Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

TRM7C

Passoã Passion Fruit Kerran erään perjantai-illan jälkeen olin raapustanut kyseisen pullon etikettiin seuraavan tekstin: "elämä on ihanaa kun maistan passionhedelmän, rakkaus? ei! mä tykkään passoãst enemmän." ja niinhän sitä sanotaan, juopuneet ihmiset kertovat aina totuuden. Ehdoton lemppari!
De Kuyper Sour Apple Aika halpaa, ei vie liikaa rahaa. Menee helposti pelkilteen, vaikka myös spirten kanssa lantrattuna tosi hyvää. Alkoholi ei maistu liikaa, yks lemppareista!
Pisang Ambon Todella hyvää, kyllästyy vaan tosi nopeasti, ettei tätä niin usein voi ostaa. Hinnaltaan sopiva, monipuolisesti voi tehdä drinkkejä.
Conways Irish Country Cream Ihan älyttömän hyvää! Kyllähän tätä illassa pullo helposti menee, hyvässä seurassa varsinkin :D
Say Mojito Itse en pidä tämäntyyppisistä juomista, mutta tämä oli kyllä jotain aivan järkyttävää. Pakollahan tätä joutui koko illan litkimään. Itselläni menisi ainakin pitkään, kun yrittäisi keksiä jotain, minkä kanssa tätä lantrata. Ei koskaan enää.
De Kuyper Sour Rhubarb Maku on kyllä tosi kirpeä ja vahva, mutta hyvää se silti on! Appelsiinimehulla lantrattuna oikeasti TAIVAALLISTA, mutta menihän se pullo kerran illassa ihan raakanakin.
The Ufo Shot Original ihana karkkijuoma:p kyllä tätä illan aikana pystyy pullollisen juomaan, vaikka shottijuoma onkin
Chymos Väkevä Päärynäviini Raakana tätä on lähes mahdoton saada alas. Lantrattuna jonkinsortin limsalla tai mehulla tulee kuitenkin ihan juomakelpoista!
Toffee Aluks tykkäsin tästä tosi paljon, mutta parin perjantai-illan ja pullon jälkeen ei mene enää alas millään. Todella vahva viinan maku, sekä hyvä, mutta silti liikaa maistuva toffeen maku.
Malibu Kyl tätä on vaikee raakana juoda. Hintakaan ei mitään maailman alhaisinta. Kokiksen ja muiden limsojen kanssa kyllä tosi hyvää kuitenkin.
Baileys Original Irish Cream Ihan syystä tämä alkon kalleinta likööriä on! Niin ihanan kermaista ja täyteläistä ettei sitä voi kuin rakastaa.
Sourz Apple Tosi hyvää, hyvän hintastakin makuun nähden. Vaikkakin vaikee lantrata mihinkään niin kovin kirpeän omenan maun takia.
Tapio Viina TAPIO VIINA - koska yksikään hyvä tarina ei ala sanoilla "kerran, kun söin salaatin".
Kissan Minttu Aivan ihanaa! Kylmänä maidon tai kaakaon ja jäämurskan kanssa. Loistavaa vaihtelua tavallisille kermalikööreille!
Helmi Mangokermalikööri Tässä juuri miksailen itselleni drinkkiä kyseisestä juomasta. Pakko myöntää, että maidon kanssa aivan jumalaista - jopa parempaa, kuin maidon ja kaakaojauheen kanssa. Yksi hyvä - mutta outo - yhdistelmä, minkä myös löysin, oli tämä + Pirkan suklaanmakuinen soijajuoma! Kokeilemisen arvoinen drinkki, suosittelen!
Hotti Hedelmä-Salmiakki Pakko kyllä sanoa, että tykkäsin tästä ihan älyttömän paljon. Yheksän euroa maksavaksi pulloksi en osannut odottaa paljon mitään muuta, kuin läpitunkevaa viinan makua. Toisin kävi - viina ei maistu ollenkaan. Alussa maku on ihanan trooppinen, jälkimakuna taas rikas salmiakki. Yllätyin todella, todella positiivisesti ja suosittelen tätä pulloa!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.