Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

The Ufo Shot Original

TRM7C
9
ihana karkkijuoma:p kyllä tätä illan aikana pystyy pullollisen juomaan, vaikka shottijuoma onkin
+
deme
4
eijei, saattas shotteina ja jääkylmänä olla hyvää, sain menemään pullollisen alas vain sen takia ku oli jo vahva tuuba alla kun tämän korkkasin..
+
Pöytäkemisti
4
Olipas kummallinen rykäisy.. On kyllä nimensä mukaisesti aika Ufoa. Sellainen suolaisen ja ällömakean sekamelska, ettei oikein muuta voi sanoa..
+
Delirium
8
Aivan ehdoton shottijuoma, schweppes russchianin, limeviipaleen ja jääpalan kanssa. Koko pullon juominen yhden illan aikana ei kannata.
+
abpaper
8
Kuten edellä mainitaan, sopii schweppesiin sekoitettuna, nimenomaan russchianiin. Ei kannata juoda liikaa, muutama shotti harvakseltaan niin nousee kivasti päähän ilman sivuvaikutuksia. Limeviipaleesta on kiva imeä mehut shotin päälle.
+
kassimassi
6
Da juomapelijuoma!
+
Draco
3
Shottina menee, muuten kyllä karmeeta kuraa
+
Jupatov
2
Ehkä kauheinta juomaa, mitä oon koskaan juonut. Onneksi ei ollut oma pullo, mistä maistoin.
+
arvonherra
9
Helvetin hyvää. Harmi että pullo menee niin saatanan nopeeta ja joutuu ostamaan joka ilta uuden. Maistuu täsmälleen ufokarkeille eikä maku ole sekamelska jos älyää oikein shottina vetää - silloin tulee tasaisesti maut esille.
+
Hunttari
4
Todella pahaa sellaisenaan. ehkä humalassa jäiden kanssa menee.
+
Bentlii
3
Shotteina ihan ok. Ei kannata juoda paljoa. Energiajuomiin ei pidä sekoittaa ikinä maistuu aivan hirveältä, allekirjoittaneen oli lähes mahdoton pitää litkua sisällä.
+
semialkoholisti
2
Rekisteröidyn vain sen takia, että tämä on hirveän makuinen juoma, jota ei kenenkään pidä ostaa pullollista kuten itse tein, vaan maistaa kaverin pullosta ja itse jättää ostamatta.
+
Xanori
5
Keinotekoinen ja oudon makuinen. Ensimmäisen on hyvä, toinesta ei ole niin varma, ja kolmas on jo aikalailla pahaa. Tällöin pullo on kyllä jo tyhjä eikä kännistä tietoakaan.
+
Paska-aasi
10
Maistuu niin hyvälle, että elämä välähtää silmissä ja juoman tekijä laittaaa sähköpostia kiitokSEKSI tästä ;)
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.