Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Mek83

Johnnie Walker Black Label 12 Years Old Hyvä Blended viski. hintalaatusuhde kohdillaan. Helppo juoda ja pehmeän makuinen, lopussa savun maku jää hetkeksi suuhun ajelehtimaan. Raakana ei jäitä tai mitään muutakaan sekaan.
Tullamore D.E.W Hyvä perusviski ns arkiviski, hintalaatusuhde ehdottomasti kohdallaan. Suosittelen vasta viskeihin tutustuvalle jonka makuaisti ei vielä ole täysin "kehittynyt". Viskissä hyvä potku, keskipehmeä, hiukan hedelmää, jälkimaku jaa heikonlaiseksi ja tylsäksi.
Lagavulin 16 Year Old Single Malt Hyvää tavaraa. Maku on pehmeä ja viski en helposti juotava, maku on myös tasainen loppuun saakka, lopussa suuhun hiipii selkeä turpeen maku, mikä onkin tyypillistä isla saaren viskeille , koska siellä käytetään turvetta puun sijaan. Juo sellaisenaan ei jäitä tai vettä
Johnnie Walker Red Label Hinta jo kertoo jotain, ei toimi sellaisenaan juotuna, sekoitettuna esim 50%/50% kokiksella alkaa ymmärtää tämän viskin myyntimääriä tai siis mistä ne johtuvat. Itse juon viskit viskeinä joten ei kuulu hyllyyni. Maku on hiukan pistävä, ehkä voisi sanoa paloviinamainen sekä hiukan tyly.
The Glenlivet 12 Year Old Single Malt Helppo juoda, täyteläinen loppuunasti,hedelmäinen,savua ei juuri ollenkaan. Pitkähkö jälkimaku. Parhaana sellaisenaan tai muutamalla tipalla vettä, ei jäitä.
The Macallan Fine Oak 12 Year Old Single Malt Mukavasti potkua, mutta silti hyvin pehmeä viski. Hedelmää, tuo mieleen kevään tunnun kuten johnnie walker green label. Mukava mutta lyhyehkö jälkimaku. Tähän hintaluokkaan ~60€ parempaa saa todella etsiä, itse en ole löytänyt vielä ainakaan. Suosittelen kokeilemaan. Ei jäitä enkä suosittele vesitipan lisäystäkään.
Caol Ila 12 Year Old Single Malt Turpeinen ja hiukan suolainen viski. Hintaansa nähden alkon hyllystä löytyy monta parempaa samanhintaista viskiä. Lopussa savun makua, lyhyehkö jälkimaku.
Speyburn 10 Year Old Single Malt Helppo ja pehmeä viski, hyvä alle 40€ viski. Kannattaa kokeilla
Copyright © 2003–2024 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.