Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Funkadelic

Carillo Carillo ei ole lasten, imeväisten eikä amatöörien juoma. Juomassa maistuvat monenlaiset yrtit. Sellaisenaan tätä tuskin monikaan nauttii huoneenlämpöisenä mutta juoman valtti on monikäyttöisyys. Itse aloitin Carillo-jaffalla ja myöhemmin havaitsin, että jääveden kanssa Carillosta saa erinomaisen raikkaan ja miedosti happaman paukun eli sopii happojen makuun ;) Carillo on mielestäni parempaa kuin esanssisemman makuiset Campari ja varsinkin Champion. Carillo maistuu hyvin myös tuoremehulla, soodalla ja russchianilla jatkettuna sekä jäillä. Myös avannosta napattu jäävesi Carillolla säväyttää. Suolörpe on paukku, johon tulee Carilloa sekä vettä ja mahdollisesti sammakonkutua suonsilmäkkeestä. Kuten havaitsette, Carillo on alkuvoimainen tosimiehen juoma!
Gambina Kampiviinan suosiota en ole koskaan saattanut ymmärtää joskin onhan tämä sentään parempaa kuin pöytäviinaksi kutsuttu selloloosatehtaan jäteliemi. Olen alkoholismissani vasta tuoreen asunnottomuuden asteella, joten en ole vielä ihan gambinavaiheessa.
Silver Dry Gin En ota kantaa hinta-laatusuhteeseen mutta jo baarimikkovuosinani vieroksuin tätä raa´an makuista rankkia.
Skåne Akvavit Skånelainen on akvaviittien eliittiä. Minä pidän mielelläni pakkasessa pullollista skånelaista ja nappaan silloin tällöin jäisestä lasista jäätävän kylmät näkäräiset. Tämä on mielestäni enemmänkin maisteltavaksi tarkoitettu juoma. Pidän ylipäätään hyvistä akvaviiteista enemmän kuin vodkista. Jonkinlaisia heinäviinojahan voi tehdä itsekin ostamalla apteekista oikeanlaista maustetta tai ainakin takavuosina sai. Itse nautin mieluummin aidosta ja ehdasta, kun Viljavaakunakin on lopetettu (sniff).
Dry Anis Jotkut tykkäävät anisviinasta - itselleni aniksen maku on viinoissa se kaikkein etovin. En siis arvioi tässä juoman laatua genressään vaan sopivuutta omaan turpaani: pysy kaukana, anusjuoma! :P
Sierra Nevada Pale Ale Sierra Nevadan panimon oluet ovat erinomaisia ja niitä suosikaamme kotimaisten hyvien pienpanimoiden ohella
Karjala Näissä kotimaisissa nelkkubeejuomissa maistuu alkoholi karmeasti verrattuna vaikkapa Koffin Portteriin. Nää juomat jäävät multa kyllä juomatta.
Jaloviina *** Yhden tähden rankkijallu on ns. rokkijuoma mutta mulla se saa aikaan oksennusrefleksin ja vatsan kiertämään - ei kai fysiikka voi olla väärässä? Juon tätä snapsina mieluummin kuin mitään viskiä tai konjakkia. Tämä on samalla tavalla isänmaallinen juoma kuin Carillo ja Kosanderi.
Chymos Ruska Väkevä Puolukkaviini Kun uppoo turpaasi Ruska niin lähtee vitutus ja tuska. Ruska on oikeassa tilanteessa viilennettynä oikein näpsäkkä juoma.
Zwack Unicum Unicum jakaa ihmiset. Tämä vaatii vähintään 15 vuoden reippaan alkoholinkäytön pohjalle, jotta on valmis tällaisiin jaloihin juomiin.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.