Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

JaksuCola

Stroh Jägertee Mainio flunssaillan pelastaja lämpimän veden kanssa tai sitten ihan vaan raakana.Mukava tuoksu ja mausta erottuvat ainesosat tuovat juomaan tiettyä syvyyttä.Suosittelen rommitotifanille kokeiltavaksi.
Finlandia Lime tein boolin tästä,päärynälikööristä,spritestä ja kivennäisvedestä.toimi.pullosta on todellakin hieno mutta maku ei ehkä niinkään "limemäinen" kuin odotin.
Jägermeister Todellakin ristiriitainen tapaus;maku on omanlaisensa ja maistoin jopa kerran energiajuoman kera,en pitänyt.Vatsavaivoihin mukava lääke,toimii itselläni siihen.Miinusta tulee runsaamman juomisen jälkivaikutuksista;esim maun hyppääminen jostain suuhun 2-3 jomisen jälkeen herätti niin hilpeyttä kuin epätoivoa.
Karjala turhan vahvaa saunaolueksi.
Koskenkorva Viina Kaipaan Tapio Wirkkalan aikanaan suunnittelemaa etikettiä pulloon.Tuonut iloa ja surua jo vuosikymmenykset.Peruskamaa.Kukapa ei kossu-colaa ikinä olisi juonut!
Fishshot raikkaampi kokemus verrattuna salmariin.Ja kyllä,vodkaan sulaa jopa "kaatissäkki"-namusekoitus,tuloksena tahmea harmaa liemi jonka imuroijalle kaatissäkki on taattu!
Copyright © 2003–2019 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.