Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Sasu21

Vana Tallinn Hyvänmakuista tavaraa, sokerisuus ei tässä haittaa. Mielestäni parhaita Alkon likööreitä, joskaan suuria määriä ei kyllä viitsi juoda. Virossa myytävä 45-prosenttinen versio on jo ehkä turhan vahvaa joihinkin tilanteisiin.
Sisuviina Hyvää perusviinaa. Kaikin puolin Kossua ja 32-prosenttisia parempi ostos.
Hehkuviini Mukiinmenevä vaihtoehto glögiin. Juon esim punaviiniin sekotettuna ja tietenkin kuumennettuna. Sinänsä mielenkiintoista että on yksi alkon harvoista 22 %-juomista.
Stroh 60 % Vahvaa ainetta eikä tule raakana paljoa juotua eli pikkupullo kestää pitkään. Maku ei ole kovin erikoinen, jälkimaku karmea. Kolan kanssa OK.
Baileys Original Irish Cream Aivan liian makeaa. Hintalaatusuhdetta ei voi kehua. Hyvin neitimäinen juoma kaiken kaikkiaan.
Nobleza Medium Dry Sherry Maistuva, sopivan kuiva perussherry. Ei maailman hienoin juoma, mutta hinta ei ole paha.
Jack Daniel's Old No. 7 Hinta on kovahko ja maussakaan ei ole kehumista.
Hubert Napoleon VSOP Sopiva hinta ja sopivan vahva maku. Kännin saa tarvittaessa nopeasti päälle.
Karhu A Usein juon pullon pari tätä baarissa. Parempi kuin Karhu III tai Koff III. Ei kummoinen kuitenkaan, Liiterin saksalaiset oluet ovat kevyesti parempia.
Koff A Ihan OK, mutta saisi erottua Koff III:sta enemmän.
Koff III Tämän hetken tuntumalla "vesikaljaksi" kohtuullinen, mutta kovin korkeaa arvosanaa ei voi antaa.
Karhu III Selvästi yliarvostettu. Ex-porilaisella on ns. "äijä"-imago mutta maku ei mitenkään vastaa sitä asennetta, arkisaunaoluena mukiinmenevä.
Lapin Kulta Premium III Siedettävän makuinen, mutta eipä ole tullut ostettua moneen vuoteen kun esim. Liiteristä saa paljon parempaa. Lisäaineista miinusta.
Karhu Tosi Vahva Maku ei ole hirveän erikoinen, mutta hyvin menee kurkusta vahvin Karhu alas. Kännäämiseen sopiva ja hinta on siedettävä.
Olvi Tuplapukki Yllättävän vähän prosentit maistuvat ja ihan mukiinmenevä kännijuoma. Oikeat Doppelbockit ovat asia erikseen.
Karjala Samankaltainen kuin T-Pukki eli kohtuullinen vaihtoehto, jos haluaa nupin jumiin.
Torres 10 Gran Reserva Imperial Brandy Maku on moniulotteinen, melko täyteläinen, lämmin ja vahva. Hintansa arvoinen brandy Kataloniasta.
Kaatoryyppy Hyvä ja kohtuuhintainen viina. Nimestä, pullosta ja valmistajasta plussaa. Kaatoryyppy on ns. kovien jätkien viina, mutta pullon voi kuitenkin juoda kerrallaan hyvillä mielellä, koska se on 35 cl ja 32 %.
Jaloviina *** Todella hyvää aidolla konjakilla maustettua viinaa, ehdottamasti ostan tätä jos ostan Jallua.
Jaloviina * Kauheaa tiskivettä ***:n verrattuna. Ostaisin tätä korkeintaan Virosta, jos todella halvalla saisi. Juon kuitenkin räkälässä silloin tällöin *:eä.
Campari Tämä sopii todella moniin erilaisiin drinkkeihin. Campari ei sovi pikkupojille. Virossa myydään hieman vahvempaa versiota Camparista.
Olvi Export A Paljon Olvi Kolmosta parempi ostos.
Sandels A Sandelsin keskiolut on todella hirveää kuraa, mutta tämä on ihan hyvää perusolutta.
Sinebrychoff Porter Ehdottomasti yksi Alkon parhaista oluista, mutta aivan liian hyvää kännien vetämiseen.
Jägermeister Muuten OK, mutta hinta vs. laatu on aivan liian huono Alkosta ostettuna. Legendaarisesta nimestä ja juoman pitkästä historiasta plussaa.
Corona Extra Todella mitäänsanomaton olut kaikinpuolin, hintalaatusuhde yksi huonoimmista. Aivan turha olut Alkon valikoimassa kun tätä välttämättä haluavat voisivat kuitenkin ostaa kaupasta.
Pilsner Urquell Tölkkiversiota join ja ei kyllä ollut aivan kaiken hehkutuksen arvoinen. Toki mukavasti humaloituna voittaa peruslagerin. Ostan mieluummin esim. Vahvaa Kukkoa.
Saku Tume Kelpo olut, jossa on jo jonkin verran makua, mutta ei aivan huippuluokan tuote kuitenkaan. Luonnollisesti Virossa varsin mukavan hintaista tämäkin sekä kaupassa että baarissa.
Suomi Viina Ehkä huonoin maistamani viina. Vetistä ja imelää. Köyhien ja tyhmien juoma. Kaiken lisäksi ei ole edes mitenkään halpa, jos vertaa puhtaan alkoholin hintaa vaikka Sisuun. Etiketti on tyylitön ja tuotteen nimi harhaanjohtava, sillä eihän tätä ole edes tehty suomalaisesta viljasta.
Highland Reserve Hinta on Alkon alhaisin, mutta laatu ei missään nimessä. Päihittää monet pari pykälää kalliimmatkin viskit. Maku on miedohko, mutta halvassa viskissä ihan hyvä niin.
Russian Standard Vodka Ihan hyvää, mutta suosin enemmän perinteisempiä Moskovskajaa ja Stolitšnajaa.
Original Long Drink Strong Jos olisi pakko juoda lonkeroa, joisin tätä.
Koskenkorva Viina Kossu ei missään nimessä ole suosikkini kirkkaista, mutta kyllä se silti yllättävän hyvältä välillä baarissa maistuu.
Koskenkorva Salmiakki Yliarvostettu litku.
Hoegaarden Witbier Kelpo terassiolut, kunhan ei pilaa sitä sitruunalla. Nautiskeluun on kyllä paljon parempiakin.
Aldaris Porteris Todella hyvä hinta/laatusuhde ja tällä voisi halutessaan vaikka vetää ns. kaminan mustaksi.
Lapin Kulta A Liian hiilihappoinen ja lisäaineista miinusta.
Olvi III Tyypillinen tärkkelyslager, maistuu vissyltä nelosolviin verrattuna.
Laitilan Kukko Vahva Pils Raikkaan virkistävä olut Suomen oloissa edullisella hinnalla. Voittaa isompien panimoitten perusneloset mennen tullen ja palatessa.
Wodka Magic Ice Hyvä perusvotka, ajaa asiansa paljon paremmin kuin ylihintaiset brändätyt litkut. Magic Icekin kärsii nykyään Suomen idioottimaisesta alkoholiverosta.
Westons Old Rosie Cloudy Scrumpy Hapanta, sameaa, hiivaista, voimakasta, hiilihapotonta. Maku vielä paranee loppua kohden. Ei mitään yhteistä esanssisidujen kanssa. Lyhyesti sanottuna Tosimiesten Siideri, ei sovi heikoille.
Johnnie Walker Red Label Yllättävän savuinen ja muutenkin ihan asiallinen sekoiteviskiksi. Kotiin en kyllä ostaisi.
Grant's Family Reserve Kevyehkö perusviski, jossa on jopa jotain makuvivahteitakin. Tämän hintaluokan blendedit ovat kuitenkin vähän sellaisia väliinputojia.
Jim Beam Perusbourbon hyvässä ja pahassa. Rinnastuu enemmän kirkkaisiin viinoihin kuin kunnolliseen viskiin. Nykyinen Alkon hinta alkaa olla naurettava.
Vat 69 Eipä tehnyt baarissa varsinaisesti vaikutusta. Maistui huonolta brandyltä, voi olla että oli päässyt hapettumaan.
Gordon's London Dry Gin 37,5-prosenttisena vähän vetinen, parempiakin ginejä löytyy.
Beefeater London Dry Gin Tasapainoinen, riittävän voimakas gini. Voi hyvin juoda sellaisenaan.
Carlsberg Elephant Ei tämä mikään suuri makuelämys ole, mutta pesee perus-Carlsbergin kevyesti.
Saaremaa Vodka Ympäristönlämpöisenä parhaimmillaan tietty. Potkaisee mukavasti. Tosin arvostan Valge Viiniä ja Laua Viiniä enemmän.
Kiteen Kirkas Aitoa oikeaa "vanhanajan" ruisviinaa. Voimaa enemmän kuin imelletyissä valtavirtalitkuissa.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.