Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Johnnie Walker Black Label 12 Years Old

rehtorix
9
Lemppari blendi. Tähän sijoittaa mielellään aina välillä hyvän single maltin sijaan.
+
Senna
10
tää on hyvä,ollut pitkään suosikkiviski
+
Mallasmies
6
Äärimmäisen keskivertoa kamaa. Ei säväytä.
+
jarrik
7
Tämä on ihan hyvä perusviski jossa ihan mukavan hienostunut ja savuinen aromi. Red Labeliin verrattuna huimasti parempaa. Ei tämä kuitenkaan pärjää keskiverto single malteille.
+
Mek83
8
Hyvä Blended viski. hintalaatusuhde kohdillaan. Helppo juoda ja pehmeän makuinen, lopussa savun maku jää hetkeksi suuhun ajelehtimaan. Raakana ei jäitä tai mitään muutakaan sekaan.
+
pusikko
10
Todella vivahteikas ja monipuolinen blendi. Haastaa olemuksellaan jopa single maltetteja. Monia hienosti yhdistyviä makuja, makeutta, karamellia ja lopussa jopa aavistuksen savua. Toimii!
+
markkues
7
hintalaatusuhde kohdillaan. pärjää monille sigle malteille. suosittelen.
+
BottomsUP
9
Tälläistä viskiä olen jo pitkään etsinyt! Korvaamaan Glenfiddichin makeat maut. Suosittelen aloittelijoille aloittamaan tällä, TÄSTÄ SE LÄHTEE!!!!
+
tomi
6
Ei missään nimessä hintansa väärti. Ostan paljon mielummin single malt viskejä, kun tätä.. onhan tää pehmeetä.. mutta silti ei loppuunsa kummosta.
+
Julma
9
Pehmeän makuista ja mukavaa maisteltavaa. Yksi niistä harvoista tuotteista, jota kannattaa oikeasti vain maistella, eikä dokata.
+
Knaabert
8
Suosikki viski. Kallis kylläkin
+
kooma
9
hyvää on ja double black label vielä parempaa!
+
joons
7
Odotin paljon enemmän, mielestäni red label vie voiton tästä
+
Drunkabilly
9
tää se on herkkua, vaikka en kovasti viskin ystävä olekaan...
+
Tanukki
8
Hyvä sekoitus, aromikas ilman ei-haluttuja sivumakuja. Toisin kuin Red Labelia, tätä kehtaa juoda ihan oikeana viskinä.
+
Olli Kuhta
8
Jos alienit laskeutuis takapihalle ja kysyis, et mitä se skottiviski on. Antaisin tätä. Tässä summautuu kaikki se mitä skottiviskissä on. Savuista, tervaista makua merenrannalta, maata (omenapiirakkaa tms) sisämaasta. Lopussa pieni puraisu pitämässä juojan hereillä.
+
Vekku
7
Punaisen Walkerin tuntien epäilytti kovasti.. NAM!! Kyllä tätä tosiaan vaikka muukalaisille vois tarjota. Voittaa helposti vaikkapa kaikki bowmoren viskit. Parasta maistamaani blendiä. (Lisäys: Taisin vähä innostuu liikaa.. join pullon loppuun ja totesin että kaikinpuolin keskiverto kamaa. Blendin kymppi on seiska.
+
makustelija
8
Maistuu kyllä vaikka olis kumonnu törpön jos toisenkin saunan jälkeisiä maltaita! Vahva ensi esiintyminen, mutta ei suinkaan täydellinen.
+
highland
8
Tuoksu on keskisavuinen, muuten melko mieto. Suutuntuma on pehmeä ja täyteläinen, ensimaussa erottuu selkeä ja aromikas savu, sitten tulee hedelmäinen ja maltainen, keskisavuinen ja omenainen keskimaku. Jälkimaussa on maltaita ja omenaa, suosittelen lämpimästi.
+
Olavi Tulander
9
Tästä voi hyvällä omallatunnolla sanoa, ilman korulauseita, MELKEIN KIITETTÄVÄ .
+
Napaden
10
Kyllä tämä kaapista paikan löytää ei valittamista :) useimiten tullut huomattua
+
torVi
7
Johnnie Be good… olihan se hyvää, monipuolinen ensimaku makean hempeän savuisena, mutta jälkimaku kuivahtaa suuhun kuin halvat blendit. Ei ole hintansa arvoista. Joojoo, niinhän kaikki muutkin sanoo, miksen uskonut… halvemmalla saa parempia blendejä ja 10 e lisää panostamalla todella hyviä single malteja.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2022 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.