Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

VIINAPAA

Jaloviina *** pikkasen liikaa konjakin makua tässä *** jallussa. mutta kyllä se alas menee! tosin sillä saa hyvää jallucolaa!
Gin Lemon tätä ei kannata ostaa eikä juoda vaikka ois ilmasta, niin kuraa! liian makeeta ja ällö kirpee maku. ja liian vähän prosenteja että menis lantraamaan sitä.
Malibu raakana ei voi juoda tätä litkua, mutta jos sekottaa johonki esim mountain dew niin maistuu ihan limsalle ja tulee sellanen kookos jälkimaku.
Cointreau Hyvä shottina, hyvä jälkiruuan laitossa ja hyvä jos ei tykkää viinan mausta mutta haluaa juoda väkevämpää! tää ei alkoholille maistu!
Breezer Lime Tosi hyvää!, mutta jos känniä hakee niin tämä on väärä vaihtoehto.. Kreikassa pullo maksaa 1.30€ niin aika kallis täällä Suomessa.. mut ihan ok nauttia kesällä terassilla!
Jaloviina * tää on niin hyvää että raakana menee! siinä kolmen tähden jallussa on liian vahva konjakin maku! ykkönen on paras!
Karhu III parempaa suomalaista olutta saa etsiä kauan! Karhu tai Koff molemmat yhtä hyviä! karhu voittaa sen takia että siinä on 0.1% enemmän alkoholia!
Russian Standard Vodka tästä todellakin huomaa LAADUN! jos ei väkevästä viinan mausta tykkää niin tää on se oikea! kallis mutta sen arvoinen! ei ole mitään valittamista! ERINOMAINEN! ja uusi suosikkini!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.