oli.
Monnet VSOP Ainut konjakki tähän mennessä joka on tehnyt vaikutuksen. Tosin en mikään konjakin suurkuluttaja olekkaan kerran 2v pullon tätä ostan
Vehnä Viina Todella pehmeä maku tulee mieleen pontikka, hyvä pontikka (ei mahdottomuus mutta yhtä harvinainen kuin rehellinen manne ja raitis irlantilainen). Pakkaus koko on just passeli arki illan iloksi.
Samuel Smith Organic Chocolate Stout Turhan makeahko stout minun makuun, mutta suklaa tulee kyllä hyvin esiin.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.