Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Teacher's Highland Cream

Mallasmies
9
Perusviskien parhaimmistoa. Hyvä hinta/laatu-suhde.
+
tomi
7
Tätä ostan mieluiten blended viskeistä.. mukavan pehmeää ja savuista.. maku on voimakas, joka toimii hyvin..
+
Paha Vaatturi
8
Hyvät sauhut tästä blendiksi löytyy! Oikein toimiva arkiviski!
+
Jaymes
8
Loistava blended viski kertakaikkiaan. Ihan ykköskastia omassa sarjassaan. Aika tuhti maku blended viskiksi. Todella paljon savuista makua.
+
Olli Kuhta
8
Mukavasti napakkaa savua, viljaa, kermainen, pehmeä suutuntuma. Toimii aina.
+
Shadowseer
8
Mainiota tavaraa. Mukavan pehmeä ja rikas.
+
Punikki
7
En tiedä oliko joku maanantaipullo, mutta itselläni oli maku ja suutuntuma melkein sietämättömän kitkerä ja karvas savuisen ja pehmeän sijaan. Muistelen kuin muutama vuosi takaperin juotu pullo olisi ollut reippaasti parempaa kamaa.
+
Masa Harsomaksa
10
Kivasti potkii Artmore mallas. Perus blended on vain varjo tästä viskistä. Teacher's on aina sisältänyt paljon mallasviskiä. Lasiin kun tiputtaa reilusti vettä, vielä tuntuu hyvä turve ja maku. Loistava sekoite.
+
prospero
10
Todellinen löytö! Savuinen ja miehekäs kuin Sean Conneryn hengitys.
+
juoppomieess
9
Melko maukas. Parhaita maistamiani Hwiskyjäm! Pystyy juomaan pelkästäänkin aikas hyvin. Makuja löytyy makustelijoille (heitä pari tilkkaa vettä ja anna istua kannen alla), ja juoppoille nousee päähän, kun vaan kaataa kurkusta alasm. Sean Conneryn hengityksestä en ole niinkään varma... Ehkä siinä vaiheessa sitten kun on pullo tyhjä ;)
+
Kivipohja666
7
Oletan että "savun" maulla viskeissä tarkoitetaan saman kaltaista tervaisuutta joka tässä viskissä on hyvin vahvasti (100%) läsnä. Joka tapauksessa ainakin itse pidän tästä tervan mausta tuhat kertaa enemmän kuin siitä ponun mausta joka on vielä enemmän läsnä kaikissa tätä halvemmissa alkon viskeissä.
+
Jussi T
9
Hintaansa nähden loistotavaraa. Muut tämän hintaluokan viskit eivät pääse lähellekkään.
+
torVi
7
Keskivertoa parempaa blendiä. Suht pehmeä, mutta aika simppeli perusviskin maku. Toimii sellaisenaankin, mutta varsin hyvää drinkkiviskiä.
+
Crash
8
Päätin aluksi kokeilla tätä alhaisen hinnan takia ja en pettynyt! Ainoa skottiblendi tähän mennessä maistamistani jossa maistuu single malteille tyypillinen savu näin vahvasti. Toki ihan mallasviskien tasolle ei päästä. Muuten makukokemus on aika pehmeä ja kevyt. Tietyllä tavalla "laimeaa" mutta hintaluokkaansa näden aivan loistotavaraa!
+
mantero
7
Viljaisaa, kohtalaisen turvesavuista, hiukan makeahkon toffeista ja terävää & lämmittävää. Hinta-laatusuhde OK.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.