Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Crazy Janey

Breezer Lime Ihan mahottoman hyvää, inhoan siidereitä ja lonkeroita, tämä toimii aloittelussa paljon paremmin. Limua. Suomessa hinta kylla aivan liian kova, Italiassa pullo maksoi vähän päälle euron lähikaupassa. Harmi kun on niin kallista, ei raaski kotosalla koskaan juoda!
De Kuyper Sour Apple Suosikkiliköörini, _suhteellisen_ halpa, hyvää on. Raakana juon aina pullollisen, toimii niinkin. Kirpeys onneksi peittää makeutta, monet liköörit ovat liian makeita makuuni, kirpeyttä rakastan. Kepeästi on mennyt illassa kaksikin pulloa!
De Kuyper Sour Rhubarb En tajunnut lantrata, Sour Applea juon aina raakana, mutta tämä olisi varmasti ollutkin parempaa lantrattuna. Ihan ok, lämpinä kyllä tökkii mutta kun on koko päivän ollut pullo jääkaapissa, sitten menee.
Greizer Nuss Nougat Hyvää on. Menee ihan sellasenaankin, jäiden kera parasta. Jos ei pidä makeasta, ei kyllä pidä tästä.
Jack Daniel's Old No. 7 Dr. Pepperin seassa todella hyvää, raakanakin menee. Puolen pullon jälkeen kyllä lensi laatta koko illan ja seuraavan päivän, elämäni pahin krapula. Enää ei pysy alhaalla yhtään, sääli, kun tuolla vielä puolikas odottelis. Plussaa kauniista pullosta!
Karpalet Boolissa toimii, halpaa. Raakana ei kyllä mene.
Kissan Minttu Hyvää, mutta todella makeaa. After eight tulee mieleen. Pullokoko sopiva tälle, itellä ei ainakaan menisi enempää alas, on se sen verran makeaa.
Koskenkorva The Original Peach ihan ok. raakana en itse pidä. appelsiinimehussa menee ihan hyvin.
Lignell & Piispanen Vadelma Hemmetin makeaa, tarvitsee lantrausta esim. spriteen tai vissyyn. sitten on hyvää.
Liviko Metsmaasikas Wild Strawberry Mahdottoman makeaa, mutta hyvää. Raakana tuntuu suussa siirappiselta makeuden takia. Spriten kanssa herkkua.
Malibu Kookoksesta tykkään paljon, siksi tämäkin meni. Lantrattuna esim spriteen varmasti todella hyvää, raakana menetteli jotenkuten.
Piña Colada Forever Raakana ei toimi, mutta kun siitä tekee kunnon Piña Coladaa, hemmetin hyvää. Kookosmaitoa, ananasmurskaa ja jäitä sekaan niin jo on parempaa.
Pohjan Poika Viina Viinat nyt maistuvat lähes samalta, hyvin toimi. Tein tällä Caipiroskaa koska on halvempaa kuin moni vodka. Pullo meni illassa, niin meni puoliksi muistikin mutta hauskaa oli!
Rekorderlig Mansikka-Lime Siideriksi ihan ok. olen kyllä juonut parempaakin. mutta kun en siidereistä niin perusta...
Šamaani Salmari Maku hyvä, mutta laatta alkoi lentää jo parin shotin jälkeen. Saattaa olla kyllä vika minussakin, royal salmiakkikaan ei alhaalla pysynyt.
Smirnoff Ice Hemmetin hyvää, mutta tämäkin Suomessa järkyttävän hintasta, sama juttu kuin Breezereiden kanssa: täällä ei raaski juoda, ulkomailla kittaa jo aamupalalla!
Original Long Drink En tykkää. kyllä se paremman puutteessa menee mutta en itse ostaisi. tuli lisäksi vatsa kipeäksi, en tiedä miksi. mutta molemmilla kerroilla niin kävi! :D
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.