Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Old Pascas Dark

masa84
7
Ei niin tumma. Lähes hunajanväristä. Eikä niin ärjyn makuista kuin esim. Morgan. Kyllä tämä ainakin rommikolassa menee. Ihan on hintansa arvoista tavaraa. Voisi ostaa toisenkin kerran jos kerkeää ennen kuin poistuu valikoimista...tämä ei pitkään alkon hyllyllä viihtynyt.
+
torVi
7
Ei tosiaankaan niin mausteista kuin Capt. Morgan ja myös jälkimaultaan pehmeämpää. Siemailurommiksi kuitenkin tylsän makuista, mutta hintalaatusuhde kohdallaan drinkkirommiksi. Kun ei ns. viina puske edes raakana, on drinkeissä tämä varsin pätevä tuote.
+
Vaseliini
6
Rommin koskiessa suuta mieleen tulee liima. Heti perään maku paranee. Ei kovin hääviä kuitenkaan raakana nautittavaksi. Kolan kanssa toimii.
+
highland
7
Miedon, pehmeän makuinen ja helposti lähestyttävä tumma rommi.
+
mantero
7
Melko helppo ja suunmukainen, makeahko tumma rommi. Lämmittävä, hieman puutynnyrinen ja kevyesti hedelmäinen. Hennon vaniljaisia sävyjä löytyy myös. Hintaisekseen pätevää ainetta.
+
Pontte91
7
Ihan ok rommi hintaisekseen. Lantrinkin kera suosittelen miltei. Me ollaan arvosteltu tää meidän youtube kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=X2UySRK5rvY
+
Demonikissa
6
Menettelee drinkkirommina. Aika mieto maku
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2023 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.