Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

jho

Ural Mocca Yyyh, en tykkää. Kahvilikööreitä on tullut pämpättyä jo ihan tarpeeksi loppuelämäksi, ja nykyään niiden hajukin aiheuttaa jo yökkäysreaktion.
Pisang Ambon Täytyypä nostaa arvosanaa kun tuli tuossa yhtenä iltana maisteltua Pisangia Spriteen sotkettuna, ja täytyy kyllä myöntää että oli yksi parhaista alkoholijuomista mitä olen juonut.
Gin Lemon 1:1 gin lemonia ja päärynämehua on suht. hyvän makuinen sekoitus, ja hintakin on opiskelijabudjettiin sopiva. :)
Tapio Viina Ihan hyvää perusviinaa hyvällä hinta:volttisuhteella. Mm. Spriten kanssa todella menevää.
Jalokahvi Ihan jees. :)
Koskenkorva The Original Strawberry Ei tää nyt niin pahaa ole :( Kännihakuiseen juomiseen menee helposti raakana. Karpaloversio on kyllä parempaa, se on myönnettävä.
Original Long Drink Tämä jää Alkon tuotteista toiseksi vain Strong-versiolle samasta juomasta. :)
Original Long Drink Strong Parasta mitä Alkosta saa! :)
De Kuyper Sour Apple Booleihin toimii mainiosti vodkan ja vissyn tai spriten kera
Breezer Lime Kallista, mutta maun puolestahan tämä on ehdottomasti Alkon aatelia. :)
A. Le Coq Gin Long Drink Kommenteista päätellen olen ainut lonkeroiden ystävä joka ei kuitenkaan tästä merkistä kovin paljoa välittänyt. Yltiömäinen imelyys iskee heti ensimmäisellä huikalla ja kummittelee taustalla loppuun asti, toisin kuin esim. Hartwallin vastaavassa. Tiedä sitten, että osuiko käteen vaan maanantaisatsista tullut pakkaus vai oliko juoman ostopaikalla (Tallinna) jotain merkitystä asiaan, mutta tuskin tulen tätä enää ostamaan. Ei tämä siis missään nimessä pahaa ole, mutta samaan, tai jopa vähän kalliimpaankin, hintaan ostaisin ennemmin Hartwallin tai Sinebrychoffin lonkeroa
Strongbow British Dry Miksi ihmeessä tämä löytyy "Huonoimmat juomat" -listalta? Ei ehkä edusta ihan siidereiden kärkipäätä, mutta kuitenkin parempaa kun 90% perus sokerilitkuista mitä kaupasta saa. Kyllä tätä mielellään juo.
Juniper Gin Mainettaan parempi todellakin. Hyvin uppoaa! :)
Henry Westons Vintage Cider Kerrassaan loistavaa, parhaita siidereitä mitä olen maistanut. Hintakaan ei ole paha suhteutettuna pullon kokoon ja prosentteihin.
Pernod Loistavista loistavin!
Mozart Chocolate Cream Parasta kermalikööriähän tämä on, todellakin kymppinsä ansainnut. Jos hinta otetaisiin arvioon mukaan, niin arvosana laskisi kyllä sinne kasin paikkeille, on tämä vähän turhan kallista opiskelijabudjetille. Maun puolesta ei voi kuin kehua ja rakastaa!
Šamaani Salmari Kyllä tämä on ehdottomasti paras näistä "laimeista" salmareista, mikäli ei ole siihen aitoon salmiakkikossuun ikää.
Royal Salmiakki Snapsi Kyllähän tätä ennemmin juo kun turpiin ottaa, mutta on niitä parempiakin salmiakkiviinoja, jopa alle 22-prosenttisissa.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.