Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Nupee88

Tapio Viina Nousee nopeasti. Erinomainen juoma drinkkeihin.Sekoita sekaan mynthon pastilleja ja juo vedellä jatkettuna jäiden kera. Flunssa lähtee ku rusakko puskasta ;)
Doris Tämä se on hemmetin hyvää tököttiä.Voi jopa juoda suoraan pullosta, paitsi että tietää kyllä aamulla juoneensa :)
Royal Salmiakki Snapsi Parit paukut voi ottaa, mutta överi makeus, ja viinaton maku aiheuttavat nopeat refleksit jotka alkavat poistamaan ko. nestettä tulosuuntaansa.Hinta ja laatu ovat kohdillaan.
Karhu III Ehdoton voittaja. -Karhu täyttä olutta-
Gin Lemon Pienen alkutaistelun jälkeen menee kuin öljy koneeseen.Alkuun aikas mautonta mutta tupakin kanssa maku jotenkin korostui :D
Jägermeister Raakana tai mixeinä.Aivan sama ja tämä herkku toimii kelistä riippumatta :)
Jack Daniel's Old No. 7 Tämä se on kyllä hyvää :)
Jaloviina *** Tuotteiden kuningas. Menee alas muodossa kuin muodossa
Fishshot Vodkaan sulatin mynthoneita, ja maku oli liian "raikas". Eihän sitä juoda voinut kun mynthonit poltti kurkkua ja viina samaan syssyyn. En suosittele...Mutta tämä juoma se on namia :)
Bacardi Razz Razz & Sprite on kyl mahtavaa sekotusta ! Kallistahan tuo on, mutta tuo vaikka virosta sitten pullon tai pari :)
Pramia Salmiakki Lakritsi Ei kovin täyteläinen... Melko "viinainen" maku, puskee liikaa viina läpi tuosta...
Café Kahvilikööri Mielestäni erittäin namia kun tämän tekee 50/50 suhteella maitoon. Valkovenäläinenkö se nimi nyt sitten on, eli menevää tököttiä.
Koskenkorva Salmiakki Mahtavaa juomaa ! Menee sitten tilanteessa kuin tilanteessa. Shotteina parasta kun juoma oikein jäähdytetty.
Koskenkorva Minttu Kyllä meinaan on raikasta ! Ei maistu viina läpi sitten millään ja sekös se vasta hauskaa tekeekin ! Minttukaakaon tekoon aivan täydellinen tuote, jokseenkin saisi/voisi olla myös hieman paksumpaa.
Kissan Minttu Loistava juoma muutamana nautittuna. Tätä noin desin verran lasiin ja kuutio tai kaks jäätä sekaan ja avot ! Menee hyvin alas, mutta liiallisen sokerin takia saa hieman miinusta ja takapakkia :(
Dooley's Original Toffee Jäillä menee oikein viilennettynä. Maku on hyvinkin makea, mistä tulee miinusta. Noh, jokaisella omat mieltymyksensä, mutta itse kyllä pidän tuotetta yleisesti ottaen hyvänä. Laivalta ostettu litran pullokin kestää tovin :)
Karhu A Karhussa ronskisti luonnetta. Tämä sitä aitoa KarhuA ! =)
Claude Chatelier XO Extra Old Aivan loistavaa konjakkia !
Monnet VS Terävät aromit kun kunnolla nuuhkaisee, mutta maultaan melko pehmeä ja hento. Ei hassumpaa todellakaan !
Leijona Minttu Ei todellakaan mitään kummoista, mielestäni maistuu ihan liikaa viina läpi + mintun maku on todella mieto, melkein olematon. Ajaa saman asian kuin ihat kirkas Leijonakin..
The Naked Grouse Keskivertoa parempi, ei mitään eliittitavaraa. Siisti ja kelpo tuote. Tulee ostettua toistekin
Johnnie Walker Red Label Maa, turve, savu, hedelmäinen. Savunmaku iskee aika vahvasti. "Perus" savuviski
Talisker 10 Year Old Single Malt Hennon savuinen, turpeinen, ja makean hedelmäinen. Maku on todella miellyttävä. Tätä voi jo suositellakin ! Ja jälkimaku muuten kestää ;)
Islay Mist Deluxe Jooh, tämä on yllättävän mukava ja pehmeä. Hinta on kohdallaan. Voisi suositella uusille viskiin tutustujille. Ei ärhäköitä makuja vaan hento ote. Hyvä tuote !
Bowmore Small Batch Single Malt Mukavan pehmeä, sopivan makuinen monessa suhteessa. Kiva. Voi suositella
Cardhu 12 Year Old Single Malt Itselleni menee täysin. Tietyllä tapaa terävä mutta miellyttävä. Jälkimaussa itsellä vaniljamainen toffee. Ei tämä todellakaan huonoa ole.
Russian Standard Platinum Vodka Täyttä hymyä :) Ei kommentoitavaa
Saku Taurus Ei nyt mitään parasta tavaraa, mut ihan miellyttävä maku 7- volttiseks. Ei puske alkoholin maku läpi ja muutenkin "kevyen" makunen :)
Highland Park 12 Year Old Single Malt Erittäin positiivinen neste, Suosittelen!
Barra Oak Bay Dark Rommikolaan ihan ok, rommina ei kyl kummoista muuten...
Black Velvet Toasted Caramel Kokeilkaapas Coca-Colan kanssa, muuten toimii
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.