Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Chivas Regal 12 Years Old

J.Kaivinkone
8
Perushyvää skottiblendediä. Tällä hinnalla saa kuitenkin jo paljon parempaakin tavaraa single maltien puolelta tai irkkuviskeistä.
+
FitZ
9
silja line laivoilla erittäin hyvässä alennuksa ainakin oli vielä toukokuussa, 30e litran pullo. Erittäin hyvää viskiä
+
Mr.Lagavulin
7
Juuri sellainen tuote mitä on aina mukava pitää hyllyssä.Voi maistella hyvin mielin muutaman karhun oluen yhteydessä.
+
jallu
7
Nimessä enemmän makua, ei kummoista.
+
OlutLoordi
4
Halpaa paskablendiä, tätä juo neekerikään.
+
Senna
6
eipä kummonen viski,ylihinnoiteltu ja arvostettu
+
Bonham
2
En myöskään ymmärrä tämän viskin arvostusta? Lienee perua jostain 70-luvulta. Omaan makuun keskitason alapuolella oleva blendi.
+
Mallasmies
6
Ihan tavallista perusblended-kamaa. Hinta/laatu-suhde todella huono.
+
wihtori
5
yliarvostettu perus-sotku, lievästi viiltävä jälkimaku..
+
HenXeli
8
Itse pidän tätä todella kovana tavarana, turhan kallista vain maista ostaa ja tyydyn highland birdiin!
+
gee71
7
Legendaarinen maine joka on valitettavasti vain sitä. Ei eksy enää baarikaappiin.
+
Baso
8
Viskeistä en paljoa tiedä, mutta luulisin tämän olevan hyvää keskitasoa. Jäiden kanssa arki-iltanautintona ajaa asiansa.
+
Tiala
7
Perus blendi, en kummemmin välittänyt. Maku tulee nopeasti alkoholisena ja lähtee yhtä nopeasti pois. Myöskään savunmakua ei oikein tahdo löytää.
+
Vekku
3
Hinta/laatu on jopa suomen alkolle huikean surkea!! itseasiassa varmaan paskempaa viskiostosta ei voi siellä tehdä.
+
thechef
7
Parempaa kuin aluksi kuvittelin. Erittäin todennäköisesti tulen ostamaan tätä lisää.
+
tomi
5
ihan ok viski, mutta aivan liian ylihintaista!
+
Knaabert
8
Very good on the rocks
+
Snarbu
9
Kallista kyllä mutta laatutavaraa! eikä tosiaankaan juoda minkään jäiden kanssa, paljaana vain niin kaikki maku säilyy eikä häviä veteen. Yksi parhaimmista blended viskeistä joita olen juonut.
+
torVi
6
Pehmeys on kyllä kunnossa tässä, mutta maku vähän ontto ja jälkimaku ei kovin maukas eikä pitkäkään. Hinta siis aivan järjetön.
+
Ratsu
8
Ihan ok whisky
+
Olli Kuhta
7
Trooppisia hedelmiä käärittynä pehmeään toffeeseen. Pehmoista, suorastaan samettista. Ei tässä mitään savua ole, ei todellakaan...
+
AnttiH
6
Pehmeää, helposti juotavaa ja kallista. Samalla rahalla saa selkeästi parempia single maltteja. Itse tykkään, että viski maistuu joltain. Tästä ei oikein jää mitään sanottavaa, muutakuin pehmeys suutuntumassa.
+
Luke Skyyvodka
9
Hmm, olemattoman viskien tuntemukseni uhallakin voinen ihan kehua. Pari putelia tullut haettua pitkäripaisesta lyhyehkön ajan sisällä ja hyvin ovat huvenneet ihan itsekseni, että kai tuo on aika hyvä merkki?
+
visitor
8
Aikana jolloin en viskeistä juuri ymmärtänyt tuli tätä ostettua laivoilta ns. "perusvarmana" pullona. Maistui hyvältä, ja maistuu kyllä vieläkin. Miellyttävä blendi. Hinta ehkä vähän yläkanttiin.
+
Svart
7
Hento ja naisellinen kokonaisaromi, keltainen ja rasvainen, viipyilevä. Itseasiassa ehkä pisin jälkisointi mitä hetkeen kokenut, tuli naksuteltua kitalakea vielä parikin minuuttia maistamisen jälkeen. Pidän itse enemmän mausteisista ja purevammista kokonaisuuksista, ja tämän blendin pursuava keltaisuus on itelle ehkä vähän liikaa. Eli hyvä blendi, nautittava, muttei lukeudu omiin suosikeihini.
+
Olavi Tulander
8
Hyvä arkipyhän kohottaja, mukavan pehmeä, ehkä vähän ylihinnoteltu
+
henkka88
7
Hyvää ja helposti juotavaa, kuuluisa. arvosana asteikolle laittaisin 7, on ympäri pyöreä. Jos kaipaat elämyksiä, kokeile jotain muuta merkkiä.
+
Mikko_K
6
Sain pomolta lahjaksi, koska kerroin olevani viskin ystävä. Mun eka Chivas kokemus.Noh, ei ihan osunut omaan makuun. Ihan ok viski, mutta ei todellakaan maineensa veroinen.
+
papali
8
Pikkupullo lähtee monesti Alkosta pussikaljojen seuraksi. Mieto ja helppo juotava. Ei tarjoa elämyksiä, eikä epämiellyttäviä makuja.
+
viinanlitkijä
7
Helposti juotava blendi. Ei tarjoa elämyksiä. Hinta aivan liikaa, samaan hintaan saa jo loistavia pullotteita. Sopiva hinta mielestäni olisi tälle 30-35e.
+
persearska
7
kallis hinta/laatu suhde.
+
Pillunsyöjä
8
Todella helposti juotava laatublendi, päästää ehkä maistelijan vähän turhan helpolla, jolloin riski vastuuttomaan alkoholinkäyttöön kasvaa... Varsin maukasta viinaa, mutta hiukan liian ympäripyöreää kiinnostaakseen muuten kuin melko kalliina janojuomana.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.