Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Porkkana

Saunalahden Viina Hintaan nähden parasta. Hakkaa ainakin kossun.
Ardbeg 10 Year Old Single Malt Oma suosikkini. Häviää Lagavulinille, mutta on halvempaakin. Riittävästi turvetta, mutta silti pehmeää eikä liian makeaa.
Lagavulin 16 Year Old Single Malt Paras viski mitä tähän mennessä on ollut varaa maistaa. Kyllä oli suussa yhtä orgasmia.
Laphroaig 10 Year Old Single Malt Jotenkin en lämmennyt. Turpeinen ja savuinen kyllä, mutta puuttuu tietty pehmeys. Voisi olla parempaakin.
Laphroaig Quarter Cask Single Malt Parempaa kuin Laphroaig 10yo.
Talisker 10 Year Old Single Malt Ensimmäinen oikea viski, jota maistoin ja rakastuin. Tosin sen jälkeen tullut juotua Islayn viskejä niin ei tämä enää anna samaa nautintoa.
Aspall Organic Suffolk Cyder Alkossa turhan kallis, mutta kotimaassaan kohtuuhintainen herkku. Upciderit ja muut litkut voi kaataa viemäriin, tässä on sopivan kuiva ja aidonmakuinen siideri.
Jack Daniel's Old No. 7 Aivan ylihinnoiteltua yliarvostettua! En ymmärrä mikä näissä ihmisiä viehättää, pahaa ja kallista. Riittävän humalassa on tietysti hieno katsoa leffoja ja juoda samaa kuin elokuvassakin, pääsee fiilikseen.
Jim Beam En tykkää, tosin parempaa kuin Jack Daniels. Tai sitten olin vain juonut liikaa.
Angostura Hyvänä mausteena toimii. Tosin ajaa myös hätävarapullon asiaa, tämä kun usein kaapissa säilyy eikä kovassa himossakaan paljoa viitsi juoda.
Copyright © 2003–2024 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.