Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Glen Scanlan

Tippis
8
Mielestäni hyvä ja leppoinen perusviski. Hinta-laatusuhde on aika hyvä.
+
jallu
7
Maku parempi, kuin hinta, näinkin päin joskus.
+
torojulli
3
litran pullo litra hintaan, aikaslailla kaamean makuista. Todellista perus-sotkua
+
Survivaali-Sepi
8
Nuotion äärellä, puron rannalla ei viski parempaa saa ollakkaan. Paitsi jos ois muovipullossa.
+
DuskLord
8
Ihan kelpoa ainakin näin colan kanssa nautittuna... *ryyst*
+
kooma
2
ihan menee kunnes erehtyy maistamaan kunnon tavaraa niin sen jälkeen tätä ei juo naapurin sekarotuinen labradorinnoutajakaan.
+
pulju
5
Hinta laatu suhde kohallaan. ennemmin tästä otan kännin kun kossunpaskasta.
+
tomi
5
Tämä ei maistu ihan yhtä hirveälle kun haisee, mutta ei todellakaan mitään hyvää. Onneksi ostin pienen pullon. Highland Reserve on halvempaa ja parempaa.
+
Vekku
1
Tässä on ainakin alkon viskivalikoiman pohjanoteeraus! todella teollinen ja myrkyllinen haju ja maku!! tästä on paha pistää huonommaks
+
Nessu
9
Edellisistä kommenteista huolimatta suosittelen. Kokeiles tätä 8cl Gallianoa 4cl ja 1 jääpala, niin toimii ! Lady versio on 4 cl vs 4 cl, ja Young Lady versiossa vielä kekkulivesien ja jään lisäksi loraus kermaa, tosin tämä viimeinen versio edellyttää sheikkaamista...
+
pulutus
5
Näyttää virtsalta ja haisee hirveältä. Maku saa köhimään.
+
Pelimerkk1
2
aivan vitun hirveää paskaa... sopii vaan aprillipäivänä suositella jollekki
+
skedepummi
8
Ensimmäinen viski millä kännäsin, ja hyvinhän meni alas. Korkea arvosana varmaankin kokemattomuuden takia, eipä juuri ole viskejä maisteltu. Juotavaa myrkkyä, just how i like it.
+
BottomsUP
7
Mitä nyt viskejä on tässä on maistellut, niin hyvää tämä on 3-vuotiaaksi.
+
torVi
3
Hyi helevetti. Pahempaa kuin muistinkaan. Ensimaku terävähkö, jälkimakua löytyy, mutta se on karmeaa. Famous Grouse on hintansa arvoista tähän verrattuna.
+
Olli Kuhta
5
Paskin viski alkossa. That's it!
+
Demonikissa
3
Haju on aika karsee. Sopii sekotuksiin, kun tarvitaan useampaa viinaa
+
Luke Skyyvodka
7
Ihan hyvin maistuu, mitä useamman päivän on ollut avattuna viinakaapissa. Toisaalta tätä hörppiessä tulee jotenkin sellainen "nyt juodaan viinaa!"-fiilis, eikä sellainen että tässä varsinaisesti haisteltaisi jotakin hienostuneita aromeita. Puoli pulloa about mennyt. Tuskin kaadan loppuja viemäriin, joskin kertaostokseksi jäänee tämän tuotemerkin kohdalla.
+
AnttiH
7
Taskulämpimänä toimii oikein hyvin. Ihan ok makuinen makeahko blendi. Ei niin terävä kuin monet muut halppis blendit. Ennemmin tätä kuin Famousia.
+
ziivilä
5
Ei oikeen itelle kolahtanu tämä.. Maistu jotenki "viinamaiselle"
+
mantero
5
Maku on terävähkö ja savuinen, mutta myös jokseenkin pehmeä. Ei silti mitään herkkua raakana. Colaan sotkettuna menee.
+
kuuno22
7
Kieltämättä turhan hyökkäävä kokonaisuus eikä mikään klassikko, mutta silti parempi kuin moni kommentti edellä antaa ymmärtää eikä lähelläkään Alkon huonointa viskiä. Sanosin että jos tästä hintaluokasta nappaa hyllystä pullon silmät kiinni niin tämä on keskivaiheilla.
+
Temetsi
9
Turkulainen bussikuski suositteli tätä minulle aikoinaan, siitä lähtien ollut lempiviski. Varsinkin kun saa litran lekana.
+
Smaragdi
4
Teollisuusliuoitinta. Tätä juo vain pahimmat juopot tai opiskelijat Lauantaina jatkokalsareissa. Maku on samanlainen kuin pahvilla, kirjaimellisesti
+
Pillunsyöjä
7
Amatööritestaaja ei nyt oikein ymmärrä murskaavia arvosteluja. Ei tämä makunautinto ole, eikä oikein erotu kilpailijoista, mutta ei kyllä huonokaan hintaisekseen mielestäni. Pehmonen perusblendi.
+
visitor
7
Edellisen linjoilla. En minä tästä mitään erityisen epämiellyttävää löydä, vaikkei mikään laatuviski olekaan. Ihan juotava halpisblendi, makeahko ja helppo.
+
Skeba
8
Ok känni blendi,salmiakkinen vivahde. Toimii,ei teollisen metallista jälkimakua kuin monissa blendeissä. Edit: nyt 2018 maistui melko jyrkältä kamalta,pistävä,karhea...Haju täyttää huoneen...
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.