Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

kalastaja774

Valdemar Totuttelun ja varsinkin etikettiin totuttelun jälkeen jo pelkkä pullon näkeminen ilahduttaa! Kyllä tämä ihan tälläisenään hyvin uppoaa ja suht nopeastikin!
Jägermeister aivan huippu kamaa! jääkylmänä parhaimmillaan ja varsinkin saunan jälkeen juuri ennen hankeen syöksymistä! Baarissa tilasin joskus triplajekun. oli melkoista menoa sen jälkeen. voi kolahtaa ikävästi päähän jos ottaa turhan nopeesti mutta todella mukava ystävä niin hädässä kuin saharassakin!
Weihenstephaner Hefeweissbier Aivan loistavaa vehnäolutta maailman vanhimmasta panimosta. maistuu niin perinteisen "saunaoluen" ja lagerin ystäville kuin vaativampaankin makuun. sopivan muikea ja viljainen, loisto valinta eikä hintakaan loppupeleissä ole kovin korkea.
Conways Irish Country Cream makeaa ja erittäin suklaista mikä sopii tiettyihin hetkiin loistavasti! laadukas ja paljon edulloisempi ratkaisu kuin bayleys. voi kyllä lämpimästi suositella!
Sol ihan kivaa kun sen limeviipaleen sujauttaa pulloon(vaikka onhan sellanen aika homoa) muuten melko mitäntöntä.
Jack Daniel's Old No. 7 minkä takia tästä puhutaan niin paljon?
De Kuyper Sour Apple laittaa 50/50 giniä ja saman verran omenamehua niin menee oikein hyvin alas.
Brooklyn Lager No tämähän on aivan loistavaa lageria. Brooklyn kyllä hallitsee oluen teon, vaikka parhaimmat löytyvätkin Saksa-Tsekki -akselilta. Sen verran humalointia, että Euroopassa tämä luultavasti ristittäisiin pikemminkin Pils-olueksi. Loistavaa ruokajuomaa myös.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.