Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Munter

Ardbeg 10 Year Old Single Malt Yksi loistavista viskeistä! Erittäin savuinen ja turpeinen. Ardbeg Uigeadail on oma suosikkiviskini, mutta sitä ei löydy isokaadon listoilta, vaikka tilaustuotteena Alkossa onkin.
Courvoisier XO Konjakkien aateliston joukossa. Erittäin hyvää ja hienostunutta!
Hennessy XO Konjakkien aatelistoa tämäkin. XO sarjan kärkeä.
Meukow XO Omassa hintaluokassaan ehdoton suosikkikonjakkini!
Renault Carte Noire Extra Old Musta Rellu on konumaailman Rentun Ruusu!
Jack Daniel's Old No. 7 "Amerikan jallua", jolla on rokkiuskottavuutta vaikka muille jakaa. Viskikolan perus raaka-aine, mutta ihan OK kamaa sellaisenaankin. Tennesseeviskejen lantraaminen limun kanssa on ihan OK kun Isleyn kaman kanssa se olisi pyhäinhäväistys.
Jameson Perusirkkua: pehmeää, savutonta ja kolmesti tislattua. Irish Coffeen perus raaka-aine ja siksi tätä aina löytyy hyllystä, mutta juotavaa sellaisenakin.
Caol Ila 12 Year Old Single Malt Todella hyvää. Voimakkaasti savun ja turpeen makuista. Hieman pirtumaisempaa kuin vaikka Ardbeg.
Bowmore Darkest 15 Year Old Single Malt Todella hyvää tämäkin, mutta itse olen Islayn viskien suuri ymmärtäjä. ;) Savuinen ja turpeinen kuten siellä kaikki, mutta hyvin tumma ja hieman enemmän sekoiteviskien kaltainen kuin moni muu saaren tuote. Savuisista viskeistä mielestäni yksi helpoiten lähestyttävistä.
Lapponia Puolukka Raikkaisiin juomasekoituksiin, mutta kelpaa sellaisenaankin.
Jim Beam Amerikan pöytäviinaa. Viskinä selvästi alle keskitason.
White Horse Keskinkertaista viskiä!
Gordon's London Dry Gin En oli mikään Ginimies, mutta tämä on hyvä pohja gintonic'iin. Ja aito Dry Martini (Bond'in mukaan ;) tehdään tästä 3 osaa, 1 osa votkaa ja 1/2 Lillettiä - ravistetaan, ei sekoiteta).
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.