Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

goodtrip

Captain Morgan Original Spiced Gold Suoranaista parhautta!Mieluiten suorana, toki myös lantrattunakin toimii..(?)Löydät rommia, pehmeitä mausteita ja sopivasti makeutta, mutta myös 35voltin verran potkua.Monipuolisuudessaan vaikeasti lyötävissä ja viela millä hinnalla!
Finsbury London Dry Gin Tämä mielellään suorana. Harvinaista sikäli, että kyseessä Gin-juoma. Oivaa silti sekoituksiikin. Hinta kohtaa laadun. *10*
Kolme Leijonaa Joo´o. Mitä tähän sanoisi? Pitkät hampaat auttaa tämän tuotteen tuhoamisessa
Jim Beam Tämä juoma kaipaa totuttelua. Antakaa aikaa niin saattaa tapahtua ihmeitä. Oma suosikkini tilanteeseen johon et halua täysin tiedostavana henkilönä osallistua. 2dl plo huikalla kahdella naamaan niin saattaa jopa innostua *pakollinen paha* tilaisuudesta
Golden Cap Sweet Classic Apple Tämön varmasti joku läppä
Soerlie VS Aivan MAINIO juoma!! Ensi tuntuma suussa silkkinen ja pehmeä. Nielussa sitten räjähtää.. Todella hedelmäinen ja vanilijamainen(??)maku, jonka kruunaa kevyt potku neljästäkymmenestä voltista alkoholia. Hinta/laatu täysi 10/10
Budweiser Vesikin maistuu enemmän oluelle. Tämä on vitsi kuten uljas USA
Koff Lite Vesi missä oluen esanssi lisättynä. Melkeen itkettää, että tätä saa bissenä myydä
Lapin Kulta A En ole vieläkään päässyt käsitykseen onko tämä oikeasti olutta. Erikoisella tavalla pahaa
Sol Cervezan heikointa. Sitruunalla tahi ilman. Ei hyvä
Captain Morgan Paahteisuudesta parikin lisäpinnaa. En sekoittaisia mihinkään.
Koskenkorva Viina 32 % Ysinki vois antaa mutta kallista ko perkele verrattuna vetisiin Leijoniin ja Suomi Wiunaan
Leijona Viina Pari pojoa siitä että tämän "veden" voi huitaista ykkösellä naamaan ilman että ilmekkään värähtää. Sopii vitutukseen.
Suomi Viina Soon ko vettä jois. Luonnetta tasan nolla. Sopii vitutukseen jos haluaa vähän nollata paskaa päivää.
Vehnä Viina Kiva hetken lämmitys kehossa ja maussakin jotain originelliä
Valdemar Hyi helvetti. Pisteet huokeasta hinnasta mutta nenästä kiinni pitäen pitää "nauttia"
Young's Double Chocolate Stout Eroeaa erittäin paljon muusta samankaltaisesta juomingista. Hyvässä valossa. Suosittelen niille jotka jotakin speciaalia halavat. HYVÄ
Guinness Draught Kuin siemailisi mämmiä nestemäisessä muodossa. Outo
Courriere Napoleon Finest VSOP hinta/laatu parhaasta päästä. Mausta voi väitellä mutta alas menee mutkitta.
Corona Finest Napoléon No nyt tuli yllätys. Sokkona oisin johonki suomiviinaan ennemminkin veikannut kuin brandyyn. Niin terävä ja viipyvä epämääräinen alkoholin maku että sanattomaksi vetää. Ihmiset puhuu täällä raikaasta mausta mutta oma mielipde keskinkertaisesta "oman käden tuotteesta" joka on todella onnistunut epä. Kitkerä, katktkera mutta ehkä juuri siksi pari pojoa. On niin erikoinen että ei tiedä mitä sanoa.
Islay Mist Deluxe Edellisten toistoa, mutta minkäs teet. Blended sortin parhaimmistoa piste. Plussa hinnasta. Mahtava savuisuus. Kultaa international spirits karkeloista viime vuonna.
Karhu III Eihän tämä nyt ihan aikuisten oikeasti ole olutta nähnytkään. Pahasti yliarvioitu. Sen toki ymmärtää, jos on elämänsä oluet hakenut salesta ja vertauskohteena on tyylin se koffi ja lappari. Joka tapauksessa näitten suomi lagerien "aatelia"
Koff III Voi että tämä on nolo olut. Ei pienintäkään ilon aihetta. No joo, joskus hyvässä tarjouksessa hyvin halpa. Ostan silti mielummin vaikka sinistä pirkkaa :)
Lapin Kulta Premium III Muutamat pisteet tunnistettavasta/omalaatuisesta mausta. Vettä oluen esanssilla kuitennii!
Olvi III Kaikessa mitättömyydessäänkin k-kaupan "eliitti" "olutta" !
Saku Kuld Ihme karkki olut. Ei mitään hyvää sanottavaa..
Jalokahvi Hinta/laatu melkeen täydet 10 pointsia. Laadusta lyhyesti. pehmeä, liköörin liiallinen makeus onnistuttu hyvin piilottamaan johonkin, en tiedä minne. Ehkä juurikin sinne 28 volttiin. Kahvin esanssi saatu tyylikkäästi esille. Hyvä!
Black Velvet Reserve 8 Years Old Tammekas, pehmyt, helppo. Ostakaa aina tätä jos velvettiä mieli tekee. Hinta ero halvempaan serkkuunsa mitätön, mutta maussa tämä vie voiton isolla marginaalilla
Black Velvet Tämä ei ole hyvä. Vaikka on suht halpaa suosittelisin sen pari euroa lyömään lisää tiskiin niin saapi heti parempaa. Yksi kitkerimmistä mitä olen koskaan huikannut!
Lord Calvert Ei näin. Kuhdan kanssa samoilla linjoilla. Ei ansaitse paikkaa viski osastolla. Löisin itse tämäm suomi viinan viereen.
Chimay Blue Aivan kuningas juoma. Tosi vaahdokas, joka tässä tapauksessa toimii kuin nyrkki taskuun. Pehmentää ja tasapainottaa muutoin kohtuu tehokasta munkki panoa. Syviä makuja! Ei voi kuin rakastaa!
Rochefort 10 Harvoin vituttaa olla köyhä, mutta tämän helmen edessä ei voi muuta sanoa. Melkeen annoin ysin juuri hinnan takia, mutta eihän niin saa tehdä. Ylläpitäjä tulee ja antaa runtua :)
Baltic Dark Viinaa mihin on saatu jostain ruskea väri.
Koskenkorva Viina Pakkasesta esille ja narkksss.. Aina hyvä!
Copyright © 2003–2019 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.