Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

AnReal

Grimbergen Blanche Vaikkei vehnäoluesta välittäsi, Blanche on erittäin helppo olut kenelle tahansa. Tämän parempaa kesäjuomaa saa hakea.
Sünner Kölsch Kölsch -oluttyyppinä on loistava terassikaveri, eikä tämä Sünnerkaan poikkeusta tee. Ei silti täysi napakymppi, mutta hyvä tuote jokatapauksessa. :)
Sinebrychoff Long Drink Lime Huomattavasti Hartwallin Limeä parempi tuote. Taitaa vain HW:lle merkkiuskolliset puolustaa sitä. Tämä tuote on oikeasti raikkaan limettinen, sekä sammuttaa janon.
Original Long Drink Vodka Lime Sinebrychoffin versio on paljon parempi. Tässä limettisyys ei ole niin voimakkaasti esillä, ja mieleen tulee lähinnä sokerilitku, kuten muistakin HW:n lonkeroista. Makunsa kullakin.
Teerenpeli Distiller's Choice Kaski Hyvä esimerkki siitä, että Suomestakin saa vihdoin hyvää viskiä. Raaka-aineet kuitenkin kaikille samoja, joten on syytä alkaa oppimaan pois ajatuksesta, että vain perinteikkäät viskimaat ovat ne ainoat oikeat. Tässä viskissä ei tosiaan savuisuutta ole, mutta yllättävän miellyttävä ja pitkä jälkimaku.
Henry Westons Vintage Cider Tämän parempaa omenasiideriä ei pitkäripasesta saa. Tosiaankin vaikka voltit ovat kovat, niin eivät maistu läpi. Yllättävän paljon pieniä eroja on erien välillä, ja luonnollisesti myös vuosikertojen. Juuri nyt 2011 vuosikerta vaihtuu 2012 vuosikertaan.
Bowmore Darkest 15 Year Old Single Malt Erittäin loistava viski! Suussa savuinen harmonia, jossa voi aistia niin savusaunaa kuin hiilloksella kypsytettyä porsasta, taikka loimulohta. Savuisuus ja turpeisuus ei ole liian hallitseva, joten tämä on todellakin helposti lähestyttävä. Vesitippa kompensoi harmoniaa hyvin.
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.