Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

IslaeasViscy

Buffalo Trace Maukas whisky joka vain aiostaan lämmittää ja erittää useanlaisia bourbonin tapaisia makuja kuten tammea. Papukaijamerkki!
Ardbeg 10 Year Old Single Malt Turpeisempi, savuseimpi, aromaattisempi kuin serkkunsa Laphroaig 10. Toki Ardbeg Uigeadail tarjoaa samat mutta lisää ulottuvuuden sherry tynnyreillä wanhemalla whiskyllä. Oogie:10/10, Ardbeg:9/10. Whiskyen aatelistoa!
Claude Chatelier XO Extra Old Erinomaista, epäilen että tämän erikoisempaa löytyis, koska usein ihmetteein miten arvostelijat löytää eri makuja, mutta tästä löytyy kaikki taspainossa: tammea, hedelmää, suklaata, vähäistä yrttisyyttä, alkoholin makua ei liki löydy, ainoastaan lämpöä!
Torres 10 Gran Reserva Imperial Brandy Huippu brandy, hedelmällisyyttä, ei pistävää, pientä tammea, pientä suklaisuutta, muutenkin erittäin aromikas ja maukas juoma. Ei pitkälle jää claude chatelier xo extra old konjakista joka on tämän sivuston toiseksi korkein arvosteltu konjakki!
Tanqueray London Dry Gin Täyttä kuraa ihan karkeasti sanottuna. Maistuu halvalle vodkalle (se lääkemäinen terävyys) ja ikkunanpesuaineelle jossa vähäsen sitruunaa. Halvin gini alkon hyllys moninkerroin parempaa, kauhee maku vaikka juon 54% tuvesavuista whiskyä tavallisesti! Rommi yleisesti parempi juoma ja vodka halvempi!
Lithuanian Vodka Classic 10 hintaluokassa (edulliset), russian standard parempi, mut ei niin paljon että kannattaa ostaa alkosta tai lantraamista varten. Hopea filtreerattu, aika mauton, ei terävä vodka. Siis hyvä vodka.
Kentucky Gentleman Whisky kautta vodka sekoitus, ei pahaa eikä hyvää. Liian kallis EUssa
Black Velvet Reserve 8 Years Old Yliarvostettu, toki halpaa, kelpo ryyppäys nestettä. Ei hieonoja makuuja, kuten puuta tai savua. Mauton kerrassaan mutta jotenkin whiskymäistä silti.
Maker's Mark Hinnakseen huonoa, 20€ ulkomailla, sillon 8 koska rosentit. Liiman omainen tuoksu ja jälkimaku. Muuten ihan ok maku.
Islay Mist Deluxe Juon useimmiten Ardbegiä, mutta kyllä tämäkin kelpaa, ei polttavaa, ei ärsyttävää alkoholin hajua. Enimmäkseen turpeista tuoksua, ei niin paljon savua oikeastaan, etenkin suussa. Blendeistä jos etsii halpaa ja Islayn tapaista itelle tai vaikka lahjaksi, voin lämpimästi suositella. Etenkin hyvä whisky kokeilla jos haluaa tietää jos tykkää turpeesta.
Scottish Leader Suosikki whisky, parempi kuin moni muu kalliimpi, moniulotteinen ja rikas maku. Ei terävyyttä, vain lämpö. Ja itse olen juonut monta monta eri kallista whiskyä ja tämä on silti suosikkini! 9/10 jos ei hintaa lasketa.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.