Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Xanori

Kolme Leijonaa Suhteellisen komean pullon takaa paljastui karmea totuus: "kolme jalopeuraa" ei ollutkaan ylväs blendi, vaan lähinnä esanssin ja paloviinan sotkulta. Alkuun maku tuntui pehmeältä ja vetiseltä, ei kovinkaan savuiselta. Ja meno paheni juoman nielastua kun paloviina potki sisään. Viskien jallu, tosin ei yhtä jalo. Hyvä viski, jos tarkoituksena on saada vieraat poistumaan, tai aijjot saman illan aikana nauttia mäyräkoiran verran olutta.
Royal Salmiakki Snapsi Jokaisen teinin ja vähemmän teinin kourassa on varmasti tämä pullo ollut. Myös omassani pariin otteeseen, tosin katuen. Ihan kiva juoma, jota voi napata jääkylmän shotin tai kaksi ja kaataa hieman Kolaa päälle. Tosin vahvemmat Salmarit toimivat huomattavasti paremmin, ja niissä on vähemmän ärsyttävää lakritsin makua. Ryyppäämiseen tämä tavara ei oikein luonnistu. Ehkä "punaiseen kalaan", jos johonkin. Mutta edelleen totean: Vahvempi on tässä parempi, kuin laimeampi. Vielä viisautena.."Jokaisella täytyy olla Royal tarina".
Dry Vodka Nams! Kyllä pärisee. Vääntöä löytyy hintaan nähden oikein kivasti ja mausta ei ole tingitty. Parasta suomalaista vodkaa Finlandian rinnalla, ja melkein päihittää naapurissa majailevat venäläiset. Suosittelen kylmänä shottina suolakurkun kera, tai lantrinkina omenamehun kanssa. Oikein kivaa tavaraa, eikä tuo 0,5 pullo ole hintavakaan.
Valdemar Näin opiskelijana ja tarkkana lompakon vartijana, voi hyvinkin mukaan tarttua pullo Valtsua. Jo hajukin on kivan vadelmainen ja varma lupaus seikkailusta. Jälkimaku on halpa, mutta tällä hinnalla siihen tottuu. Valtsu-kola on varma valinta. Plussaa vielä ihanan viiksikkäästä miehestä etiketissä.
Chymos Café Oikein mukavan pehmeä ja kahvinen, ei maistu juurikaan etanolit läpi. Mukavan makeaa, mutta pitemmän päälle alkaa hieman etomaan. Sopivan kokoinen pullo, joka sopii hyvin välipalaksi kahvin tai muun herkun ohessa. Suosittelen kyllä hyvin lämpimästi kylmänä nautittavaksi.
Sol Aika mitäänsanomaton. Ölppänään tottumattomille varmasti sopiva valinta. Sitruuna varmasti piristäisi makua. Ihan kelpo piknikjuoma. Tosin harvoin tälläistä tulee ostettua. Oikea lager on oikea.
Jalokahvi Pullosta olisi voinut olettaa muuta .Pehmeän kahvinen maku. Ehdottomasti paras kahvilikööri. Sopii napsuina kahvin kanssa leirinuotion ääressä.
Sinebrychoff Porter Luulin hetken, että olisin ruisleipää ostanut. Paksu, vahvasti paahtunu, jopa palanut maku. Vähän vaan nuo prosentit yrittää puskea läpi vahvasta mausta, muttei liian pahasti. Tästä kuitenkin pieni miinus. Sopii ruaan kanssa illanviettoihin.
Sandels A Pehmeää ohraa! Henkilökohtaisia suosikkejani, myös maitokaupan laimeampi versio maistuu. Sopii joka tilanteeseen ja hetkeen. Ikävä kyllä liian aliarvostettu eliksiiri.
White Horse Hyvä savun maku ja muutenkin parempaa blendiä. Lasi tai parikin menee tuosta nuotion loimussa. Suolalihan kanssa sopivaa tavaraa. Nautiskeluun menee enimmäkseen, joten pullokokokin on sopiva. Viskidarrat ei oo parhaita.
Koff III Kyllä se Koff vaan nappaa. Kevyt ja hedelmäinen peruslager. Hinta kohtaa laadun. Sopii arkeen ja juhlaan Ikävää vain, kun perinteisemmät lasipullot/mäyräkoirat häviävät kaupoista.
Gambina Ison Geen armo tunnetaan. Ensimmäisenä kaikki haukkuvat, ymmärtämättömät lantraavat mehulla. Tapahan se on sekin. Itse pidän työväenluokan ja todellisten tietäjien tasolla hengailusta. Pieni irvistely ei haittaa, kun Rytmihäiriöt laitetaan soimaan.
Crème de Cassis de Dijon Maailmalla matkatessa eksyin kyseisen juoman kotimaahan, jossa hintaa oli noin kolmannes suomeen verrattuna. Siellä käytettiin aperatiivien ja drinkkien ainesosana. Antaa mukavasti makua jo pienellä määrällä. Olen myös kuohuviinin kanssa sekoittanut, jossa liköörin makeus ja viinin kuivuus kohtaavat.
Diesel Peppermint Suuvesimäinen, mutta samalla mukavan raikas. Itse tykkään tosin nauttia hammastahnani toisessa muodossa. Mahdollisesti juomasekoituksissa toimisi raikkaana makuna. Minttua itse kuitenkin kaakaon kanssa sekoittaisin.
The Ufo Shot Original Keinotekoinen ja oudon makuinen. Ensimmäisen on hyvä, toinesta ei ole niin varma, ja kolmas on jo aikalailla pahaa. Tällöin pullo on kyllä jo tyhjä eikä kännistä tietoakaan.
Copyright © 2003–2022 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.