Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Kateen

Bulmers Original Mukavan helppo kuin isoisän reinot. Parhaimmillaan raskan työpäivän jälkeisenä "yhtenä" baarissa. Ei järin haastava eikä paljon antava, mutta lohduttava. Lajissaan (ei siis limusiduihin verrattuna) melko makea,
Thatchers Single Variety Katy Ei kovin haastava, mutta kuitenkin pehmeällä tavalla luonteikas. Voittaa esim. Green Goblinin vasemmalla kädellä ja Bullmersin hiuksenmitalla, mutta jää toiseksi saman valmistajan Dabinettille. Kuitenkin ehdottomasti hyvä tuote.
Henry Westons Vintage Cider Siideri, johon ei kyllästy, mistä yksi pojo lisää (keinuin 8 ja 9 välillä). Maultaan tumma ja syvä. Vahvaa osaamista Westonsilta.
Swing Dry Apple Strong Cider Mietojen kännijuomien aatelia ja monesti em. tarkoitukseen ostettu. Edullista, ei silti makeaa ällökakkaa, kivasti voltteja. Heikko seiska.
Original Long Drink Cranberry Tuli iso pettymys tästä. Kun ihan pienenä mulla oli kesäjuomana se 2,7-volttinen puolukkalonkero joka oli ihanaa. Odotin tältä jonkinlaista vastaavaa luonteikasta raikkauden ja makeudun yhdistymää, mut mitä viel. Lässy ja epäkirpakka ja marjaton maku.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.