Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Aate

Historia

IRC-kanava #isokaato (aluksi QuakeNetissä, nykyään vain IRCnetissä) luotiin eräänä kylmänä ja pimeänä iltana, alkoholin sumentaessa DuskLordin ja parin muun henkilön ajatuksia irkin äärellä. Tarkoitus oli alunperin kasata yhteen lauma forssalaisia juoppoja, joiden kanssa voisi helposti neuvotella samalla yhteisellä medialla ja sopia tulevan viikonlopun tapaamisista sekä juopotteluista. Juomaseurasta ei ole sen koommin ollut pulaa. Kanavan alkuperäinen pointti on osittain hävinnyt, ja paikalle on eksynyt joskus muinoin pari absolutistiakin.

IRC-kanava

Ircnetissä toimiva #isokaato-kanava koostuu pääasiassa alkoholin vaikutuksesta nauttivista henkilöistä. Kanavan perustaja on DuskLord, ja op-politiikka onkin varsin omalaatuinen: hänen kanssaan juoneet saavat opit.

Kaadot

Virallisia Isokaato-miittejä on ollut kaksi: legendaarinen Hiihtokaato helmikuussa 2001 Unfon mökillä sekä vuoden 2007 kaato Antti29:n mökillä. Seuraava onkin Isokaadon 10-vuotiskaato vuonna 2011. Se pidetään luonnollisesti eri paikassa kuin aikaisemmat, sillä Isokaadon perinteeseen kuuluu saada porttikielto jokaiseen paikkaan missä se kokoontuu.

Tulevaisuus

Isokaadon kukoistaminen on turvattu pitkälle tulevaisuuteen, sillä Suomi on maa, mistä eivät juopot lopu. Suomalaiset juovat olutta. Ja viiniä. Ja vodkaa. Ja kossua. Ja siideriä. Ja lonkeroa. Ja... ehkä jokin päivä saamme vielä maistella Isokaato-viinaa. Sitä päivää odotellessa tervetuloa kanavalle höpisemään.

Copyright © 2003–2024 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.