Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Champion

BottomsUP
1
Kaameaa kuraa
+
Venom
1
Parasta tää on hupituotteena,pyydä kaveriasi ostamaan kerrankin hyvää ..mutta varo nyrkkiä kun näet hänet seuraavan kerran!
+
kakologi
8
Hyvää juotavaa tää on. Aikaisemmat kommentoijat eivät taida tietää katkeroista paljoakaan.
+
Olli Kuhta
3
Pärjää vain hinta/alkoholisuhteellaan, niin jos saat sen alas jotenkin (tulematta saman tien ulos samasta osoitteesta)
+
mantero
6
Juoman maku ei ollut yllätys, koska katkeroista on aiempaakin kokemusta. Tästä makeahkosta juomasta löytyy katkeroa, yrttejä, yskänlääkettä ja jotain appelsiiniin viittaavaa. Alkoholi puskee hieman läpi, mutta ei liikaa. Sanoisinpa, että Carillossa on jopa enemmän potkua katkeroiden osalta kuin tässä Championissa. Mutta ei tämäkään sovi aloittelijoille.
+
terssintemput
4
Aika tyrmistyttävä maku kun ensimmäisen hörpyn ottaa, mutta muutaman jälkeen rupeaa kummasti uppoamaan. Tämän tyylisiä oon ennenkin juonut, että osasin jo varautua makuun. Alkoholi puskee läpi ja väkevät katkerot päällä ja juoma ei ole edes makea niin monille saattaa tämä juoma olla järkytys. Carillo on hieno juoma tähän verrattuna siinä maku peittää alkoholin toisin kuin tässä, toki pitää ottaa huomioon että tässä on 28volttia ja carillossa 21
+
Demonikissa
7
Mitä ihmettä tämä tekee huonoimpien juomien listalla? Varsin mainio juoma bitterisodassa(Championia ja soodaa/vissyä + limettiviipale) ja menee myös appelsiinimehun kanssa. Minusta juuri vähäinen makeus on tämän parhaita puolia. Lisää makeampaa pidentäjää, jos liian on kuiva.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2019 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.