Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

The Balvenie DoubleWood 12 Year Old Single Malt

Mallasmies
6
Ei mielestäni maineensa veroista. Kovin keskiverto kaikin puolin. Hieman lattea maku.
+
jarrik
10
Yllättyin miten maistuvaa onkin, sillä viimeksi maistamaani 10 vuotias ei ollut lähelläkään tätä. Tai sitten kyseessä oli vain huono päivä. Tässä 12 vuotiassa on raikas hedelmäinen tuoksu höystettynä vaniljalla ja miedosti savulla. Maku on täyteläinen, makeahko, hunajainen, silti sopivasti särmäkäs. Jälkimaku on tamminen, todella miellyttävä, tädellisen tasapainoinen ja tuntuu suussa samettiselta. Hinta/laatu on ehdottomasti yksi parhaista mitä löytyy. Tätä viskiä suosittelen!
+
MaunoAhonen
8
Hienoa viinaa, luonteikas, lopun aavistus vaniljaa kruunaa kokemuksen
+
zeolit
8
helpohko tapaus josta kuitenkin löytyy jo makuja. selkeästi parempaa kuin 10v. maussa makeaa vaniljaa, hunajaa, lempeää savua, jälkimaku ei tuo esiin oikein mitään ihmeempää
+
Laherry
10
Tädin mies tarjosi tätä juomaa 60-vuotisjuhlissaan ja kyllä oli herkkua. Otin nimen talteen ja viikkoa myöhemmin hain oman pullon Jumbon Alkosta, kun omasta paikallisesta putiikista oli päässyt loppumaan. Kotona sitten maistelin ja totesin, että taivaallista herkkua se on edelleenkin. Hienoa juomaa, jonka kruunaa mahtava jälkimaku
+
Volpino
9
Pojalta sain pullon isänpäiväksi. Jo hennon savuinen ja vaniljainen, raikas hedelmäinen tuoksu lupasi nautinnollisen makuelämyksen. Täyteläinen, sopivan savuinen ja hunajainen maku saa lisäpotkua ilmeisesti sherrytynnyreiden vaikutuksesta. Jälkimaku pitkähkö ja miellyttävän "karamellinen". Se monen mainitsema toffee on mukana. Rouvakin tykkäsi. Jouluksi toinen pullo. Eikä se varmaan siihenkään jää. Onpahan sen verran hyvä juoma.
+
Olli Kuhta
8
Erittäin maukas. Hedelmäinen, sherryinen, sopivasti pikkuisen savuinen. Hienostunut viski josta nauttii aina kun sattuu lasiinsa saamaan.
+
JPS
8
Ostin pullon lentokentältä, kun halvalla sain. Baarissa maistui paremmalta, ehkä pullon tarvitsee ottaa vähän happea, niin annetaan lopullinen tuomio vasta sitten. ;) Odotin ehkä enemmän sherryä, mutta varsin maukas.
+
Joksi
9
Kun ei voi antaa 8½, niin kallistun ysiin. Pehmeä ja makea, öljyinen ja runsas suutuntuma. Vaniljaa, mausteita, sherryä. Tässä on oikein mainio ja sopivan hintainen viski näin kesän odotukseen!
+
Old_Smokey
7
Sherrymäisen kirsikkainen maku vaikka ei ole kauaa sherry tynnyrissä vanhentunut. Nopea jos näin voi sanoa, sanon silti. Tulee ja meenee, kirsikkainen maku jää. 7½pts ei minun makuuni jos mahdollisuus niin maistaa kannattaa kuitenkin.
+
Zulemani
10
Montaa speysiden sherryaromista en ole maistanut mutta tämä on selkeä ykkönen. Mahtavan pehmeää, hunajaa, rusinaa ja sherryä. Tulee löytämään vakiopaikan kaapistani.
+
Jouko66
7
Mielenkiintoinen. Tuoksu marjainen, rypäleinen ja raikas. Maku sokerilieminen, pehmeä, runsas, hunajainen.
+
highland
10
Tämä hieno viski tuoksuu makean vaniljaiselle, hieman bourbontynnyrille. Maku kehittyy runsaassa suutuntumassa hedelmäiseksi, rusinaisen pähkinäiseksi ja mausteiseksi, tulee mieleen bourbon ja sherrykin positiivisessa mielessä. Herkässä ja hienossa jälkimaussa on suklaata, toffeeta ja vaniljaa, tästä nauttii täysillä!
+
Sport
9
Eli heti alkuun, että tämä viski ei sitten ole savuinen oikeastaan ollenkaan. No itse asiaan. Mielestäni loistava viski ja tällä hetkellä yksi lempi viskeistäni 16y Lagavulinin, 10y Ardberg, Laphroiag QC:n kanssa. Viski on ehkä hieman vaikeampi viski aloittelijalle, mutta siis ihan loistav viski. Ehdotto
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.