Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Laphroaig 10 Year Old Single Malt

Stobe
10
Aivan loistava wiski. Juotuasi tätä olo on kuin savusaunan jäljiltä.
+
rehtorix
9
Tervapastilleja pullossa, ei turhaan ole kehuttu.. Savusaunakin tulee tästä jollain tapaa kyllä mieleen. Turpeisuus ei dominoinut niin pahasti kuin pelkäsin, voi juoda usemman kuin yhden lasin samana iltana ilman että tarvii kammoksua omaa kitalakea aamulla.
+
whiic
9
Savuinen, turvearominen, mutta myös merellinen (suolaisuus ja merilevä). Todella hieno viski, jossa on paljon voimaa.
+
veispe
8
Tunnelma on kuin lännensaluunassa. Savua ja suoraviivaista tyyliä.
+
viskimies
7
Suussa maistuu upealta, mutta jälkimaun viimeinen potku on kuin olisi nuollut karstaa auton moottorin kyljestä..silti tämä kiehtoo
+
ojakai
8
Miehekäs viski. Toivoisin hieman pidempää jälkimakua kuten esim. Taliskerissa.
+
kippis
9
Ei suoraa juotavaksi, mutta erityisen hyvä maisteluun ja miehistelyyn maistuu todella miehekkäältä.
+
palizoo
8
erinomaista
+
JR1911
9
Ensimmäinen maistamani single malt ja kyllä osui ja upposi :)
+
Mallasmies
8
Ihan ok tervamehua, mutta Cask strenght-laatu on jo oikeaa viskiä.
+
torojulli
9
vähän kun huljauttaa lasissa ja haistelee ja sitten kaataa niin on makoisaa. Omaan makuuni parhaimpia maltaita
+
calle
10
Whiskyn ei tarvitse maistua yhtään tätä paremmalta..
+
Tiala
10
Parasta
+
Antero
9
ehdoton suosikki. Tosin maistamani "hyvät viskit" voi laksea sormilla, mutta tätä on vaikea peitota. Quarter Cask-laatu on myös erinomainen, mutta omaan makuun hieman liian ärtsyä. Tämä 10 vuotinen on huomattavasti pehmeämpää
+
markkues
9
erittäin hyvvä viskiä. Vaikea enää parempaa löytää.
+
rusakko
10
Juuri niin hyvää kuin tässäkin hehkutetaan. Vahva täyteläinen maku.
+
Tonttu
9
Todella maukas. Savunmaku mahtava. Luultavasti paras maistamani viski.
+
BottomsUP
10
Makea aluksi, sitten voimakas savun ja turpeen maku. Jälkimaku vaan ei ole paras mahdollinen.
+
Peltipipo
10
Törmäsin tähän viikonloppuna baarissa,erittäin miellyttävä tuttavuus.Ensivaikutelma sai aikaan pöydällä tanssia,sunnuntaina puhaltelin hiljaksiin savurenkaita sohvalla..erittäin koukuttava kokemus..
+
rambe
9
Paras tuntemani viski ja muistamattomista maistamiskerroistani huolimatta/johtuen en ole löytänyt mitään lähellekään vastaavaa tuotetta! Savun ja tervan tuoksu, turpeen täyteläinen aromi ja aidon terva(pastilli)n jälkimaku?! Jos tämä viski olisi nainen, kosisin siitäkin huolimatta, että kaverit haluavat uida samassa sammiossa..
+
Mehtäläinen
10
En pitänyt itseäni ennen viskimiehenä, johtuen kai melko puutteellisestä alan tuntemuksesta ja siitä johtuen huonoista maistiaisista. Mutta sitten sattui lasiin tätä Laphroaigia. Tämä muutti käsitykseni viskistä täysin. Viljatuotteiden ystävänä tämä kiilasi listallani jopa ohi Russian Standardin vaikka olenkin pääsääntöisesti vodkanjuoja. Se savuisuus ja tervaisuus vain vie mukanaan...
+
Peuhka
9
Mahtava tuoksu ja maku, kunnon äijjä wiskiä
+
Vekku
8
Välillä tästä tykkää ja välillä ei.. :/ riippuu fiiliksistä.
+
ponu
1
tähän voit pettyä varmasti...suolavetisen makuinen ,turhan kovamaineinen eristyssaarelainen(:
+
Paha Vaatturi
9
Onhan tämä omassa luokassaan ja menee mielestäni perus Lagavulinin ohi. Miehisempää ja maku, sekä tuoksu pysyy lasissa, sekä suussa vielä seuraavana aamunakin.
+
Meltdown
10
Tässä on kyllä todella asennetta! Muutaman kuukauden aikana on pullo kummasti huvennut ja tuoksu on miedontunut todella paljon pullon korkkauksesta. Maku ei jätä kyllä kylmäksi. Tuhkaluukusta uutettu liquid smoke. Omaan makuuni kuitenkin jopa liian savuista. Talisker ja Caol Ila miedompina osuvat paremmin. Täyden kympin viski silti, siitä ei epäilystäkään.
+
Eno_logi
9
Ensimmäinen singlemallasviskini. Kun aikoinaan meillä tätä maistatettiin, mietin että tältä viskin kuuluu maistua ja tuoksua. Nautiskelijan valinta. Ei arkikäyttöön.
+
marmaki
6
Kerätkää ittenne.
+
Konemies
9
Savuinen, tervainen, turpeinen, melko pehmeäkin. Savuinen ja tervainen jälkimaku viipyy kauan. Jossain määrin jopa merellinen tunnelma. Sopii makuuni paremmin kuin Glenfiddich 12 Year Old ja Balvenie Double Wood 12 Year Old, mutta makuasioitahan nämä.
+
JPS
10
Erittäin loistava Islay-viski mielestäni Alkon parhaalla hintalaatusuhteella. Absoluuttisesti vaikea valinta tämän ja Lagavulinin väliltä. Savu ja fenolimaisuus on tässä ehkä voimakkaampi; sitä joko rakastaa tai vihaa. My goodness, my Laphroaig.
+
sikeetunet
9
Hyvää, mutta jälkimaku saattaisi olla pidempi. Ehkä vanhemmassa onkin, en ole sitä maistanut.
+
Herska
9
Ehdottomasti paras viski mitä olen vähäisellä viskikokemuksellani kuitenkin maistanut. Savuaromi on hyvä jopa taitamattomankin harrastelijan makuun.
+
Old_Smokey
9
Hyvää, savuista viskiä jota on nautinto tuoksutella ja maistella.
+
JayVonB
8
Aiemmat kommentit viskin erinomaisuudesta eivät ole liioteltuja.Jos etsit viskiä jossa luonnetta niin tämä on se.
+
Olli Kuhta
8
Runsaasti savua, turvetta ja makeaa tervaista mallasta. Mainio viskihän tämä on.
+
Havis
5
Vastaavanikäisen Cask Strength pullotteen 'light' versio. Ihan kelpo tavaraa, mutta hinta/laatu suhde CS:ssa selvästi parempi.
+
Timber
9
Voimakkaan savuinen, tervainen ja mukavalla kirpeällä jälkimaulla. Nautinto ja elämys taattu !!
+
jallumies
10
En ole viskien suuri ystävä, mutta tämä oli voimakkaan ja miellyttävän makuinen! Ryyppäsin paljon, eli ei mitään hienostelumaistelua minulle, kiitos!
+
LordHamwich
9
Jos joku sanoisi että tämä on ainoa alkoholijuoma mitä joudut juomaan lopun ikääsi, niin olisin ilahtunut.
+
Willem
10
Tuoksu on kuin savustaessa ja jossain olisi tervaspuuta. Maku on savuinen ja puumainen. Jälkimaku säilyy suussa sopivan ajan. Parhaimpia viskejä mitä on tullut maistettua.
+
Sakari
10
Mallasviskien ehdotonta aatelia!
+
Billboxer
10
This is the real deal! (FOL)
+
sepeteus67
10
You love it or you hate it. Tosin en ymmärrä niitä jotka vihaavat, mutta meitähän on joka junaan, jopa laiturillekin.
+
petek
10
Tästä herkkua. Suosittelen myös laiva matkaajille saman valmistajan px cask:ä slurp!!! and hi5 for laphroaig family.
+
prospero
10
Elämän vettä savulla aateloituna. Ottaisin mukaan autiolle saarelle.
+
Porkkana
7
Jotenkin en lämmennyt. Turpeinen ja savuinen kyllä, mutta puuttuu tietty pehmeys. Voisi olla parempaakin.
+
RauhalA
8
En ole lähellekään niin suuri viskien ystävä, kuin tahtoisin olla. Tämä silti maistuu aina.
+
visitor
10
Jo ensinuuhkaisulla tiesin että tässä on paras viski mitä olen koskaan maistanut, eikä mikään ole toistaiseksi mennyt ohi. Aivan loistava tervan ja savun maailma, silti pehmeä ja ihana jälkimaku. Hinta-laatusuhde kohdallaan.
+
kooma
1
Kolmas kerta vahvisti, ei tätä pysty juomaan edes kolan kanssa
+
juoppomieess
7
Jos savusta ja muusta paskasta tykkää, niin tämä toimii. Ei tästä kovin kompleksista makuelämystä saa pelkästään nautittuna edes vesitipoilla. Halpoihin blendiviskeihin tällä kyllä saa ytyä helposti!
+
tizzukka
9
Itse tästä maistan kovasti (hyvällä tavalla) puun, tervaisen ja savuisen puun. Tosi vähän huomaan mitään suoranaista turpeen makua, mutta itselleni se on varmaan vaan pienoinen plussa. Ja selkeästi jakaa mielipiteitä, mutta onneksi putoan tänne positiivisemmalle puolelle! Antaisin täyden kympin mikäli olisi tarpeeksi muita vertailukohtia! Quarter Cask on myös pakko kokeilla.
+
whiskey
9
mahtavan makuista sopivan savuista viskiä. Suosittelen!
+
Keripukki
1
Jos tykkää oksettavasta savun mausta, niin osta tämä. Hirveää myrkkyä. Hyi hemmetti. Ittelle uppoaa pehmeämmät singlet paremmin.
+
Demonikissa
10
Helppoihin sekoteviskeihin tottuneelle tämän voimakas ensipuraisu tuntui kyllä aika rajulta. Hetken maistelun jälkeen voin sanoa, että parempaa viskiä saa kyllä etsimällä etsiä.
+
highland
10
Tämä juoma on erinomainen sarjassaan. Tuoksu on savuinen ja hieno. Suutuntuma on pehmeähkö ja erittäin täyteläinen. Maku alkaa savuisena ja suolaisena, kehittyy kohti tervaa, turvetta ja lääkemäistä, suolaista ja savuista jälkimakua. Ehdottomasti hintansa arvoinen, merellinen ja vivahteikas juoma.
+
JuoppoLalli
9
Viskiä minun makuuni. Luonnetta löytyy joka lähtöön. Jouluisin väännän kinkulle kaveriksi tästä myös viskisinappia. Kannattaa kokeilla!
+
Jouko66
10
Hajusta löytyy vaikka mitä: savua, meriheinää, makeaa mallasta, toffeeta, rusinaa, kellaria. Maku leveä pehmeää savua, pippuria, kermaa ja mokkakahvia. Yeah!
+
huonomaku
9
Tämä osui ensimmäisen IK:n kommentoinnin kohteeksi. Lyhyesti, jos haluat kokeilla single maltia, aloita tällä. Ei ole liian konstikasta ja viski avautuu heti ensimmäisellä kerralla. Seuraavilla kerroilla saat irti entistä enemmän. Voimakaan turpeisen savuinen, hitaasti syttyvä rakkaussuhde, tai sitten et yksinkertaisesti tule koskaan sietämään tätä. Itse kuitenkin suosittelen ainakin kerran maistamaan.
+
Sport
8
Hankin tämän viskin kokeiluun näiden arvosteluiden perusteella ja olen kyllä hieman pettynyt ja taisi jäädä ainoaksi pulloksi. Tuoksu on hyvä, mutta mielestäni liian vetistä. Jälkimaku on suuri pettymys. Päivitys 4kk jälkeen: Ei jäänyt ainoaksi pulloksi. :D Kantani on hieman muuttunut viskiin nyt ja mielestäni viski on melko hyvä. Ei niin hyvä kuin Lagavulinia, mutta kuitenkin hintalaatusuhteeltaan kyllä hyvä viski. Jos raaskii maksaa 10€ enemmän, niin kannattaa ottaa quarter cask. Se on mielestäni aivan loistava viski.
+
TheJR
9
Onpas hyvää. Pehmeää ja savuista. Eihän tästä pitämättä voi olla. antaa saunaan kiukaaseen kaadettuna mielyttävän tuoksunkin
+
torVi
8
Hyvää turvejuomaahan tämä on. Mutta Quarter cask -versio on makeampi ja jälkimaultaan parempi.
+
Tomsterr
9
Lähes yhtä hyvää kuin Quarter Cask.
+
Napaden
8
hienoa tavara jos savuilla sauhuttelee valinta on silloin täsmällinen
+
jokula
2
Tuoksuu ämpäriin pilaantuneelta suomuuraimelta. Maku muistuttaan nuotioon nakatulta fillarin sisäkumelta. Maku on huono ja tuhma. Savuissuutta havaittavissa lainkaan. Olenkohan saannut viinakaupasta feikkipullon???. Jos ei, nii tämä on ala-arvoinen viritys!!!. Kolme jellonaa on huomattavasti parempaa ja halvempaa. Ovatkohan muutkin mallasviskit yhtä huonoja????. Kokiksen kanssa vielä huonompaa; tulee rikkipitoinen kumi pahasti makureseptoreihin. Onkohan arvoisilla raatilaisilla ehdotuksia paremmista m-viskeistä?. Laittakaa vaikka foorumille juttua, kiitti.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.