Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

abpaper

Sandels A Parasta olutta mitä olen toistaiseksi maistanut. Enemmän tätä pystyy juomaan kuin lonkeroa, ei ala tökkimään ollenkaan. Paras valitettavasti myös maksaa.
Karhu III Hyvää, ja sopivan tykkyä.
Olvi III Painii jopa Sandelsin kanssa samassa luokassa, valmistaja on toki sama. Ei ole tökkinyt ikinä ja makukin on kohdallaan.
Karjala A Ei ole mun makuun. Tämä oli ensimmäinen olut millä vedin kunnon pöhnät, ja oksennus lensi. Sen jälkeen en ole tosin maistanut tätä, mutta silloin se ei ollut hyvää.
Lapin Kulta Premium III Ihan menevää olutta, tosin pidän sivumakua vähän outona. Menee paremman puitteissa alas eikä ole aivan kalliimmasta päästä.
Koff III Ensimmäisen hörpyn jälkeinen ajatus, nam. Kolmannen pullon kohdalla ajattelin, että ei ole parhaimmasta päästä. Tätä voisi kuvailla vetiseksi. Jos ei muuta ole tarjolla niin kyllä tätä silti juo.
Golden Cap Perry Oletin että maistuu paremmalta. Ihan menevää mutta joisin mielummin olutta tämän sijasta.
Carillo Saisi varmaan 2 pistettä jos suhteuttaisi hintaan, mutta maku on uskomattoman paha. Ensimmäiset huikat meni hyvinkin alas mutta sen jälkeen tökki koko ajan. Pienikin määrä riittää hirvittävään kanuunaan. Tosin Carillo on kokeneiden läträäjien juomaa eikä ole tarkoitettu tällaisille aloittelijoille.
The Ufo Shot Original Kuten edellä mainitaan, sopii schweppesiin sekoitettuna, nimenomaan russchianiin. Ei kannata juoda liikaa, muutama shotti harvakseltaan niin nousee kivasti päähän ilman sivuvaikutuksia. Limeviipaleesta on kiva imeä mehut shotin päälle.
Conways Irish Country Cream Hyvää ja makeaa. Sekoitin tätä maitoon ja tykkäsin vielä enemmän. Illan mittaan voi jättää höysteet pois ja kiskoa vaikka pullosta päin.
Koskenkorva Salmiakki Hyvän makuista, viinan maku paistaa läpi aika reilusti. Nousee päähän tasaisella tahdilla, tämänkin kohdalla saa olla tarkkana ettei juo liikaa.
Jägermeister Potkii kivasti. Voiko tästä vielä johtopäätöksiä vetää kun olen juonut vain pienen turauksen tätä. Se turaus oli kyllä kieltämättä hyvää.
Smirnoff Ice Lievä pettymys. Kieltämättä hyvää, mutta odotin tältä vielä enemmän.
Original Long Drink Cranberry Kuten kaikki lonkerot, ihan hyvää. Mielelläni en juo kolmea-neljää tölkkiä enempää ettei tule huono olo makeuden vuoksi.
Hehkuviini En tykkää, joka hörpyn jälkeen puistattaa enemmän tai vähemmän.
Koskenkorva Pure Strawberry Lime Oli makeaa lonkeroksi, mutta maukasta. Ei ehkä kannata juoda paria-kolmea tölkkiä enempää.
Koskenkorva Pure Apple Yksi parhaimmista juomista mitä olen maistanut. Mukavasti maistuu omena ja prosentitkin tuntuu.
Velkopopovický Kozel Dark Ihan hyvää, ehkä jotenkin mautonta. 7 siksi että ei anna juuri mitään, tästä puuttuu makua.
Greizer Nuss Nougat Sain lahjaksi uutenavuotena ja ihan hyvää oli. Nämä on vaan niin makeita että ei ehkä kannata juoda pullollista kerrallaan.
Leijona Viina Helppo juoda, sivuvaikutuksena humalan lisäksi hikka.
Saaremaa Vodka 80 % ei ollut mitään erityistä herkkua kun sitä limsaan sekoittelin, maistuu katkeralta, tuli mieleen etäisesti beefeater?
Beefeater London Dry Gin Ajaa asiansa, maistoin vahvempaa versiota (45%?) raakana ja se nyt oli ehkä vähän turhan jytkyä. Sekoitettuna parempaa.
Baileys Original Irish Cream Ainut juoma jolle annan täydet 10. Maistoin vasta pari päivää sitten, ja kyllä huomasi eron hinnan ja laadun välillä... samaan hintaan myytävä 12 e saksalainen versio jää aivan tämän jalkoihin.
Sinebrychoff Cranberry Long Drink Siimaleikkuri sen sanoi: Todella hyvää
Russian Standard Vodka Pari vuotta siinä meni, ennen kuin sain putelin käsiini. Hommasin heti 1,5 litraa virosta, ja on kyllä kaikkien kehujen arvoista tavaraa. Vertaa vaikka suomalaisiin viinoihin niin tästä puuttuu se "irvistys", eli helppoa juotavaa.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.