Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

EiNaRi

Koskenkorva Salmiakki Juoman lämpötilasta riippumatta toimii kuin junan vessa. Maku on parempi ja täyteläisempi kuin vaikka Royalin salmiakissa ja mielestäni viinan maku maistuu läpi enemmän Royalissa kuin tässä. Ja jos on apteekin reissu jäänyt väliin niin sopii myös yskänlääkkeen korvikkeeksi "testattu, todettu ja hyväksi havaittu"
Highland Bird Jääkylmänä sellaisenaan tai kolan kanssa, namia.
The Highland Way Ei yltä aivan Highland Birdin tasolle pistävän jälkimaun takia mutta pakastin kylmänä maku on peheämpi.
Tapio Viina Känni/hintasuhde kohdallaan ja sekoittuu sangen hyvin mihin tahansa. Pieksee ainakin Sisuviinan mennen tullen.
Toffee Yli-imelää mutta muuten hyvää. Menee muun juomisen ohessa pitkinä ryyppyinä
Prinssi Eversti Herkkua! Sopii erittäin hyvin sellaisenaan tai sitten kahvin joukkoon tai jatkaa maidolla.
Pramia Yölintu Whisky-Kahvilikööri Juomassa mukava viskin ja kahvin maku, mutta tuo viskin maku meinaa peittyä liialliseen makeuteen.
Last Pineapple Yhdyn Sienipään mielipiteeseen. VIPin banaanilimpparin kanssa hieman parempaa kuin fantan. Sellaisenaan tuota litkua ei juo kovinkaan moni.
Café Kahvilikööri Rahan ja paremman puitteissa menettelee hyvin.
Chymos Kirsikka Loistavaa lipiteltävää sellaisenaan tai Spritellä jatkettuna.
Ural Mocca Maidon kanssa uppoaa kuin kivi kaivoon ja miksi ei raakanakin.
The Irishman 70 Helpoiten juotava viski, mitä olen maistanut. Ei kovaa "viinan" makua eikä pistävää jälkimakua... tosin melko miedon makuinen muutenkin.
Hankey Bannister Kitkerää, pistävää... ei kehumista.
King George IV Hyvä pullokoko, hyvin voimakas maku ja mieto & lyhyt jälkimaku.
Finlandia Vodka Menee kylmänä Stolin tai Russki Standardin korvikkeena.
Baltika 9 Extra Henkilökohtainen suosikki vahvoista oluista. Kolisee nuppiin ja maistuu vieläpä viilennettynä todella hyvälle. Hakkaa suomalaiset tuplapukki- ja tosi vahva-räpellökset mennen tullen.
Carlsberg Elephant Hinta yläkantissa, mutta maussa ei ole voltteihin nähden moittimista
Ronsard Napoléon VSOP Altavastaaja isojen kihojen joukossa. Suosittelen!
Marskin Ryyppy Maku: Virolaista tenttua lantrattuna järvivedellä. Lämpöisenä ei ainakaan mitään herkkua, mutta kyllä tuo pullo aseveli-illassa hupeni.
Gaía Organic Vodka Menee melko mutkattomasti alas, mutta erikoinen jälkimaku jää pyörimään suuhun melko pitkäksi aikaa. Ilman tuota jälkimakua menisi vodkien A-luokkaan.
Buffalo Trace Jotenkin puiseva ja kuivahko bourboniksi. Ei iskenyt allekirjoittaneeseen kovinkaan hyvin ja aion vastaisuudessakin bourbonien kohdalla pitäytyä Jim Beam Ryessä.
Jim Beam Rye Rukiin maku ja makeus ovat lyömätön yhdistelmä tässä bourbonissa.
Lithuanian Vodka Classic Ehdottomasti hintaluokkansa laadukkain vodka!
Copyright © 2003–2018 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.