Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

m.k.h

Dry Vodka Terävää tavaraa ja etanoli maistuu. Henkilökohtainen legenda. Oli paljon parempaa kuin muistinkaan, eikä minkäänlaista krapulaa aamulla.
Finlandia Vodka Kuivaa ja viljaisa maku. Ei todellakaan ole samaa tavaraa Dry Vodkan kanssa niinkuin jotkut väittävät.
Saaremaa Vodka Pehmeää ja puhdasta, saa taskulämpimänäkin hyvin juotua (40%). Pienehkö jomotus aamulla päässä. Saaremaa Viina olisi parempi nimi kuin Saaremaa Vodka.
Leijona Minttu Aivan liian makeaa ja lekapullo tyhjenee vaarallisen nopeasti kun ei tätä viinaksi uskoisi. Hyvä humalajuoma teineille, en kuitenkaan itse pidä.
Greizer Nuss Nougat Maitokahvin sekaan tätä niin johan on hyvää. Sellaisenaan liian makeaa, mutta silti maistuu viina läpi. Ei tätä kauheasti jaksa juoda.
Prinssi Eversti Hyvää ja vahvaa likööriksi. Isompi pullokoko olisi plussaa. Makeaa ja hunajaista, saattaisi kahvinkin sekaan sopia.
Jaloviina * Kolmen tähden on paremman makuista. Ei tämä maistunut niin ihmeelliseltä kuin muistin, konjakkia on kuitenkin senverran vähän. Hedelmäinen tuoksu.
Jaloviina *** Makua reilusti enemmän kuin ykkösessä. Parempia jallukoliakin tästä tulee, jos sille päälle sattuu. Aamuyöstä ei tee enää kauheasti mieli naukkailla sellaisenaan.
Black Velvet Ei mitään herkkua, mutta senverran halpaa että kyllä tätä silloin tällöin ihan mieluusti juo. Toisaalta tuon 0,7l pullon hinnalla saa jo jotain muutakin viskiä.
Jim Beam Countryt ja etelänrokit soimaan ja Jim Beamia. Sanoisin pitäväni tästä enemmän kuin Jack Danielssista.
Silver Dry Gin Ei ainakaan voi sanoa että tämä etanolilta maistuisi, kyllä se katajanmarjan maku on todella voimakas. Nuha lähtee.
Carillo Ihan juotavaa tämä on, jos vain sattuu tätä mieli tekemään. Jos ei sellaisenaan, niin sitten Spriten kanssa. Todellakin kirpeä marjainen maku, niinkuin tuossa edellisellä sivulla sanottiin. Viinakin maistuu jonkun verran.
Saunalahden Viina Vertailtua tuli tätä ja Tapiota. Ei mitään mainittavaa eroa, tämä on halvempaa mutta Tapio taasen vahvempaa. Etiketinkin ovat menneet pilaamaan.
Chymos Yrttisnapsi Ihan hyvää, ja paljon halvempaa kuin Jägermeister. Jägermeister on kyllä parempaa, mutta myös kallista. Energiajuomaan tästä ei saa tehtyä kovin hyviä drinkkejä niinkuin Jekusta. Selvästi puuttuu joitakin aromeja jos Jägermeisteriin vertaa, tässä ei ole muuta makua kuin yrtit.
Jägermeister Hyvää on, kylmänä ja jäillä vielä parempaa. Sellaisenaan menee hyvin, mutta Jekkupatteri maistuu aina välillä todella hyvältä. Toisaalta taas tämä on yliarvostettua ja ylihintaista. Tässä jos missä on montaa eri aromia. On niitä kyllä parempiakin yrttiliköörejä.
Lapin Kulta Premium III Ei ollutkaan niin hyvää kuin muistin. Ei kuitenkaan pahimmasta päästä, hinta tosin turhan ylhäällä. Makeaa ja melko neutraalia.
Karhu III Ihan hyvää ja makua riittää, mutta liian hapokasta. Yliarvostettu.
Gambina Ei niin pahaa kuin haukutaan. Pihkainen maku.
Koff III Helvetin moinen jyskytys aamulla päässä vaikkei edes mennyt paljoa. Jo juodessakin tekee pahaa.
Baltic Light Kirpsakkaa. Ennemmin käytän rahani johonkin muuhun.
Ron Cabana Blanco Kallista, eikä maistu kovin ihmeelliseltäkään.
Wodka Magic Ice Pehmeää ja ihan hyvää, mutta ei kuitenkaan mitään erikoista.
Koskenkorva Salmiakki Pieninä määrinä jääkylmänä hyvää, mutta ei ainakaan itseäni innosta juoda viinalta maistumatonta juomaa ja tulla siinä huomaamatta humalaan.
Leijona Viina Sijoitan mieluusti euron tai pari enemmän ja ostan jotain muuta kirkasta. Joku ominaismaku tässäkin.
Olvi III Melkeimpä suosikki olueni näistä suomalaisista Sandelsin ohella. Iisalmee prkl, niin ei mene rahat Carlsbergille ja Heinekenille.
Highland Bird Samaan hintaluokkaan mahtuu kyllä monta parempaakin tuotetta. Hyvä että tuli ostettua vain pikkupullo.
Olvi Tuplapukki Kaikkia näitä vahvoja oluita vaivaa tuo liika makeus, eikä niistä sitten oikein mitään muuta maistakkaan. Kallistakin tämä on, mutta saahan tällä nopeasti sellaisen niinkutsutun humalatilan päälle.
Smirnoff Ice Hyvä maku ja siitä tuo seiska. Itse kun juon, niin haluan että juoma maistuu joltain muulta kuin limulta. Itse en kyllä lonkeroista välitä, kalliita ja liian makeita ja hiilihappoisia.
A. Le Coq Gin Long Drink Kuumana kesäpäivänä tuli kaverin pihalla juotua. Kyllähän siinä kesti että tälläisen sai kumottua, mieluummin juon olutta. Kerran vuodessa nautittavaksi ihan soppelia.
Kalle Viina Pehmeää, mutta ei mitenkään kovin erikoista. Jallu on kuitenkin aina Jallu ja sitä tulee jatkossakin ostettua.
Terva Voimakas tuosu, makua olisi olettanut paljon vahvemmaksi sen perusteella. Ei sillä etteikö tässä terva maistuisi, tuoksu vain oli sen verran voimakas. Kokolailla juomakelpoista litkua.
Rhum Negrita Ensimmäinen tumma rommi jota olen juonut, joten en ole mikään ammattilainen. Henk.koht en niin pitänyt, "tuoksu" ei ainakaan ollut kovin kummoinen eikä makukaan.
Karhu A Parempaa kuin III-Karhu, ei niin makeaa.
Guinness Draught Lopputölkki maistui aika vetiseltä, tai sitten vain kuvittelin. Hyvää oli jokatapauksessa.
Karhu Tosi Vahva Pakastin kylmänä ihan hyvää ja tosiaankin tumman oloista niinkuin tuossa on sanottukkin. Tässä kun on vähän muutakin makua, niin ei maistu sikuna niin paljoa kuin Tuplapukissa. Itse olen juonut vain Virosta saatavaa 8,8%:sta.
Marabello Hinta/laatu suhde kohdillaan. Marabello + Sprite sekoitus on hyvää, ja onhan tämä ihan hyvää sellaisenaankin. Positiivinen yllätys kommentteihin nähden.
Original Long Drink Lonkeroiden kuningas, niinkuin jo aikaisemmin sanottiin. Tosin esimerkiksi rakkaasta eteläisestä naapuristamme toisin mieluummin Ale Coqia kun se on halvempaa. Kauheasti en lonkeroista välitä, mutta kyllä tämä muutaman oluen välissä menee.
Jack Daniel's Old No. 7 Tässä on sitä meininkiä kun pistää countryt soimaan ja jäitten kanssa kiskoo. Tosin eihän tämä mikään kovin kummoinen makunautinto ole.
Bowmore 12 Year Old Single Malt Tämä oli ensimmäinen mallasviskini, ja oli aikamoinen yllätys kun vertasi aikaisempiin viskeihini. Sopivan savuinen ja turpeinen.
Sinebrychoff Porter Paahtunut maku, mutta myös humala maistuu sopivasti. Tasapainoinen ja hyvä olut, tulee ostettua toistekkin.
Diesel Peppermint Todella raikas ja ei kyllä sellaisenaan mitään herkkua, mutta "Diesel kaakao" on jopa ihan hyvää.
Fernet Branca Onhan tämä toki erilaista, mutta ei se tästä hyvää tee. Karvasta on juu, ei meinaa juoduksi saatua.
Minttu Peppermint 50% Liian makeaa ja paksua, kolan kanssa tästä saa juuri ja juuri juomakelpoista.
Kentucky Gentleman Tämähän on hyvää, perus fiilistely bourbonia ja edulliseen hintaan. Voi toki olla että ruisviskin jälkeen tämä maistuu miedolta. Ei ole liian terävä, vaan aika suunmyötäinen. Hinta/laatu kohdallaan.
Jinro Soju Laimeeta viinaa vähän niinkuin ajattelinkin, melko turha tuote. Kannattaa maistaa niin tietää ettei tartte toiste ostaa.
Copyright © 2003–2024 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.