Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Tanqueray London Dry Gin

ojakai
10
Parasta giniä mitä Alkosta saa.
+
Myk
10
Näin shottina maistettuna ja sekä gin tonicissa voin sanoa, että parasta giniä mitä alkosta saa. Harmi vaan, että yhden tälläisen pullon hinnalla saa 2x Finsbury gini pulloja.
+
hthamalainen
10
Hienoin gin alkon valikoimissa ja omien kokemuksieni mukaan paras kirkas viina. Aromi on loistava sekoitus katajaa, sitrusta ja muita kasveja. Maku alkaa pehmeänä ja katajaisena ja kehittyy sitruksen kautta monimutkaisemmaksi minkään maun lyömättä liikaa esille. Jälkimaku säilyy pitkään ja erittäin tasapainoisena. Mahtava juoma.
+
Tslash
10
Toistoksi menee, mutta parasta giniä mitä alkon hyllyltä löytyy.
+
mehukatt1
7
Edellisten kehujen jälkeen kokeiltu: erittäin suuri pettymys!!! Klassinen laadukas gin, mutta ei mitään erityistä. Jokin tässä mättää. Saman firman Gordon's ajaa saman asian.
+
Laherry
9
Erilailla mausteikas kuin edellinen maistamani gini Bombay Shappire. Ehdottoman laadukas ja pehmeä gin, parempaa ei kyllä alkosta löydy
+
masa84
9
Harvemmin giniä tulee juotua mutta tämä oli positiivinen yllätys.
+
arcticace
10
Ehdottomasti paras Gin mitä voit ostaa! Suosittelen!
+
arvonherra
7
Tuli ostettua Saksasta pullollinen tätä 47.3% versiona ja tehtyä perinteinen Gin Tonic 1:4 limemehun kera. Maku on tuttu gin tonicin loistava maku mutta Tanqueray puskee mausteisuudellaan hieman liikaa läpi - näin sanon siis Bombay Saphire Gin Toniccia aiemmin maistaneena. Eli kyllä Bombay Sapphire mielestäni voittaa ainakin Gin Tonicissa, mutta meneehän tämäkin :).
+
janketorma
10
ihan kermainen, mutta jää hieman isoveljensä Hendricksin alle. Gini kurkulla sen olla pitää.
+
papali
9
Tämä on minulle The Gin, joka sopii niin GT:n kuin Negronin tekemiseen. Vahvasti katajaa, eikä mitään marjakikkailua. Vahvaprosenttisempi versio on kunnon rokkigini. Hinta on turhan kova perusginiksi.
+
WillemdeS
10
Ensimmäinen ja pitkälle ainoa alqoholijuoma, jolle uskallan kympin antaa. Itse ostan litrasen tai muutaman lentokentiltä per vuosi ja nautin piiiitkään. Parasta giniä hieman ja vähän enemmänkin kokeneemmalle juojalle.
+
huonomaku
8
Ei huono tämäkään. Ostin tätä reilulla parilla kympillä litran ja hinta/laatusuhde oli siinä kohdallaan. Ihan hyvä GT syntyi.
+
whiskyman
6
Raakana todella pehmeätä ja hyvää, mutta esim. GTssä laimeata ja mitäänsanomatonta. Teen mieluummin GTn Beefeateristä tai Finsburysta.
+
IslaeasViscy
1
Täyttä kuraa ihan karkeasti sanottuna. Maistuu halvalle vodkalle (se lääkemäinen terävyys) ja ikkunanpesuaineelle jossa vähäsen sitruunaa. Halvin gini alkon hyllys moninkerroin parempaa, kauhee maku vaikka juon 54% tuvesavuista whiskyä tavallisesti! Rommi yleisesti parempi juoma ja vodka halvempi!
+
Masa Harsomaksa
9
Pastorin pojanpojanpoika, Hugenotti Charles, vaihtoi hengellisen perinteen tislaamiseen ja vuonna hän loi oman Gin merkin. Palopostin muotoinen pullo oli erittäin suosittu Yhdysvalloissa erityisesti 1950 ja 1960-luvuilla. Väitetään että juoman salainen resepti on kolmen ihmisen takana.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.