Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Cardhu 12 Year Old Single Malt

torVi
7
Ensitestit tällä speysiden viskillä tuottivat ihmettelyä. Maku vaihtui joka siemuksella pehmeästä hedelmästä terävään perusmyrkkyyn. Jätinkin kameleontin hetkeksi kaappiin ja nyt kesähelteet tuntuvat tehneen aineelle oikeutta. Juoma on pehmeää niin maultaan kuin koostumukseltaankin, mukavasti hedelmäisyyttä ja jälkimaku on sopiva makeuden ja savun sekoitus. En kuitenkaan luota että taas seuraavana kertana maistuu yhtä hyvältä. Jos jatkuu niin hyvä vaihtoehto makealle kohtuuhintaiselle viskille tämä on.
+
Olli Kuhta
8
Kevyt ja pehmeä speysiden viski. Kerran maistelin chivas regalin kanssa vieritysten ja näissä oli jotain samaa. Keveyteen ja pehmeyteen, juotavuuteen, satsattu maun kustannuksella. Sopii hyvin Johnnie Walkerin pohjaksi varmasti, mutta singlenä aika mitäänsanomaton hömpsy. Kasi kuitenkin, koska ei tämä pahaa ole. Edelliselle kommenttia, että viskipullohan käyttäytyy aina niin, että heti avattuna tavara on aika tulista. Parin viikon päästä maut tasoittuvat ja silloin viski pääsee vasta oikeuksiinsa. Jos pullon pohjalle taas jää paljon alle puolenvälin viskiä kaappiin pitkäksi aikaa, tuntuu varsinkin kevyiden viskien aromi selvästi väljähtyvän (pullossa olevan ilman vaikutus). Prosentit ei toki mihinkään häviä :-)
+
JuoppoLalli
7
Melko terävä viski josta ei paljon kerrottavaa ensimaistin jälkeen ollut. 1kk hyllyssä on tuonut toivottua pehmeyttä ja aromejakin alkaa maistaa. Lievä pettymys kyllä 12-vuotiaaksi singleksi. Ei pahaa, mutta eipä kyllä toistekkaan tarvi ostaa.
+
Keripukki
10
Omaan makuun yksi parhaista alkon tuotteista. Jos tykkää Johhny Walkereiden Green/Gold labeleista, maistuu tämäkin kohtuullisen hyvin.
+
highland
9
Hyvää viskiä! Tuoksu on rusinainen ja kaakaoinen, suutuntuma on melko täyteläinen ja pehmeä. Maussa tyylikästä hedelmää sekä makeaa toffeeta ja aavistus mallasta, herkullisen makea tammisuus erottuu tarkemmalla maistelulla. Jälkimaussa samat teemat.
+
Nupee88
9
Itselleni menee täysin. Tietyllä tapaa terävä mutta miellyttävä. Jälkimaussa itsellä vaniljamainen toffee. Ei tämä todellakaan huonoa ole.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.