Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Talisker 10 Year Old Single Malt

J.Kaivinkone
9
Erinomaisen pippurista tavaraa. Turpeista ja hieman savuista. Ei niin savuista kuin Laphroaig, mutta räjähtää suussa mukavasti.
+
whiic
9
Taliskerin käyttämä tammilaatu antaa viskiin erityisen mausteisen maun, suorastaan pippurimaisen. Jälkimaku on hyvin lämmittävä. Savuakin, mutta ei suolaisuutta nimeksikään.
+
veispe
8
Ensimmäinen lasillinen oli savuinen ja hieno. Loppu pullosta ei enää ihan niin hyvä. Kokeilemisen arvoinen.
+
ojakai
9
Lähes Lagavulinin veroinen ja pari kymppiä edullisempi. Mahtava takapotku.
+
Samzza
8
nam
+
nekku
10
ym ym hyvää
+
JR1911
8
Hieman turhan voimakasta omaan makuuni, mutta silti hyvää kamaa.
+
Mallasmies
10
Yksi kaikkein parhaista. Moniulotteinen ja voimakas, turvesavun kyllästämä aromi.
+
kooma
7
vaatii vettä kaveriksi ellei tykkää pippurisumutteen mausta. laimennettuna namia!
+
BadCaesar
8
Best. Whisky. Ever. loppuu ne pippurisumutteen vertailut, pyöittele suussasi hetken ja totea että et ole koskaan juonut mitään parempaa :P niele.. ja makuu pysyy suussasi ja hetken päästä haluat lisää :)
+
mehukatt1
10
Tässä on magua vielä muutaman oluen jälkeenkin.
+
dundis
8
hyv...laphroaigin savujuoma o n ehkä sittenkin
+
ma^ko
9
Vahemmän savua kuin Caol Ilassa, enemmän turvetta ja joku pippuri/yrtti vivahde. Hyvä tuote.
+
nippeww
9
yks lemppari viskeistä, sopivasti savua ja turvetta
+
Olli Kuhta
9
Merellisin kaikista viskeistä. Turpeisuutta ja savua sopivasti, että myös jää tilaa hedelmäiselle maltaalle, jälkimaun kuuluisa pippuripotku kruunaa viskihömpsyn. Runsaasti luonnetta, melkein voi kuvitella lokkien kirkuvan kun nokkansa lasille nuuskimaan viepi...
+
torVi
8
Yllättävänkin hyvin toimivaa lientä. Vaikka on suht tulista, turpeista ja savuista niin löytyy myös makeutta. Maku elää, mutta pysyy kuitenkin tasapainossa. Tämä herätti taas luottamusta siihen että savuturvejuoma voi sittenkin olla myös hyvää.
+
Tomsterr
8
Lempiviskejäni.Ensimaku on pehmeä ja jälkipotku mausteinen, savuinen, turpeinen ja ryhdikäs. Minulle tämä on must have viski baarikaapissa.
+
Porkkana
9
Ensimmäinen oikea viski, jota maistoin ja rakastuin. Tosin sen jälkeen tullut juotua Islayn viskejä niin ei tämä enää anna samaa nautintoa.
+
visitor
7
Vähän samoilla linjoilla Kooman kanssa, ilman vettä omaan makuun liian pippurista. Muutaman vesitipan kera paranee ja tasapainottuu, mutta ei silti ihan omia suosikkeja ole.
+
tizzukka
9
Joku sanoi, ettei löydy tarpeeksi suolaisuutta. Itse täytyy olla eri mieltä, juuri sopiva suolaisuus mun makuun. Tuoksusta tulee mieleen laavutulet ja metsät, maku hyvän savuinen ja justiin aika pippurinen. Ainoana reippaampana miinuksena koen saman mitä veispe tossa puhui, että ekan lasin jälkeen maku ei ole jotenkin läheskään yhtän voimakas ja hyvä. Siitä huolimatta aikoo pullo löytää tiensä vielä joskus meikän hyllyyn uudestaan. Ja jos viski olisi kirja niin Talisker on yhtä kuin Muumipappa ja meri!
+
Zulemani
10
Taliskerin 10 on täysi 10 omassa hintaluokassaan. Jos tykkää, pippurisesta/chilistä, sitruunasta ja suolasta savun ohella eikä halua sekaan Lapparin lääkearomeja, tämä on must buy. Miesten juoma.
+
highland
9
Miellyttävän sitruksellinen, täyteläisen turpeinen ja savuinen viski. Tyylikästä mallasta ja aavistus pippuria, suosittelen lämpimästi!
+
JuoppoLalli
9
Pesee 16-kesääsen Lagavulinin mennen tullen.
+
JayVonB
6
Aika laimea pettymys,Laphroaigissa enemmän tunnetta.
+
Cujola
10
Todella hyvää. Tulista ja vahvaa, mutta silti samettisen pehmeää. Savu tulee mukaan mahtavassa takapotkussa. Äijäviskiä. Parhautta.
+
Crash
7
Erittäin pehmeä viski ja loppujen lopuksi ihan jees. Maussa kuitenkin vähän "lääkemäisyyttä". Johtunee pippurimaisuudesta, joka tuo lähinnä mieleen yskänlääkkeen. Tätä en ostaisi uudestaan, mutta en sano, että se pahaa oli.
+
Pillunsyöjä
9
Loistava viski hintaluokassaan, makua löytyy.
+
Nupee88
9
Hennon savuinen, turpeinen, ja makean hedelmäinen. Maku on todella miellyttävä. Tätä voi jo suositellakin ! Ja jälkimaku muuten kestää ;)
+
Constantine
4
ei kuulu omiin suosikkeihin liian keskivertaista :/ Laphroaig onse Numero 1 minulle enemän tunnetta iltoihin
+
viinanlitkijä
7
Muuten oiva savuinen viski, omaan makuun liikaa suolaisuutta havaittavissa.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.