Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

El Dorado 12 Year Old

tomitomi
7
Vaikka hinnasta ei sopinut puhua niin se aikasemmin myynnissä ollut halpis-El Dorado melkein pesee ja linkoaa tämän maussa... Ei huonoa mutta ei oikein mitään mainitsemisen arvostakaan.
+
Frostbite
10
Yksi parhaista Rommeista mitä Alkosta löytyy. Sanoisin, että paras.
+
tomppa
8
Kohtuullinen ikääntynyt rommi, hetken lämmittyään paranee, muttei yllä parhaiden ikääntyneiden tasolle. Saman valmistajan 15v on jo huomattavasti hienostuneemman oloinen.
+
torVi
9
Piti hakea maisteltavaksi kun kuulin että poistuu Alkon valikoimista. Harmi, että poistuu. Saisi Appletonin 12-v lähteä mieluummin. Tämä on jossain määrin sen ja Ron Zacapan välimuoto. Melkein pehmeydeltään kuin RZ, mutta hitusen makeampaa. Jälkimaussa iskee pieni puraisu, mutta ei läheskään yhtä terävä ja etanolinen kuin Appletonissa. Toisaalta maku on jotenkin ohut tai ehkä kuohkea. Hyvää rommia joka tapauksessa ihan sellaisenaan siemailtavaksi.
+
Defr
9
Ron Zacapon kanssa jaetulla top-1 sijalla Alkon rommeista. Harmittaa kun poistuu valikoimista. *Jopas! Tuollahan sitä paikallisessa näytti taas hyllyssä olevan!
+
Olli Kuhta
9
Jestas! Makeaa, kuin jokin manteliliköörin ja konjakin yhdistelmä! Aika paha pettymys, lasi tyhjenee aivan liian nopeasti. Se meinaa sitä, että makua ei ole tarpeeksi (paitsi makeutta). Pahasti näyttää rommimaistelut jäädä vähemmälle jos enemmänkin tämänlaisia rommeja tulee vastaan. Appleton on paljon parempi ja halvempikin... YÖK, miten makeaa!.......Jeps! Parin viikon tutkiskelun jälkeen pojot nousi selvästi! Loistava rommi, mutta on silti ehkä turhan liian makea, etenkin jälkimaku kärsii. Näin sitä makumaailma avartuu kun hörppäilee!
+
Vaseliini
9
Todella sulavaa. Mukavan makea, sokeriruokoinen maku. Alkon valikoimien suosikkini. Hintakin on oiva.
+
kooma
6
no juohan tätä mutta edelleen itse maistetuista rommeista on ron bermudez anniversario no 1
+
highland
8
Tämä on hyvä juoma. Pehmeän makea ja hedelmäisen kaakaoinen alusta loppuun. Makeaan makuun tottuu suhteellisen äkkiä ja vaikka tässä ei ole niin paljon luonnetta kuin vaikka Havana club 7 YO:ssa niin kyllä tätäkin juo erityisesti syksyllä jolloin tätä kommenttia kirjoitan.
+
Ferric
1
Lisäyksenä äskeiseen kommenttiini: rommina arvosteltuna tämä oli aivan kuraa, välttäkää!
+
TGO
9
Mukavan pehmeä rommi. Maussa ei ole ihan hirveästi tyypillisen rommin piirteitä, mutta omaan suuhun kaadetuista rommeista tämä menee silti kärkeen.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.