Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Punikki

Kentucky Gentleman Hyvä, halpa bourbon. Jimmy ja JD on elämykseltään tasan samaa kamaa, mutta muhkeammalla hintalapulla. Nautittava arkiviski jota löytyy pari pulloa aina kaapissa.
Russian Standard Vodka Kuin samettia kielellä, ihana pullo, parasta mitä itänaapurista on tullut sitten vuoden 1939
Vat 69 Aika ympäripyöreä maku, muttei huonolla tavalla. Savua, suolaa ja turvetta löytyy
Long John Ei tarjoa kummempia makuelämyksiä, mutta toimi ihan hyvin jäillä ja sotkettuna kolaan tietystikin. Parempaa samasta hintakastista löytyy kyllä
Jack Daniel's Old No. 7 Ihan liian kallista. Menisi siinä parinkympin tienoolla per 0.7l ihan hyvin ryypiskelyviskinä. Hieno pullo tosin.
Black Velvet Kepeän makuista, ei mitenkään erityisen tärisyttävä makuelämys. Tuskin tulee hankittua toiste.
Speyburn 10 Year Old Single Malt Eka single maltini. Konjakkilasista maistellessa lempeän kukkainen maku. Haistellessa alkoholi tuli aika vahvasti esiin. Halvinta single maltia varmaan mitä alkosta saa.
Valdemar Opiskelijallakin on varaa aina tähän. Maistuu hyvälle ja antaa raikkaat kännit
Olvi Tuplapukki Tarpeeksi vahvaa, tavallinen keskioluen maku, ehkä hieman väkevämmän oloinen muttei kauheasti. Kunnon olutta, joisin enemmänkin mutta on jokseenkin kallista
King George IV Perushyvä alkon halpa perusblendi. Miehekäs pullokoko.
Highland Bird Hintalaatusuhde on puhdasta kultaa. Hyvää skottiblendiä, taitaa olla jopa parempi kuin jotkin kalliimmat.
Teacher's Highland Cream En tiedä oliko joku maanantaipullo, mutta itselläni oli maku ja suutuntuma melkein sietämättömän kitkerä ja karvas savuisen ja pehmeän sijaan. Muistelen kuin muutama vuosi takaperin juotu pullo olisi ollut reippaasti parempaa kamaa.
Bacardi Oakheart En pidä yhtä paljon kuin kapteenin vastaavanlaisesta, mutta varsin maukasta "maustettua rommia" on tämäkin. En raaski koskaan näitä sekoittaa kolan kanssa koska minusta se pilaa koko juoman suoraan.
Black Velvet Reserve 8 Years Old Toisin kuin perusversiota, tätä voi kaataakin kurkkuun sellaiseltaan ilman irvistelyä. Tosi lempeä, vaahterasiirappia, tammea, tosin aika yksiulotteinen makuelämys, mutta ei sen tartte suoraan olla huono juttu.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.