Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Ardbeg 10 Year Old Single Malt

whiic
7
Islay-viskiksi jäi hieman vajaaksi odotuksista. Ohuempi kuin odotin.
+
JR1911
9
Samaa mieltä olen, enemmän potkua jäin kaipaamaan. Hyvää ainetta toki, mutta ei yllä suosikikseni.
+
AMH
9
Juuri oikean makuinen!
+
gee71
9
Varma valinta.
+
Jarppa
9
Tulee aina löytymään viskikaapistani Uigeadailin ohella. Turvetta, savua, tervaa, sitrusta, suolaa, ja lääkemäisyyttä. Aivan fantastinen, mutta ei aloittelijoille.
+
nanni
8
hiveli makunystyröitä ! mahtava elämys
+
kooma
10
njam - taitaa mennä caol ilan ohi 10+
+
zeolit
9
loistava, tasapainossa, mausta löytyy joka suullisella jotain uutta, sopivasti savua ja turvetta joka kestää mukavan pitkään. väriltään valju ja harhauttavan vaalea.
+
Vekku
9
Kunnon rohtoa! Tohtorin valinta.
+
Meltdown
10
Melkein yhtä savuista kuin Laphroaig. Todella voimakkaan savuista ja maukasta. Omaan makuuni ehkäpä jopa liian voimakasta. Suosin ehkä mieluummin Caol Ilaa tai Taliskeria..
+
marmaki
7
Ymmärrän 10 pistettä, jos ei ole maistanut parempaa.
+
Munter
10
Yksi loistavista viskeistä! Erittäin savuinen ja turpeinen. Ardbeg Uigeadail on oma suosikkiviskini, mutta sitä ei löydy isokaadon listoilta, vaikka tilaustuotteena Alkossa onkin.
+
montaigne
9
erinomainen valinta
+
Antero
9
Ohut, mutta todella maukas ja erittäin savuinen. Löytyy kaapistani jatkossakin varmasti. Monet varmasti kaipaavat enemmän potkua.
+
Old_Smokey
8
Voimakasta on se täytyy todeta alkusanoina. Makunystyrät vaativat vähän totuttelua jopa Laphroaigin jäljililtä. Pitkä jälkimaku, ei ehkä yhtä runsastuoksuinen nenään kuin Laphroaig. Tätä ei ensimäisellä maistelulla selvitä.
+
Olli Kuhta
10
Ensihuomiot oli, tupakkaa! Häijyn savuinen ja turpeinen.Maussa on kyllä voimakkaiden aromien lisäksi myös herkkyyttä ja tyylikkyyttä. Tätä viskiä ei olla rakennettu kompromisseille. ten pöäng.
+
mikhaili
10
Muutama kerta piti maistella ennenkuin selvisi, että helekutin hyväähän tämä on.Voima ja pehmeys ynnä pituus yhdistyy verrattomalla tavalla.Vähän suolaista meren pärskettä ja haikea lokin huuto loppuun niin olis ihan paras
+
Porkkana
10
Oma suosikkini. Häviää Lagavulinille, mutta on halvempaakin. Riittävästi turvetta, mutta silti pehmeää eikä liian makeaa.
+
Tomsterr
9
Nyt on kyllä tuhti viski! Tämä viski on semmoista laatua, joka pitää todellakin siemailla ja nauttia hitaasti, sillä niin monenlaisia aistimuksia se tuo. Pidin kovasti, todellakin :)
+
JuoppoLalli
9
Loistava tuote. Tulee jatkossa olemaan aina omassa valikoimassa. En lähtisi tosin aloittelevalle maistelijalle tätä tarjoamaan. Tätä maistellessa voi kuvitella makaavansa palavassa turvepellossa ja nyt tarkoitan makumaailmaa vertauskuvainnollisesti. Jälkimaku omassa suussa jätti toivomisen varaa, joten siksi 9/10
+
Sharkey
9
Varma valinta. Juuri sopivan Turpeinen, savuinen ja suolainen. Maku ja tuoksu vaan paranee jokaisella siemauksella ja nuuhkaisulla kuuluu kyllä viskien aatelistoon. ja taistelee itsellä kärkisijasta tiukasti Caol ilan ja Lagavulinin kanssa
+
visitor
9
Herkullinen viski. Islayn saarelta tuttua turvetta ja savua, mutta hieman enemmän makeutta kuin esim. Laphroaigissa. Yksi omista suosikeista.
+
janketorma
10
Öky viski, joka menee ikeniin viikonloppuiltoina.
+
1111
10
huippu viski!!!!!!!!!!!!
+
TGO
9
Tämä alkaa olla lähellä täydellistä. Ainoa puute on, että jälkimaku jää hieman vajaaksi.
+
Tommy
9
Meikäläisen vakkariviski erämaavaelluksilla, mukavasti savua ja turvetta. Kympinkin voisin antaa, mutta säästän sen siltä varalta että vastaan tulee vielä parempi. Ja varmasti tuleekin, mutta kyllä tämä kelpo viski on.
+
highland
10
Kiitettävän tason viskiä! Tuoksuu sitrukselle, merisuolalle, savulle ja toffeelle. Väri on hyvin vaalea mutta tätä ei taida olla värjätty. Rohtomainen, turpeinen, hieman maltainen ja tietysti savuinen maku ei todellakaan jätä kylmäksi. Savuinen, voimakkaasti turpeeseen ja nahkaan kehittyvä kuivahko jälkimaku kruunaa siemauksen, nautin tätä mielelläni. Yllättäen aivan viimeinen teema on jälkimaun alkua makeampi turve. Jos pidät Laphroaigeista niin tämäkin osuu ja uppoaa, ilman jodin kirpeyttä tosin.
+
Pillunsyöjä
9
Upea Islay, paras maistamistani.
+
Napaden
10
Varman valinta joskus toistenkin
+
viinanlitkijä
9
Tämä on yksi omista suosikeistani. Turpeinen, savuinen.
+
IslaeasViscy
9
Turpeisempi, savuseimpi, aromaattisempi kuin serkkunsa Laphroaig 10. Toki Ardbeg Uigeadail tarjoaa samat mutta lisää ulottuvuuden sherry tynnyreillä wanhemalla whiskyllä. Oogie:10/10, Ardbeg:9/10. Whiskyen aatelistoa!
+
torVi
9
Jälkimaultaan makeahko savumonsteri. Tyylikäs makeuden ja savuturpeen tasapaino. Todella hyvä kokonaisuus tuoksusta jälkimakuun.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.