Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Svart

Hennessy Very Special Nuorekas ja hedelmäisen pirteä, runsas tuntuma ja ehdottoman tasapainoinen mielestäni. Todella nautinnollinen ja maistuva VS.
Hennessy VSOP Suosikkikonjakkini. Sopivassa suhteessa iäkäs ja leikkisä, pehmeä ja aromikas. Täydellinen tasapaino ja loistava volyymi.
Grant's Family Reserve Mainio ryyppy. Ei yritä hienostella tai viilata linssiin, kohtalaisen tasapainoinen maku ja monien halpojen litkujen jopa "synteettinen" terävyys puuttuu, tästä suuri plussa. Mukava ja luotettava, edullinen yömyssy arkeen.. Lisättäköön että löytyy vertailukohtia jopa Taliskerin kympin kanssa, kai se on se turpeisuus mikä yhdistää, tosin savua tästä ei juurikaan mielestäni löydy, ei paljoa ainakaan, toisin kuin Taliskerista
Braastad VS Keskimukava VS konjakki jonka arvoa kuitenkin mielestäni hitusen laskee hienoinen terävyys makupaletissa. Nuori ja villi joskaan ei erityisemmin mausteinen, muttei laisinkaan halvan tai tylsän makuinen. Oiva vaihtoehto illanistujaisiin jossa ehkä (vähemmän makuviinoihin perehtyneelle) kaverillekkin tarjoaa lasillisen tai pari! Tämä maistuu konjakilta ja hinta on edullinen joten ei mene niinsanotusti helmiä sioille ;)
Johnnie Walker Red Label En ymmärrä miks tästä ei pidetä? Mielestäni ensimaku (joka viipyy vain pienen hetken) on yllättävänkin monivivahteinen, pohjanuoteissa savua ja turpeisuutta mutta myös mausteisuutta. Pelkkä nuuhkaisu pullon suusta sai minut aivastamaan koska alkoi kutitella nenän limakalvoja. Nielaisun yhteydessä nenän kautta uloshengittäessä mukava (ja erittäin hillitty) purkaus tulisuutta. Tasapainoinen ja todella miellyttävä kokonaisuus omaan makuuni, eikä hintakaan huimaa päätä.
Chivas Regal 12 Years Old Hento ja naisellinen kokonaisaromi, keltainen ja rasvainen, viipyilevä. Itseasiassa ehkä pisin jälkisointi mitä hetkeen kokenut, tuli naksuteltua kitalakea vielä parikin minuuttia maistamisen jälkeen. Pidän itse enemmän mausteisista ja purevammista kokonaisuuksista, ja tämän blendin pursuava keltaisuus on itelle ehkä vähän liikaa. Eli hyvä blendi, nautittava, muttei lukeudu omiin suosikeihini.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.