Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Lagavulin 16 Year Old Single Malt

whiic
10
Vahvasti savuinen, mutta samettisen pehmeä, silti voimakas. Täyteläinen. Vähäsuolainen verrattuna Laphroaigiin. Vaikea päättää pidänkö tästä enemmän kuin saman tislaamon 16-vuotiaasta Distillers Editionista (ei Alkosta).
+
veispe
8
Savuinen ja hienostunut, silti viskin suoraviivaisuus läsnä. Hinta korkeahko.
+
ojakai
10
Huippuhyvä viski. Jos ette ole maistanut niin maistakaa ihmeessä. Ainoa haitta että se ei tahdo pysyä pullossa.
+
Mr.Lagavulin
10
Parasta viskiä mitä olen tähän mennessä maistanut.Sopivan savuinen ja pehmeä.Kaapista löytyy 4 pulloa kyseistä tuotetta.
+
JR1911
9
Ensimmäinen lasillinen ei vakuuttanut, mutta toinen oli jo huomattavasti parempi. Menee heti Highland Park 18yo jälkeen kakkosuosikikseni.
+
LuruK
10
Rakkaus syntyi ensilasillisella.
+
rivi123
9
Pehmeän voimakas, mielestäni ei kuitenkaan kovin savuinen. Menee minullakin skottien top3:een.
+
Mallasmies
10
Huippumallas Islaylta. Täyteläisen turpeinen, hyvä jälkimaku. Hinta on valitettavasti karannut viime vuosina taivaisiin alkossa.
+
Bonham
10
Maussa upea sekoitus tervaa, makeutta ja turvetta, tuoksu huikean hyvä. Alkon hinta on älytön, Livikossa 37 euroa, Alko 70 e.
+
erkinool
9
Tosi raikas. Tervan maku hillitty. Täyteläinen. Hinta laatu tosi kohdallaan.
+
Mek83
9
Hyvää tavaraa. Maku on pehmeä ja viski en helposti juotava, maku on myös tasainen loppuun saakka, lopussa suuhun hiipii selkeä turpeen maku, mikä onkin tyypillistä isla saaren viskeille , koska siellä käytetään turvetta puun sijaan. Juo sellaisenaan ei jäitä tai vettä
+
Jarppa
9
Ihan mainio Islay, huomattavasti kuivempi kuin naapuritislaamojen tuotteet (Ardbeg 10, Laphroaig 10 CS).Tupakanlehteä, nahkaa, savua, tervaa, turvetta,kuivaa sherryä ja tooodella pitkä jälkimaku. Hinta on todellakin alkossa vaan pahasti metsässä, kun lahden toiselta puolen Livikosta puteli irtoaa 41 egellä.
+
MaunoAhonen
9
Merenmakuinen, miellyttävän erikoinen, hienoa viinaa
+
Shadowseer
10
Jos olet viskin ystävä, eikä raha ole ongelma, tässä on oiva sijoituskohde. Ehdoton helmi.
+
nortti
10
Tähänastisen elämäni paras viskikokemus, jälkimaku ehdotonta huippua. Mikäli kulutus ei nykyisestä radikaalisti nouse, niin ei hintakaan ole esteenä makunautinnolle.
+
kooma
10
Distillers editionina vielä parempaa! Ehkä silti ostan ennemmin 2 pulloa Caol Ilaa kuin yhden tämän
+
BottomsUP
10
Mahtava vivahde aitoa tervaa ja savua. merellinen tuoksu sekä mainio tasapaino. Skotlannista ostettuani saatoin jopa juoda toisen paukun. Nyt sitten suomessa tuli sitten haettua pari pullollista tätä hienovaraista ainetta.
+
Vekku
9
Hävyttömän hyvää :P täyteläinen ku keijutyttö. Alko vois taas hävetä hintojaan.
+
Keittomies
10
Paras viski mitä olen maistanut, todella savuinen, muttei liian ärhäkkä. Virosta saa melko sidettävään hintaan.
+
montaigne
9
erinomainen valinta
+
ak72
9
Erinomaista viskiä, tästä joko tykkää hullunlailla tai sitten ei ollenkaan.
+
Olli Kuhta
10
Kolmen kildalton-koplasta (muut laphroaig, ardbeg) tyylikkäin. Turvetta, savua erittäin tyylikkäässä ja runsaassa paketissa. Maistuu hyvin paljon siltä mitä mielikuva savuisesta hienosta skottiviskistä on. Klassikko.
+
DarthCranos
10
Kympin juomaa. Ei tarvitse vettä vierelle. Mukavan pehmeä ja hyvin pitkä jälkimaku. Toimii hyvin eikä nyt kuitenkaan edes riistohintainen
+
petek
9
Pakkohan tätä on kehua on hyvä maku ja loistava jälkimaku.
+
mikhaili
9
Tyttöjen juomaa. Mukavien tyttöjen.
+
Porkkana
10
Paras viski mitä tähän mennessä on ollut varaa maistaa. Kyllä oli suussa yhtä orgasmia.
+
Axefield
9
Erinomainen runsaan savuinen vivahteikas maku. Kaksi juomaa samassa vedellä ja ilman, suosittelen kokeilemaan 1/3 vettä sekaan. Sellaisenaan parhaimmillaan ja hinta, vaikka korkea onkin , on kohtuullinen näin laadukkaan viskin kohdalla.
+
whisky-sieppo
10
Kun annoit pikku sormen.. Se vei koko käden!
+
Sharkey
10
Todella loistavaa tulilientä rahansa arvoista jokainen tippa, tulee jäämään oman kaapin vakio täytteetki ja kiilasi ykkös sijalle Caol ila:n ohi.
+
kastanja
10
hinta maun mukaan.
+
visitor
7
Taidan olla vähemmistössä, mutta Laphroaig 10 yo:n jälkeen tämä oli pieni pettymys. Ei pahaa mutta meikäläisen suuhun jotenkin kireää, savuinen maku ei aukea mihinkään suuntaan. Makuasioitahan nämä, mutta itse löydän tällä hinnalla parempaakin tavaraa.
+
Ondo
8
Hyvää viskiä.. Odotin kuitenkin tältä hieman enemmän. Alkossa hinta on mielestäni aika jyrkkä joten hommasin oman putelin kreikasta 48 euron hintaan. Iha top3 tavaraa!
+
whiskey
10
parasta viskiä jota olen maistanut.
+
Juoppo1
10
Hieno viski.Maussa merituulen suolaisuutta ja eränuotion savuisuutta.Elämän vettä.
+
JuoppoLalli
8
En ymmärrä tämän viskin hypetystä sitten millään. Ei tämä(kään) pahaa ole, mutta jotenkin vaatimaton mielestäni.
+
Tomsterr
10
Tätä kannattaa olla aina viskikaapissa. Täydellinen harmonia joka suhteessa, mausta aina väriin asti.
+
highland
10
Suhteellisen kiltti verrattuna Laphroaig Quarter Caskiin, ei yllä myöskään Caol Ila 12:n tasolle mutta hyvää on. Tasapainoinen, hedelmäisen savuinen, ehkä hiukan tulinen ja terävä. Hyvää Islayn tuotantoa mutta sopii lähinnä tilanteisiin missä kaipaa puhtaita, ei niin haastavia makuja. Kymppi on kuitenkin pakko antaa kokonaisuudesta ja sopivuudesta em. tiloihin.
+
Sport
10
Päivitin oman arvioni tästä viskistä. Tosiaan omasta mielestäni yksi parhaista viskeistä mitä olen juonut ja tällä hetkellä ehkä lempi viskini. Hinta on vain kova, mutta jos makua arvostellaan niin aivan loistava viski.
+
JayVonB
7
Ostin hehkutuksen jälkeen alkosta pullon,en osta enää.Liian kitkerää jonka varjoon jää kaikki muut mahdolliset aromit.Joku mainitsikin että Laphroaig putoaa paremmin.
+
torVi
9
Makeampi savumonsteri kuin Laphroaig 10 ja siksikin pykälän verran parempaa siemailtavaa eli erinomaista. Laphroaigin Quarter Cask on silti ehkä hitusen vielä monipuolisempaa ainetta.
+
viinanlitkijä
10
Todella pehmeä sekä savuinen, yksi parhaista mitä olen juonut.
+
jokula
2
Nyt se on sitten todistettu. Tää on yhtä paskaa kuin lafroi 10. Blendetit ovat paljon parempia. Mikähän siinä on, että jotkut pitävät (luulevat) mallasviskejä hyvinä?
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2022 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.