Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Zwack Unicum

whiic
6
Yliampuu kaiken, yrttisyyden ja makeuden. Annoin kutosen siitä, että Uniqum tarjoaa aina bragging rightseja hulluille juopoille. Jäger ja Fernet ovat sentään tasapainoisia.
+
Antti29
1
Yrgh.. en ole ikinä maistanut mitään näin pahaa.
+
palizoo
9
aivan mahtava viina!todella hyvää ja etenkin vatsavaivoihin auttaa.ei minkään näköistä rapulaa tule kun otat pari unicumia illan aikana.
+
kippis
6
No kyylä taidan pitäytyä kumminkin Fernet Brancassa.
+
Huugis
1
mielummi potku munille ku huikka tätä!
+
Basso76
10
Aivan loistavaa vatsalääkettä.
+
Holavi
10
Joko pitää tai ei. Minusta tämä on tosiaankin (maha)lääke jos on tullut ahmittua. Ei Unicumia tulisi mieleenkään ryypätä. Ja ehdottomasti huoneenlämpöisenä nautittavaksi.
+
gee71
6
Lääkettä enemmän kuin mitään muuta. Sinänsä ihmeellistä, että tätä makua kuitenkin arvostan mutta Jekkua en kertakaikkiaan voi sietää.
+
J.Kaivinkone
10
Unkarin lahja maailmalle, tuo lääke jota itse kreivi Dracula tykkäsi ryypiskellä hammassärkyihinsä.
+
Jallu ja Kossu
10
Aivan loistava luokassaan. Harmi, ettei Zwackilta ole enempää tarjolla. Neitien Unicumia on ollut jossain ravintoloissa, mutta Zwackin kirkkaita tuskin missään. Unkarissa on kuitenkin hieno likööri/viini/katkerokulttuuri.
+
Baso
7
Ei pärjää Fernet-Brancalle, mutta kyllä tämäkin puolustaa paikkaansa.
+
BottomsUP
10
Ompas eksoottisen makuinen yrttipommi. Voikukan maito tulee mieleen ensin, mutta sitten muut kevään yrtit jne.. Erikoinen mutta maukas, joskaan ei aivan Nextin kaltainen.
+
zack
10
Espresso ja Unicum, aamulla, päivällä, illan päätteeksi. Toimii aina.
+
heppimies
8
piirun verran fernet brancaa makeampaa. vaatii tosiaan totuttelua että pääsee sisälle makuun.
+
Slerbaerkki
9
Keulii kyllä oman listan ykköseksi näissä yrttijutuissa, aivan mahtava koko suun täyttävä yrttitarha. Ja vaikka prosentteja on mitä on, ei ollenkaan viinamaisen makuinen.
+
jokula
9
jessus mitä nitraattia. toimii tosi hyvin ähkysyömisen jälkeen, mutta korkeintaan pari naukkua.
+
Funkadelic
9
Unicum jakaa ihmiset. Tämä vaatii vähintään 15 vuoden reippaan alkoholinkäytön pohjalle, jotta on valmis tällaisiin jaloihin juomiin.
+
isopacka
1
Joo- vedin tästä "aineesta" kännit ja jäi viimeiseksi kerraksi. Pitkä puhelu wc-pytyllä kesti n. 5 h ja kuolema ei ollut kaukana. Ei sovi allekirjoittaneen mahalaukulle suurina annoksina.
+
dryckmestar
8
Jumalauta mikä juoma. Kokeile jos etsit seikkailua
+
mantero
6
Jos haluat kokeilla miehiseen makuun sopivaa mahalääkettä, niin tässäpä oiva vaihtoehto.
+
Laherry
4
Voitin työpaikan perjantaipulloarvonnassa pullollisen tätä. Pullon avatessani nenääni tulvahti Jägermeistermainen tuoksu. Sitten ei muuta kuin ryyppy ääntä kohti. Huh heijaa mitä yskänlääkettä. Ensipuraisu ei nyt mikään paha ole, mutta sitä seuraava katajanmarjainen vahva vivahde ei kyllä miellyttänyt yhtään. Jälkimaku puolestaan on suht karmea. Vähän on sellainen kutina, että tämän pullon tyhjentämiseen menee tovi jos toinenkin.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.