Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Qwertyer

Royal Salmiakki Snapsi Ensimmäisellä kerralla kun tätä kumosin, oli maku erinomainen. Nyt myöhemmin meinaa hissipoika nousta ylempiin kerroksiin pelkästä aineen hajusta. Lieneekö makutottumukset muuttuneet vai mikä...
Jägermeister Erinomainen neste kyseessä. Mielestäni parhaimmillaan jäähdytettynä. Alkossa hinta on tosiaan aika karvas, onneksi lahden toiselta puolelta voi tuoda kerralla enemmän kun siellä käy.
Gin Lemon Kauheeta myrkkyä.
Lapin Kulta Premium III Oon mä ennenkin nähnyt poron kusevan tölkkiin... Ei ole tehty ihmisten juotavaksi.
Sandels A Omasta mielestä parhaita suomalaisia. Hinta näkyy myös laadussa.
Baileys Original Irish Cream Hyvää tavaraa kun juo pienissä määrin. Saisi Alko ottaa valikoimiinsa Baileysin minttusuklaata...
Jack Daniel's Old No. 7 Yliarvostettua ja turhan tyyristä. Ihan ok ruuanlaitossa.
Lignell & Piispanen Lakka-Light En tiedä onko mulla huono makuaisti tai jotain mutta maistoin lakan vasta aivan lopussa. Muuten maku oli tunkkainen ja konjakkimainen. En osta enää ikinä.
Leijona Minttu Raikas mutta perinteinen Leijona on silti maistuvampaa. Minttuviinoista "Talvisota" IMO parhaita :)
Vilma Verigreippi Pari shottia raakana hyvää, itse tykkään yleensä pullollisen blandata appelsiinimehun/limun kanssa. Jäitä perään ja maistuva kesäjuoma.
Saaremaa Vodka Kelvollista drinkeissä ja blandattuna erinäisiin alkoholittomiin. Raakana kehnoa vodkaa.
A. Le Coq Gin Long Drink Erinomaista kerrassaan. Mielestäni parhaita lonkeroita mitä on tullut maistettua. Greippi maistuu vahvasti ja prosentteja juuri sopivasti että purasee hieman taustalla. Selkeä makuero Suomen Alkon sekä Viron Superalkon tuotteissa. Enemmän greippimäinen kuin puolta kalliimpi Hartwall. Me likes!
Rekorderlig Mansikka-Lime Ihan jees, mukavan raikas mutta aivan liian makea. Ei näitä voi juoda kuin yhden.
Smirnoff Ice Pahuksen maukasta. Ihan toiselta planeetalta kuin Hartwallin tai Sinebrychoffin lonkerot. Breezereitä sitruunaisempi maku eikä aivan niin makea. Hinnan puolesta tulee juotua harvoin. Superalkosta lähtee kuitenkin aina mukaan 6x 0.7l paketti :)
Koskenkorva Pure Strawberry Lime Helvetin makeaa, oikeastaan vielä makeampaa kuin Rekordeligin vastaava. Yhdenkin kohdalla jo vaikeuksia saada alas.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.