Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Jouko66

Cutty Sark 12 Years Old Hinta pompsahti kerralla kympin ylöspäin. Silti mainiota blended viskiä
Jim Beam Erinomaista juomaa. Pehmeä, tamminen, makea. Erinomaisen pehmeä suutuntuma. Sopii nuotiolle ja elokuvan katseluun. Antaa sen mitä lupaakin. Klassikko. Pikku liraus vettä ja tunnelmainen bourbonhetki on valmis.
Label 5 Tammea ja ylikypsää banaania. Hieman pippuria. Yllättävän vähän raa'an viinan makua. Positiivinen yllätys. Hinta-laatusuhde tähtitieteellinen. Hyvin sekoiteltu perusblendi halpaan hintaan.
The Famous Grouse Smoky Black Päällimmäisenä maistuu raaka alkoholi. Suutuntuma pehmeä, mutta viina polttelee. Nenässä haisee hieman savu, mutta ei paljon muuta. Maussa hieman pippuria, savua ehkä tammisuutta. Kuiva. Sanoisin, että savustettua kossua.
Laphroaig 10 Year Old Single Malt Hajusta löytyy vaikka mitä: savua, meriheinää, makeaa mallasta, toffeeta, rusinaa, kellaria. Maku leveä pehmeää savua, pippuria, kermaa ja mokkakahvia. Yeah!
The Balvenie DoubleWood 12 Year Old Single Malt Mielenkiintoinen. Tuoksu marjainen, rypäleinen ja raikas. Maku sokerilieminen, pehmeä, runsas, hunajainen.
The Famous Grouse Pistävää pontikkaa
Scottish Leader Nyt on masterblenderi ollut ammattilainen. Tältä juuri maistuu perinteinen blended scotch. Hieman savua, vähän sherryä ja erinomaisen hienosti naitettu viljaviina makeutta antamassa. Njam.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.