Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

FAQ + palaute

Useimmin kysytyt kysymykset

Q: Eikö vahvojen juomien mainostaminen ole laitonta?
A: On, alkoholialalla oleville yrityksille. Isokaato.com sen sijaan saa riippumattomana sivustona mainostaa mitä haluaa. Ja jos tarkkoja ollaan, emme edes mainosta mitään, vaan annamme hintatietoutta sekä mahdollisuuden ilmaista oma mielipiteensä äänien ja kommenttien muodossa.

Q: Milloin hinnat päivitetään?
A: Aina uuden hinnaston ilmestyessä, eli tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun alussa.

Q: Joidenkin juomien sivuilla on kuva pullosta. Miksei kaikkien?
A: Kuvat otetaan itse eikä niitä kopioida muualta, kuten muut sivut tekevät. Ylläpitäjällä ei ole rahaa ostaa kaikkia pulloja :)

Q: Miksei koko hinnasto ei ole sivuillanne, mm. viinit puuttuvat?
A: Johonkin raja oli vedettävä, ja se on nimenomaan viineissä. Kaikki viinit ovat mietoja joten niiden hintatiedot löytyvät Alkon sivuilta. Lisäksi sivuston käyttäjäkunta ei varsinaisesti ole "viini-ihmisiä".

Q: Tuote X löytyi Alkosta, mutta ei isokaato.comista?
A: Hyvin suurella todennäköisyydellä kyse on siitä, että tuote on vain tilaushinnastossa. Näin sitä saattaa olla saatavilla useimmissa Alkoissa, mutta perusvalikoimaan se ei kuulu. Jotkut tuotteet (lue: Fisut) ovat ilmaantuneet myös varsinaiseen hinnastoon, kun niiden menekki on ollut tarpeeksi suurta.

Q: Entä se tilaushinnasto?
A: Sivun käyttäjiltä lähinnä forumilta saatujen tietojen perusteella sen joko saa helposti tai sitä ei saa ollenkaan, joten en voi taata sen ajantasaisuutta enkä siis käy koettamassa onneani.

Palaute

Kysy oma kysymyksesi tai anna muuta palautetta!

Nimi:
Palaute:

Copyright © 2003–2024 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.