Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Aberlour 10 Year Old Single Malt

BottomsUP
9
Perusviskiä parempi, moitteeton tähän kastiin, ei mitään pahaa sanottavaa, Erittäin pitkä ja häilyvä kokonaisuus. Kookosta ananasta..mitä kuvitella saattaa, hedelmäinen. Tmä pitäisi olla joka jätkän suosikki, koska hintakin on suhteellisen halpa!
+
Olli Kuhta
8
Jonkin verran pähkinäinen. Tyylikästä mallasta, keveä speysiden viski. Hinta ja maku kohillaan. Kannattaa kokeilla!
+
torVi
7
Maukasta, vaikkei mitenkään monipuolista ja herkullista. Hintaansa nähden hyvää viskiä. Pitkä jälkimaku, joka on ihan jees.
+
juoppomieess
8
Kukkaisviski, raikas speysideri. Kevyttä negatiivistä yrmeyttä. Muutoin löytyy puisevaa ja herkullistakin makua. Tuskin kukaan tästä unelmiensa täyttymystä löytää, mutta silti hyvä (edullinen?) singelmaltti.
+
highland
8
Raikas, hedelmäinen ja täyteläinen viski. Tuoksu on toffeinen, jonkin verran alkoholinen ja aavistuksen hedelmäinen. Suutuntuma on pehmeä ja täyteläinen, maku kehittyy raikkaasta kookosmaisuudesta ja pähkinäisyydestä pehmeään toffeeseen. Jälkimaku on keskipitkä ja pehmeä. Suosittelen!
+
Tomsterr
8
Hedelmäinen,rusinainen, makeahko ja pehmeä. Tätä voi juoda parii kolmekin lasillista eli helppoa juotavaa. Ei yhtään savua tai turvetta. Sopii joulun tunnelmaan.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.